5 Skäl att Köpa 2018 MacBook Air (och 3 Skäl att Hoppa över Det)

0
27

Av

Henry T. Casey

|
November 7, 2018 01:14 pm

  • MER

Om du har väntat för Apple att ge sin MacBook Air en av de blanka, skarpa Retina-skärmar, tiden har äntligen kommit. Men 2018 MacBook Air har mer kommer det än en ny skärm. Från en fingeravtrycksläsare som gör livet lättare att högtalarna att vända denna MacBook till livet av partiet, det finns en gedigen lista av anledningar till att få Apples nya bärbara dator. Tyvärr, det är långt från perfekt.

macbook-air-late-2018-020

Här är de största skälen till att köpa och hoppa över den nya MacBook Air.

Krispig Retina-skärm

Crisp Retina display

Om du har varit med en MacBook Air för år, din största gripe är sannolikt dess låg upplösning 1440 x 900 pixlar skärmen. Det är inte ens Full HD. Lyckligtvis, Apple äntligen löst denna fråga i den 2018 MacBook Air, som har en skarp Retina-Skärm med 2560 x 1600 pixlar. Denna 13,3-tums panel ger också solid, korrekt färgåtergivning. Jag märkte det pulserande röda och gröna nyanser, samt kompakt svart toner, i Den Skrämmande Äventyr av Sabrina på Netflix.

Kontakt-ID sensor lägger till säkerhet

Touch ID sensor adds security

En fingeravtrycksläsare är ett måste i dessa dagar, att lägga ett större lager av säkerhet som gör att du skriver in ditt lösenord varje gång du låser upp din bärbara dator. Touch-sensor-ID som Apple lagt till MacBook Air ger att piggna till, och lite till. Inte bara gör det möjligt för Apple att Betala inköp, men det fungerar med appar från tredje part, såsom min lösenordshanteraren 1Password, ett Fort Knox för alla mina unika, komplexa lösenord.

Fantastiskt ljud

Fantastic sound

MacBook Air kan vara tunn och lätt, men det ger tillräckligt med ljud för att fylla några ganska stora rum. Under helgen, med alla av våra kontor, jag använde den Luft som min personliga boombox, som fyller våra öppet-byrån newsroom med dånande ljud av post-punk bandet går på tomgång och pop star Carly Rae Jepsen. Apples MacBook Air högsta volym är 25 procent högre än föregående generation och att dess bas är dubbelt så stark.

Från $1199.00

Stora och lyhörd pekplatta

Large and responsive touchpad

Medan de båda pekskärmarna på Windows-datorer kan vara hit eller miss, överdimensionerade Kraft Touch-styrplattan på MacBook Air är silkeslen och korrekt. Det är 20 procent större än pekplattan på tidigare Luft. Och den Kraft Touch-teknik som gör att det känns som att dynan är att klicka ner när det verkligen inte. Det finns massor av behändiga gester, som att dra med tre fingrar för Mission Control.

Det enda 100 procent återvunnet laptop

The only 100 percent recycled laptop

Om du är orolig för hur mycket avfall som produceras av ständig cykel av att köpa och byta dessa klumpiga, svåra att återvinna prylar, MacBook Air kommer inte att lägga till oro. Luften är gjorda av 100 procent återvunnet aluminium legering som skapats av Apple själva, för 47 procent lägre koldioxidutsläpp jämfört med tidigare Mac-datorer. Och oroa dig inte om tillförlitligheten av detta nya material, det ser ut och känns precis som kraftig aluminium som Apple använt i flera år.

Ho-hum hastigheter

Ho-hum speeds

Även om Apple meddelade stolt att MacBook Air har en 8: e Gen Intel Core i5-PROCESSOR, att chip kommer med en asterisk. Det är en Y-serie processorer, vilket är långsammare än U-serien marker i de flesta liknande pris Windows-baserade bärbara datorer. Medan Luften processorn visade sig tillräckligt för multitasking under våra tester, Windows-maskiner som Dell XPS 13 rengöras Apples skinande ny klocka på video redigering och kalkylblad makro test, liksom på syntetiska benchmarks.

Dyr i jämförelse

Pricey in comparison

Om du inte är fast planterade i Apples muromgärdad trädgård, du letar nog på nybörjar $1,199 MacBook Air med misstänksamhet. På samma sätt-spec skulle St kosta upp till $300 eller mindre, särskilt när du köper Luften med 256GB lagring (det börjar på 128GB, vilket är alldeles för lite). Också, vissa av dessa Datorer har touch-skärmar, som Apple fortsätter att ignorera.

Ingen USB Typ A portar

No USB Type-A ports

Jag hoppas att du gillar din donglar och adaptrar. Den nya MacBook Air packar dubbla Thunderbolt-3 klass USB Typ-C-portar, och inga andra alternativ ingång. Det betyder att den trådlösa mus adapter du har inte kontakt direkt i Luften, och inte heller kommer de flesta externa hårddiskar. Visst, dessa hamnar är supersnabb, snabbare än det enda USB-Typ-C-port i 12-tums MacBook, men de kräver ett extra tillbehör att köpa.

Kredit: Laptop Mag

Författare Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Henry är en erfaren skribent på Laptop Mag, som omfattar säkerhet, Apple och operativsystem. Innan han började på Laptop Mag — där han själv beskrev Sällsynta Oreo Expert — han över mjuk-och hårdvara för TechRadar Pro, och intervjuat konstnärer för Patek Philippe Internationell Tidskrift. Du kan hitta honom på din lokala pro wrestling händelser, och undrar varför Apple bestämde sig för att dumpa sin MagSafe-adaptrar.
Henry T. Casey,