Denne modulen gjør Din iPad Pro Til en MacBook

0
23

Av

Ikke Reisinger

|
November 8, 2018 08:07 am

  • MER

Apples nye iPad Pro har offisielt treffer butikkhyllene. Og snart, vil det være en måte å få det til å se ut og føles mer som en MacBook.

drcr91ivaaaywft large 2

Tilbehør maker Brydge har utviklet en ny enhet for Apples 11 – og 12.9-tommers iPad-Pro-modellene som festes til tabletter og gjør dem til bærbare pc-er. Informasjon om tilbehøret er snaut, men det ser ut fra bildene som er publisert av Brydge at den kommer med en dock som vil sikkert lagre iPad Pro. Tilbehøret ser ut til å komme med en aluminium eller minst aluminium-finish og black keys. Det er også en åpning i enheten for å gjøre det enklere å skille skjermen fra tastaturet når det er lukket.

Brydge er å holde detaljer om det nye tilbehøret nær vest og sa at det ikke ønsker å “dele alle våre hemmeligheter på en gang.” Det er uklart, for eksempel, hva tastaturet er laget av og hvordan tastene er konstruert. Vi vet heller ikke noe om priser eller tilgjengelighet på enheter, selv om Brydge sa at det ville sende tastaturer en gang i begynnelsen av 2019.

Til syvende og sist, Brydge tilbehør synes klar til å gjøre iPad Pro føles mer som en bærbar pc enn en tablett. Og siden iPad Pro er kraftigere enn mange av de bærbare i butikkhyllene, det kunne resonere med folk som er ute etter å bruke Apples tavle som sine hverdagslige PC. Vi fant at Apples eget $199 Smart Tastatur etterlater mye å være ønsket i form av komfort og funksjoner i vår iPad Pro gjennomgang, så Brydge add-on kan være en verdig alternativ, spesielt hvis den starter på en anstendig pris.

Hvis du er interessert i å få hendene på den nye Brydge tastaturet, kan du registrere deg på selskapets nettsted for å registrere deg oppdateringer. Du vil også bli informert når du kan plassere din bestilling.

  • MacBook Air vs. iPad Pro: Hvilken Bør Du Kjøpe?
  • Nye iPad Pro Benchmarking: Dette Blåser Bort Windows-Pc-er
  • iOS-12, på iPad: Her Er Topp 11-Funksjoner