5 Redenen om te Kopen 2018 MacBook Air (en 3 Redenen om over te slaan)

0
36

Door

Henry T. Casey

|
November 7, 2018 01:14 pm

  • MEER

Als je hebt gewacht voor Apple om de MacBook Air een van die blinkende, scherpe Retina displays, de tijd is eindelijk gekomen. Maar de 2018 MacBook Air heeft meer in zich dan een nieuw scherm. Een vingerafdruksensor dat maakt het leven makkelijker voor luidsprekers zet deze MacBook in het leven van de partij, er is een vaste lijst van redenen om Apple ‘ s nieuwe laptop. Helaas, het is verre van perfect.

macbook-air-late-2018-020

Hier zijn de grootste redenen om te kopen en het overslaan van de nieuwe MacBook Air.

Haarscherpe Retina-display

Crisp Retina display

Als je gebruik maakt van een MacBook Air voor het jaar, uw grootste probleem zal waarschijnlijk het lage-resolutie 1440 x 900-pixel scherm. Het is zelfs niet Full HD. Gelukkig heeft Apple eindelijk opgelost dit probleem in 2018 de MacBook Air, die beschikt over een scherpe Retina-Scherm met 2560 x 1600 pixels. Deze 13,3-inch paneel biedt ook solide, nauwkeurige kleurweergave. Ik zag de levendige rode en groene tinten, evenals de diepzwarte tinten, in Het Huiveringwekkende Avonturen van Sabrina op Netflix.

Touch sensor-ID voegt beveiliging

Touch ID sensor adds security

Een vingerafdruksensor is een must-have deze dagen, het toevoegen van een grote laag van veiligheid die het bespaart u van het invoeren van uw wachtwoord wordt elke keer dat u ontgrendelen uw laptop. De Touch-ID sensor dat Apple ‘ s toegevoegd aan de MacBook Air is dat perk, en dan nog wat. Niet alleen het inschakelen van Apple aankopen Betalen, maar het werkt met apps van derden, zoals mijn password manager 1Password, een Fort Knox voor al mijn unieke, complexe wachtwoorden.

Fantastisch geluid

Fantastic sound

De MacBook Air kan worden dun en licht, maar levert voldoende geluid te vullen een aantal mooie grote kamers. In het weekend, met iedereen van ons kantoor, gebruikte ik de Lucht als mijn persoonlijke boombox, het vullen van onze open-office newsroom met de luide klanken van de post-punk band Zijn en pop star Carly Rae Jepsen. Apple zegt dat de MacBook Air ‘ s het maximale volume is 25 procent hoger dan de vorige generatie en dat de bas is twee keer zo sterk.

Vanaf € 1199.00

Groot en responsieve touchpad

Large and responsive touchpad

Terwijl de touchpads op Windows-laptops kunnen worden getroffen of missen, de grote Kracht Touch trackpad op de MacBook Air is zijdezacht en nauwkeurig. Het is 20 procent groter dan het touchpad van de vorige Lucht. En de Kracht Touch technologie maakt het gevoel alsof u op de pad te klikken op de pijl als het echt niet. Er zijn tal van handige gebaren, ook, zoals vegen met drie vingers in Mission Control.

De enige 100 procent gerecycled laptop

The only 100 percent recycled laptop

Als u zich zorgen maakt over de hoeveelheid afval die wordt geproduceerd door de voortdurende cyclus van het kopen en vervangen van deze omvangrijke, moeilijk te recyclen gadgets, de MacBook Air niet toevoegen aan die zorg. De Lucht is gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium legering gemaakt door Apple zelf, voor 47 procent minder kooldioxide-uitstoot in vergelijking met de vorige Macs. En maak je geen zorgen over de betrouwbaarheid van het nieuwe materiaal, het ziet en voelt net als de stevige aluminium dat Apple gebruikt voor jaren.

Ho-hum snelheden

Ho-hum speeds

Hoewel Apple met trots aangekondigd dat de MacBook Air beschikt over een 8e Generatie Intel Core i5 CPU, die chip wordt geleverd met een sterretje. Het is een Y-serie CPU, die is langzamer dan de U-serie chips in de meeste vergelijkbare geprijsde Windows-gebaseerde laptops. Terwijl de Lucht van de processor bleek genoeg voor multitasking tijdens onze test, Windows machines, zoals de Dell XPS 13 gereinigd Apple glanzende nieuwe klok op het bewerken van video en het werkblad macro toetsen, alsmede op synthetische benchmarks.

Prijzig in vergelijking

Pricey in comparison

Als je niet stevig in Apple ‘ s ommuurde tuin, bent u waarschijnlijk op zoek op de entry-level $1,199 MacBook Air met argwaan. Dezelfde spec ‘s Pc’ s kosten tot $300 minder, vooral als je de Air met 256 gb opslag (het begint bij 128GB, die is veel te weinig). Ook zijn sommige van die Pc ‘ s hebben touch-scherm, waarop Apple blijft negeren.

Geen USB Type-A-poorten

No USB Type-A ports

Ik hoop dat je je dongles en adapters. De nieuwe MacBook Air ‘ s verpakking dubbele Thunderbolt-3 klasse USB Type-C-poorten, en geen andere opties. Dat betekent dat de draadloze muis adapter heb je niet plug rechtstreeks in de Lucht, en geen van beide zal de meeste externe harde schijven. Zeker, deze poorten zijn supersnelle, sneller dan de enige USB Type-C aansluiting in de 12-inch MacBook, maar ze vereisen een extra accessoire kopen.

Credit: Laptop Mag

Auteur Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Henry is senior writer bij Laptop Mag, m.b.t. de veiligheid, Apple en besturingssystemen. Voorafgaand aan de toetreding tot de Laptop Mag — waar hij de zelf-beschreven Zeldzame Oreo Expert — hij heeft van software en hardware voor TechRadar Pro, en kunstenaars geïnterviewd voor Patek Philippe International Magazine. Je kunt hem vinden bij uw plaatselijke pro wrestling evenementen, en zich afvragen waarom Apple besloten om de sloot de MagSafe-adapters.
Henry T. Casey,
op