Deze Gadget maakt u van Uw iPad een MacBook Pro In

0
23

Door

Don Reisinger

|
November 8, 2018 08:07 am

  • MEER

Apple ‘ s nieuwe iPad Pro is officieel hit van het schap. En snel zal er een manier om het te laten kijken en voelen meer als een MacBook.

drcr91ivaaaywft large 2

Accessoire maker Brydge heeft een nieuw apparaat voor Apple ‘ s 11 – en 12.9-inch iPad Pro-modellen die hecht aan de tabletten en zet ze om in notebooks. Details op de accessoire zijn schaars, maar het lijkt van gepubliceerde beelden door de Brydge dat het wordt geleverd met een dock dat het veilig opslaan van de iPad Pro. De accessoire lijkt te komen met een aluminium of ten minste aluminium-achtige afwerking en zwarte toetsen. Er is ook een uitsparing in het apparaat om het makkelijker te maken om te scheiden van het scherm van het toetsenbord wanneer het is gesloten.

Brydge is het bijhouden van gegevens op de nieuwe accessoire dicht bij de vest en zei dat het niet wil “delen al onze geheimen in een keer.” Het is niet duidelijk, bijvoorbeeld wat precies het keyboard is gemaakt van en hoe de toetsen zijn gemaakt. Wij weten ook niet alles over de prijs of beschikbaarheid op de apparaten, hoewel Brydge zeggen dat het schip van de toetsenborden ergens in het begin van het jaar 2019.

Uiteindelijk is de Brydge accessoire lijkt klaar te maken voor de iPad Pro voelt meer als een notebook dan een tablet. En sinds de iPad Pro is krachtiger dan veel van de notebooks in de winkelrekken, het kan resoneren met mensen op zoek te gebruiken Apple slate als hun dagelijkse PC. Wij vinden dat Apple ‘ s eigen $199 Smart Keyboard laat veel te wensen over in termen van comfort en beschikt over in onze iPad Pro review, dus Brydge de add-on zou een waardig alternatief zijn, vooral als het wordt gestart tegen een fatsoenlijke prijs.

Als u geïnteresseerd bent in het krijgen van uw handen op de nieuwe Brydge toetsenbord, kunt u zich aanmelden op de site te registreren voor updates. U zult op de hoogte worden gehouden wanneer u uw bestelling kunt plaatsen.

  • MacBook Air vs. iPad Pro: Welke Moet Je Kopen?
  • Nieuwe iPad Pro Benchmark: Dit verwaait Windows-Pc ‘ s
  • iOS-12 op de iPad: Hier Zijn de Top 11 Functies