5 Grunner til å Kjøpe 2018 MacBook Air (og 3 Grunner til å Hoppe over Det)

0
29

Av

Henry T. Casey

|
November 7, 2018 01:14 pm

  • MER

Hvis du har ventet for Apple å gi sin MacBook Air en av de skinnende, skarpe Retina-skjermer, har tiden endelig kommet. Men 2018 MacBook Air har mer å gå på det enn en ny skjerm. Fra et fingeravtrykk-sensor som gjør livet lettere å høyttalere som gjør dette MacBook inn i livet til fest, det er en solid liste over grunner til å få Apples nye bærbare pc-en. Dessverre, det er langt fra perfekt.

macbook-air-late-2018-020

Her er de største grunnene til å kjøpe og hoppe over den nye MacBook Air.

Skarpe Retina-skjerm

Crisp Retina display

Hvis du har brukt en MacBook Air i år, er din største gripe trolig sin low-res 1440 x 900 pikslers skjerm. Det er ikke engang Full HD. Heldigvis har Apple endelig løst dette problemet i 2018 MacBook Air, som har en skarp Retina-Skjerm med 2560 x 1600 piksler. Denne 13,3-tommers panel gir også solid, nøyaktig fargegjengivelse. Jeg la merke til den livlige røde og grønne fargetoner, samt inky svarte toner, i Den Uhyggelige Opplevelser av Sabrina på Netflix.

Trykk på ID sensor legger sikkerhet

Touch ID sensor adds security

Et fingeravtrykk-sensor er en må-ha i disse dager, legger et stort lag av sikkerhet som sparer deg fra å skrive inn passordet ditt hver gang du låser opp din bærbare pc. Touch-ID sensor som Apple lagt til MacBook Air gir som perk, og deretter noen. Ikke bare gjør det mulig for Apple å Betale kjøp, men det fungerer med apper og apper fra tredjeparter, som for eksempel my password manager 1Password, en Fort Knox for alle mine unike, komplekse passord.

Fantastisk lyd

Fantastic sound

MacBook Air kan være tynn og lett, men det gir nok lyd til å fylle noen ganske store rom. I løpet av helgen, med alle ut av kontoret vårt, jeg brukte Luften som min personlige boombox, fylle våre open-office-redaksjonen, med blomstrende lyder av post-punk band Idles og pop star Carly Rae Jepsen. Apple sier at MacBook Air er maksimalt volum er 25 prosent høyere enn forrige generasjon, og at bassen er dobbelt så sterk.

Fra $1199.00

Stor og responsiv, touchpad

Large and responsive touchpad

Mens touchpads på Windows bærbare datamaskiner kan bli truffet eller savner, oversize Force Touch-styreflaten på MacBook Air er silkemyk og nøyaktig. Det er 20 prosent større enn pekeplaten på den forrige Luft. Og de Force Touch-teknologien, som gjør at det føles som puten er å klikke ned når det egentlig ikke. Det er massevis av praktiske bevegelser, for eksempel ved å sveipe med tre fingre for Mission Control.

Den eneste 100 prosent resirkulert laptop

The only 100 percent recycled laptop

Hvis du er bekymret for hvor mye avfall som er produsert av konstant syklus med å kjøpe og bytte ut disse klumpete, vanskelig å resirkulere gadgets, MacBook Air ikke legge til bekymring. Luften er laget av 100 prosent resirkulert aluminium legering laget av Apple selv, for 47 prosent lavere utslipp sammenlignet med forrige Mac. Og ikke bekymre deg om påliteligheten av dette nye materialet, det ser ut og føles akkurat som den solid aluminium som Apple har brukt i mange år.

Ho-hum hastigheter

Ho-hum speeds

Selv om Apple stolt annonsert at MacBook Air har en 8. – Generasjons Intel Core i5-PROSESSOR, som chip kommer med en stjerne. Det er et Y-series CPU, som er tregere enn U-serien chips i de fleste tilsvarende priset Windows-baserte bærbare datamaskiner. Mens Luften prosessor viste seg nok for multitasking under vår testing, Windows maskiner som Dell XPS 13 renset Apples skinnende ny klokke på video redigering og regneark makro tester, så vel som på syntetiske benchmarks.

Kostbar i forhold

Pricey in comparison

Hvis du ikke er godt plantet i Apples inngjerdet hage, er du sannsynligvis å se på entry-level $1,199 MacBook Air med mistenksomhet. På samme måte-spec vil Pcer koste opp til $300 mindre, spesielt når du kjøper Air med 256 GB lagringsplass (den starter på 128 GB, noe som er altfor lite). Også, noen av disse Pcene har touch-screen skjermer, som Apple fortsetter å ignorere.

Ingen USB Type-A-porter

No USB Type-A ports

Jeg håper du liker dongler og adaptere. Den nye MacBook Air er pakking dual Thunderbolt 3 klasse USB Type-C-porter, og ingen andre papirkilder. Det betyr at den trådløse musen adapter du har ikke kobles direkte opp i Luften, og heller ikke vil de fleste eksterne harddisker. At disse portene er superrask, raskere enn de eneste USB Type-C-port i 12-tommers MacBook, men de krever en ekstra tilbehør kjøpet.

Kreditt: Bærbar Pc Mag

Forfatter-Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Henry er en ledende forfatter på Bærbare pc-Mag, og dekker sikkerhet, Apple og operativsystemer. Før han kom til Bærbar pc Mag — der han selv beskrevet Sjeldne Oreo Ekspert — han anmeldt programvare og maskinvare for TechRadar Pro, og intervjuet artister for Patek Philippe Internasjonale Tidsskrift. Du finner ham på din lokale pro-wrestling hendelser, og lurer på hvorfor Apple bestemte seg for å droppe sin MagSafe-strømforsyning.
Henry T. Casey,