7 Redenen om te Kopen en de Nieuwe iPad Pro (en 3 Redenen om te Springen)

0
25

Door

Mark Spoonauer, kluis voor LAPTOP, Editor in Chief

|
November 7, 2018 06:00 am

  • MEER

De nieuwe iPad Pro bevat het een groot aantal upgrades, waaronder een opvallende full-screen design, een veel sneller A12X Bionic processor en een verbeterde Apple Potlood. Maar deze tabletten zijn niet goedkoop: De 11-inch iPad Pro begint bij $799 en de 12,9-inch model begint bij $999. En dat is voordat u in het voorjaar voor de nieuwe Apple Potlood 2 ($129) en keyboard folio ($179 $199).

ipad-pro-MF

Is de nieuwe iPad voor u? Hier zeven redenen om er een te kopen, en drie redenen om over te slaan.

Dunner en lichter full-screen design

Thinner and lighter full-screen design

Het nemen van een cue van de iPhone XS, de nieuwe iPad Pro sport dunne bezels en sloten de Home-knop; in plaats daarvan kunt u nu gebruik maken van gebaren om de apps sluiten en schakelen tussen apps. Contact-ID wordt vervangen door Face ID, die werkt in zowel portret en landschap modi.

De 11-inch iPad Pro weegt slechts 1.03 pond en maatregelen 0.23 cm dik, in vergelijking met 1.08 pond en 0.24 inch voor het vorige model. De nieuwe 12,9-inch iPad is net zo dun en weegt 1.39 ponden, ten opzichte van 1,49 pond voor is voorganger.

Prachtige Retina-Display

Gorgeous Retina Display

De nieuwe iPad Pro panel is helder en levendig. Bijvoorbeeld, de 12,9-inch model hit 484 nits helderheid op onze tests, die is meer lichtgevend dan de Surface Pro 6 en Samsung Galaxy Boek 2. Dit paneel tinten zijn het meest accuraat is, ook als de iPad Pro geregistreerd met een Delta-E waardering van 0,56 (0 is perfect). Het Oppervlak en de Galaxy Boek ingeleverd erger kleur nauwkeurigheid van de resultaten.

Andere iPad-display hoogtepunten zijn Pro-Motion-technologie, die schaalt de refresh rate is gebaseerd op de op het scherm de inhoud, en de Ware Toon, die kan het dynamisch aanpassen van de kleurtemperatuur van het scherm voor een meer comfortabele leeservaring.

Snelste tablet ooit

Fastest tablet ever

De A12X Bionic processor in de iPad Pro is hands-down de snelste chip die we hebben getest in een mobiel apparaat. Het slaat zelfs Core i7-aangedreven laptops in een aantal tests. Bijvoorbeeld, nam de nieuwe iPad Pro slechts 7 minuten om te zetten in een 4K-video tot 1080p, terwijl hij nam de Dell XPS 13 meer dan een half uur.

De iPad Pro ook bleek in een veel sneller Geekbench 4 score dan de meeste concurrerende tablets, laptops en 2-in-1s, raken 17,995. De Surface Pro 6 (Core i5) getande 13,025 en de XPS 13 bereikt 14,180.

Vanaf € 799.00

Verbeterde Apple Potlood

Improved Apple Pencil

De vernieuwde Apple Potlood is duurder dan de vorige versie ($129 vs $99), maar het is beter in alle opzichten. Het magnetisch hecht aan de iPad, wat betekent dat het veel moeilijker om te verliezen, en het automatisch begint op te laden zodra deze verbinding maakt met de tablet. De nieuwe Apple Potlood biedt ook handige gebaren, zoals het snel activeren van de gumfunctie met een dubbele tik op de rand van het Potlood.

Geweldige audio

Great audio

Als je gaat om te ontspannen met de iPad en Netflix of Spotify stream, zult u blij zijn te weten dat de vier luidsprekers zorgen voor een uitstekende stereo geluid. In de side-by-side tests ten opzichte van de Surface Pro 6, Apple slate aangeboden harder geluid met veel robuuster bas. Plus, Apple verpakt vijf microfoons in deze leisteen, wat betekent dat u kunt schors uw “Hey, Siri” query ‘ s uit de andere kant van de kamer met gemak.

Lange levensduur van de batterij

Long battery life

De 7-nanometer A12X Bionic chip in de nieuwe iPad Pro is zeer efficiënt. Op onze web surfen batterij testen, de tablet duurde een zeer goed 13 uur en 14 minuten. Dat is beter dan de Surface Pro 6 door bijna 4 uur. De Dell XPS 13 met 4K-display duurde tot 9 uur, maar de 1080p versie duurde ongeveer 12 uur. De Samsung Galaxy Boek 2 doorstaan voor 10:41.

USB-C aan boord (eindelijk)

USB-C on board (finally)

Apple is vervangen door de infuriatingly private Lightning-poort op de iPad Pro met USB-C, wat betekent dat het is makkelijker om te koppelen met allerlei randapparatuur. Deze bevat een externe monitor (tot 5K), digitale camera ‘ s en zelfs-dock. U kunt zelfs het opladen van een iPhone aan met een USB-C-LIghtning-kabel.

Het toetsenbord kan beter

Keyboard could be better

Als je gaat om kosten $200 extra voor een toetsenbord, het had beter worden groot, en Apple ‘ s Smart Keyboard Folio is alleen op OK. De toets is prima, maar de sleutels niet de snappy voelen of achtergrondverlichting dat de Surface Pro 6-toetsenbord heeft. Plus, er is geen touchpad aan boord, en iOS dit niet ondersteund touchpad of de muis.

Slechts 64GB opslagruimte te starten

Just 64GB of storage to start

Ga je gang en zoeken op internet voor laptops en 2-in-1s komen met 64 gb opslag voor $999. U zult niet vinden. Meeste premium-laptops en-leien zijn uitgerust met ten minste 128 gb opslag, als niet 256GB. U kunt een upgrade van de iPad Pro, zodat het biedt met 256GB, maar betaalt u $149 meer.

Korte USB-C netsnoer

Short USB-C power cord

Dit is vervelend. Apple schepen de iPad Pro met een 1-meter USB-C-kabel, die is niet zo lang als netsnoeren voor de meeste laptops. U kunt kopen een 2-meter USB-C op de kabel, maar het kost een extra $19.

Credit: Laptop Mag

Auteur Bio

Mark Spoonauer

Mark Spoonauer, kluis voor LAPTOP, Editor in Chief
Verantwoordelijk voor de redactionele visie voor Laptop Mag en Tom ‘ s Guide, Mark Spoonauer is Editor in Chief van LAPTOP sinds 2003 en is bedekt technologie voor bijna 15 jaar. Mark spreekt op toets tech industrie evenementen en is regelmatig media-optredens op CNBC, Fox en CNN. Mark was eerder reviews editor in Mobile Computing, en zijn werk is verschenen in Wired, Populaire Wetenschap en Inc.
Mark Spoonauer, kluis voor LAPTOP, Editor in Chief
op