Everki ‘ s Beacon Ryggsekk og Camber Slynge: En fargeklatt, En Dash Stil, Og En Klype Komfort

0
24

Av

K. T. Bradford

|
Januar 18, 2010 06:46 pm

  • MER

everki-beacon01 Like før CES begynte vi mottatt en pakke fra Everki kom bærende på en av sine Fyrtårn “- ryggsekker og ” den nye Camber slynge tote. Jeg umiddelbart tok i og hevdet ryggsekk siden jeg var på jakt etter et slikt tillegg til min CES entourage. Tatt i betraktning alt av utstyr jeg måtte bære, en god ryggsekk ble avgjørende. Hadde jeg visst hvor nyttig den Camber ville slå ut for å være, ville jeg ha tatt det, også.

Min gear bag på CES besto av en ASUS UL80Vt ultraportable, en Pentax K-x DSLR, Motorola Droid, Creative Zen, PMP, en pose full av SD-kort, flash-stasjoner, mitt mobile bredbånd dongle, en pose med ledninger, og noen andre små ting jeg trengte. Jeg glemte å veie alt, men jeg var bærer en betydelig belastning på ryggen min hele uken jeg var i Las Vegas. Heldigvis, Everki løfte av utmerket vektfordeling var ikke en tomme. Mine skuldre og rygg overlevde ildprøve takk til Varden.

Jeg er en fan av den lyse oransje fôr fordi det finnes ikke noe mer irriterende enn en grå pose. Det hjelper også når du er på jakt etter ting. Jeg også liker (falske) pels-lined bærbare og mobile enheten lommer. Flekker og riper tilfeller er ikke kult i det hele tatt. Legge elementer i sekken var lett siden foran kupeen klaff åpnet opp helt, tillater meg å sette alt inn på riktig spor eller er i en lomme uten å lodde dypet lete etter bortkomne gjenstander. Pc-rom kan holde enheter med skjermer opp til 18″. Du trenger ikke å forlate skrivebordet erstatning hjemme hele tiden med Varden. Bortsett fra å holde mine skuldre glad, nettingfôret på baksiden holdt meg kjølig på varme messegulvet.

everki-beacon02 Poser som gjør en god jobb med jevnt distribuere vekt samtidig som du har nok plass til å bære en masse ting er litt av en Catch-22. Hvis belastningen er tung du kommer til å brenne ut hvis posen ikke hjelpe deg. Men posen kan også holde deg fra å forstå akkurat hvor mye du bærer rundt, som kan ha dårlige konsekvenser på lang sikt. Mitt råd? Med jevne mellomrom veie vesken bare så du får en reality check på hvor tungt det er.

Så mye som jeg likte mengden av rom tilgjengelig i hovedrommet, følte jeg at det kunne bruke litt bedre struktur og organisasjon. I stedet for en overbelastning av avdelinger det er skillevegger med to glidelås lommer på innsiden. Imidlertid,t han skillevegger kom i min vei for mer enn de har hjulpet meg å sortere. Mer glidelås lommer ville ha hjulpet det og mer faktiske skillet mellom seksjoner i stedet for delvis skillevegger. To side-glidelåser på utsiden er merket som “hip lommer” og er utformet for rask tilgang til mobile enheter. God idé, men disse avdelinger satt altfor langt tilbake for meg å få tilgang med sekken på. Og jeg vil være bekymret for å sette noe så verdifullt som en telefon eller PMP det fordi jeg følte at det ville være altfor lett for noen å pakke ut og få tak i det uten at jeg merker det. Hva jeg ville ha elsket å ha på siden var en holderen for en vann flaske, som jeg prøvde å gjøre med hip lommer (med liten suksess).

Bortsett fra disse små ulemper, jeg er en fan av Everki Beacon. Det hjalp meg å overleve CES og lever for å se et annet vis. Og når jeg kom tilbake til New York, Camber var der og ventet på meg.

everki-camber01 Denne lille tote har noen fantastiske funksjoner som gjør det til en flott følgesvenn til en større bag (som Beacon). Du kan også bære den som en bag på sin egen, men bare hvis du reiser veldig lys (mer om det nedenfor).

Den Camber sling er en hard-shell-bag med en flat side og en tilbøyelig side. Denne smarte designet gjør det mulig å trekke double-duty som en bag og en runde dusj. Jeg testet Camber mens riding the subway og fant ut at det holdt min netbook på en god vinkel for å skrive og også vippet nok mot meg at jeg ikke trenger å bekymre deg om netbook slipping av fanget mitt, hvis toget stoppet plutselig. Når jeg er klar til å gå i land kan jeg bare ta på min datamaskin inne og ikke trenger å bekymre deg om det er det, enten, som hardplast gir en viss beskyttelse mot støt.

everki-camber02 Inne er det to slip lommer for småting, en elastiske slynge som vil holde en mini-pc eller mobil opp til 13″ snuggly på plass. På vesken er en smart borrelås stropp system som konverterer fra en lang skulderstropp til en kort koffert stropp. Eller, hvis du bare planlegger å slippe det inne i større poser, kan du ta stroppen av helt.

everki-camber03 Selv om Camber vil gi din notebook en ergonomisk incline, det vil ikke hjelpe din bærbare oppbevares kjølig. Heldigvis, Everki har en løsning for det også. Chill Pill Kjøligere er en to-en del gummi notebook stand som lagrer som et lite egg (som lett passer i Camber). Ta halvdelene fra hverandre og sette dem under baksiden av din bærbare for passiv kjøling løsning som skal fungere for alle bærbare som ikke blir latterlig varmt.

Mens jeg er en fan av den kompakte størrelsen av denne slynge, det er ikke den beste for å bære på egen hånd, med mindre du har svært lite å bære. Bortsett fra en telefon, noen flash-stasjoner, og strømledningen, jeg kunne ikke passe mye annet her i tillegg til min netbook. Jeg vil anbefale å bruke denne hvis du har en favoritt bag som ikke har en beskyttet notebook område, eller hvis du synes det er vanskelig å holde den bærbare datamaskinen balansert når du bruker det i fanget ditt. Jeg mistenker at slynge vil bli en permanent del av min jobb.

Du kan finne Varden ryggsekk ($129.99), Camber slynge ($39.99), og Chill Pill ($9.99) i butikker eller på Amazon.