7 Anledningar till att Köpa och den Nya iPad Pro (och 3 Skäl att Hoppa över)

0
34

Av

Markera Spoonauer, VÄRDESKÅP Chefredaktör

|
November 7, 2018 06:00

  • MER

Den nya iPad Pro innehåller en mängd uppgraderingar, bland annat en slående full-screen-design, en mycket snabbare A12X Bionic-processor och en förbättrad Apple Penna. Men dessa tabletter är inte billig: 11-tums iPad Pro startar på $799, och 12,9-tums modell som börjar på $999. Och det är innan du våren för den nya Apple-Penna 2 ($129) och keyboard folio ($179 till $199).

ipad-pro-MF

Är den nya iPad för dig? Här är sju anledningar till att köpa en, och tre skäl att hoppa över.

Tunnare och lättare full-screen design

Thinner and lighter full-screen design

Ta en cue från iPhone XS, den nya iPad Pro sport tunna ramar och diken Hem-knappen, istället kommer du nu att använda gester för att stänga program och växla mellan appar. Kontakt-ID får ersättas med Face ID, som fungerar både i stående och lägen landskap.

Den 11-tums iPad Pro väger bara 1.03 pounds och åtgärder till 0,23 tum tjock, jämfört med 1.08 pounds och 0,24 tum för den tidigare modellen. Den nya 12.9-tums iPad är lika tunn och väger 1.39 pund, jämfört med 1.49 pounds för är föregångare.

Underbara Retina Display

Gorgeous Retina Display

Den nya iPad Pro ‘ s panel är ljusa och levande. Till exempel, 12,9-tums modell hit 484 nits i ljusstyrka på våra tester, vilket är mer lysande än Surface Pro 6 och Samsung Galaxy Bok 2. Denna panel är nyanser är den mest exakta, även som iPad Pro har registrerat ett Delta-E betyg på 0,56 (0 är perfekt). Ytan och Galaxy Boken blev i sämre färgåtergivning resultat.

Andra iPad-skärmen höjdpunkter är Pro Motion-teknik, som vågar uppdateringsfrekvensen baserat på den på skärmen innehåll, och Stämmer Tonen, som dynamiskt kan justera färgtemperaturen på skärmen för en mer skön läsupplevelse.

Snabbaste tablett någonsin

Fastest tablet ever

Den A12X Bionic-processor i iPad Pro är hands down den snabbaste chip-vi har testat i en mobil enhet. Det slår till och med Core i7-drivna bärbara datorer i vissa tester. Till exempel, det tog nya iPad Pro strax under 7 minuter att koda en 4K-video till 1080p, medan det tog Dell XPS 13 mer än en halv timme.

IPad Pro också vänt sig i en mycket snabbare Geekbench 4 betyg än de flesta konkurrerande surfplattor, bärbara datorer och 2-i-1: or, träffa 17,995. Ytan Pro 6 (Core i5) skårade 13,025 och XPS 13 nått 14,180.

Från $799.00

Förbättrad Apple Penna

Improved Apple Pencil

Den omgjorda Apple Penna är dyrare än den tidigare versionen (129 usd vs sek 99) men det är bättre på alla sätt. Det fäster magnetiskt till iPad, vilket innebär att det är mycket svårare att förlora, och det börjar automatiskt att laddas så fort den ansluter med tabletten. Den nya Apple Penna också erbjuder praktisk gester, som snabbt aktivera funktionen suddgummi med en dubbel klicka på kanten av Penna.

Bra ljud

Great audio

Om du kommer att sparka tillbaka med iPad och titta på Netflix eller strömma Spotify, kommer du vara glad att veta att de fyra högtalarna levererar utmärkt stereoljud. I sida-vid-sida-test mot Ytan Pro 6, Apples skiffer erbjuds högre ljud med mycket mer robust bas. Plus, Apple packade fem mikrofoner i denna skiffer, vilket innebär att du kan bark ditt “Hej, Siri” – frågor från andra sidan rummet med lätthet.

Lång batteritid

Long battery life

Den 7-nanometer A12X Bionic chip inuti den nya iPad Pro är ganska effektiv. På vår web surfing batteri test, tablett varade en mycket bra 13 timmar och 14 minuter. Som slår Surface Pro 6 med nästan 4 timmar. Dell XPS 13 med 4K-display varade under 9 timmar, men 1080p version varade i ungefär 12 timmar. Samsung Galaxy Boka 2 uthärdat 10:41.

USB-C ombord (äntligen)

USB-C on board (finally)

Apple har ersatt fruktansvärt egenutvecklade Lightning-porten på iPad Pro med USB-C, vilket innebär att det är lättare att fästa alla typer av kringutrustning. Detta inkluderar en extern bildskärm (upp till 5K), digitala kameror och även för ipod. Du kan även ladda en iPhone med en USB-C för att LIghtning-kabeln.

Tangentbordet kunde vara bättre

Keyboard could be better

Om du kommer att debitera $200 extra för ett tangentbord, det hade bättre att vara bra, och Apple ‘ s Smart Keyboard Folio är bara OK. Nyckeln resor är bra, men knapparna har inte snappy känner eller bakgrundsbelysningen att Surface Pro 6 tangentbord gör. Plus, det finns ingen pekplatta ombord, och iOS inte har stöd för touchpad eller mus input.

Bara 64GB lagringsutrymme för att börja

Just 64GB of storage to start

Gå vidare och söka på nätet för bärbara datorer och 2-i-1: or som kommer med 64GB lagringsutrymme för $999. Du kommer inte hitta någon. De flesta premium bärbara datorer och skiffer komma med minst 128 gb lagring, om inte 256GB. Du kan uppgradera iPad Pro så att det ger med 256GB, men du kommer att betala $149 mer.

Kort USB-C nätkabeln

Short USB-C power cord

Detta är irriterande. Apple fartyg iPad Pro med en 1-meters USB-C-kabel, som inte är nästan lika lång som nätsladdar för de flesta bärbara datorer. Du kan köpa en 2-meters USB-C-kabel, men det kostar en extra $19.

Kredit: Laptop Mag

Författare Bio

Mark Spoonauer

Markera Spoonauer, VÄRDESKÅP Chefredaktör
Ansvarig för det redaktionella vision för Laptop Mag och Tom ‘ s Guide, Mark Spoonauer har varit Chefredaktör för BÄRBAR dator sedan 2003 och har täckt teknik för nästan 15 år. Märket talar på knappen tech industrin händelser och gör regelbundna media framträdanden på CNBC, Fox och CNN. Mark var tidigare recensioner redaktör på Mobila Datorer, och hans arbete har medverkat i Fast, populärvetenskap och Inc.
Markera Spoonauer, VÄRDESKÅP Chefredaktör