Alt For Søde? Fujitsu LifeBook UH900 Multitouch Håndholdte PC ‘ Hands-On

0
26

Ved

Mark Spoonauer, værdiboks til BÆRBAR chefredaktør

|
Januar 6, 2010 11:16 pm

  • MERE

DSC_0130

Det er større og mere kraftfuld end en smart telefon, men ikke så stor som en traditionel netbook, så er det Fujtsu LifeBook UH900 lige højre-eller bare en overpris tweener? På plus side, er denne lille fyr vejer kun 1,1 kilo, selv om det er temmelig tyk. Og vi kan godt lide, at 5.6-tommer skærm understøtter multitouch input. Champagne farve er også karakteristisk. Plus, indbygget Garmin app lader UH900 dobbelt så meget som en GPS-navigator. Og så er der den prisseddel.

Dette lille Windows 7 spekulerer på, vil koste dig med et køligt $1000. Stadig, der er noget om at være i stand til at få en komplet Web-oplevelse på noget så småt. Den UH900 pakker en Atom Z530 processor, 2 gb RAM og en 64GB SSD til opbevaring. Det leveres også med et SD-kort slot, to USB, og en mini-VGA-port. Usability er et problem, selv om. Den lille kerne i det øverste højre hjørne, der bruges som et pegeredskab var en smule oversenstive når vi prøvede det. Du ikke kommer til at røre skrive på tastaturet, enten, men det er temmelig godt for denne størrelse skærm.

Ønsker du at se denne håndholdte PC ‘ en i aktion? Tjek galleri og video nedenfor.

[flq:eafe0e84d4264f75b33de8af55c25e6a]

Forfatter Bio

Mark Spoonauer

Mark Spoonauer, værdiboks til BÆRBAR chefredaktør
Ansvarlig for redaktionelt vision til Bærbar Mag og Tom ‘ s Guide, Mark Spoonauer har været chefredaktør for LAPTOP siden 2003, og har dækket teknologi i næsten 15 år. Mark taler på tasten tech industri begivenheder og gør regelmæssig medier optrædener på CNBC, CNN, Fox og. Mærket blev tidligere anmeldelser redaktør på Mobile Computing, og hans arbejde har optrådt i Wired, Populær Videnskab og Inc.
Mark Spoonauer, værdiboks til BÆRBAR chefredaktør