Denna Gadget Förvandlar Din iPad Pro Till en MacBook

0
23

Av

Don Reisinger

|
November 8, 2018 08:07 am

  • MER

Apples nya iPad Pro har officiellt slå butikshyllor. Och snart kommer det vara ett sätt att få det att se ut och känna sig mer som en MacBook.

drcr91ivaaaywft large 2

Tillbehör tekokare Brydge har utvecklat en ny enhet för Apples 11 – och 12,9-tums iPad Pro-modeller som fäster tabletter och förvandlar dem till bärbara datorer. Information om tillbehöret är knapphändig, men det framgår av bilder som publicerats av Brydge att det kommer med en docka som kommer att säkert lagra iPad Pro. Det tillbehör som ser ut att komma med en aluminium-eller åtminstone aluminium-finish och black keys. Det finns också en utskärning i enheten för att göra det lättare att skilja på skärmen från tangentbordet när det är stängt.

Brydge är att hålla information om den nya tillbehör nära till väst och sade att det inte vill “dela med alla våra hemligheter på en gång.” Det är oklart, till exempel, vad exakt tangentbordet är gjord av och hur knapparna är konstruerade. Vi vet inte heller något om prissättning eller tillgänglighet på utrustning, Brydge men sa att det skulle fartyget tangentbord någon gång i början av 2019.

I slutändan, Brydge tillbehör verkar redo att göra iPad Pro känner mig mer som en bärbar dator än en tablett. Och eftersom iPad Pro är mer kraftfulla än många av de bärbara datorer på butikshyllorna, det kan resonans med folk som funderar på att använda Apples skiffer som deras vardagliga PC. Vi fann att Apples egen $199 Smart Keyboard lämnar mycket att önska i form av komfort och funktioner i vår iPad Pro review, så Brydge är add-on kan vara ett värdigt alternativ-särskilt om den startar på ett anständigt pris.

Om du är intresserad av att få dina händer på den nya Brydge tangentbord kan du registrera dig på företagets webbplats för att registrera dig för uppdateringar. Du kommer också att få information om när du kan göra din beställning.

  • MacBook Air vs. iPad Pro: Vilken Ska Du Köpa?
  • Nya iPad Pro Avstämda: Det Blåser Bort Windows-Datorer
  • iOS 12 på iPad: Här Är Topp 11 Funktioner