Topp 10 Bärbara datorer på CES 2010

0
25

Av

K. T. Bradford

|
Januari 14, 2010 05:59 pm

 • MER

Vi hade att välja bara ett fåtal för våra Bästa av CES utmärkelser, men det var flera bärbara datorer och netbooks som fick våra redaktörer upphetsad vid årets Consumer Electronic Show. Vi kommer att ha chansen att se alla dessa i de kommande månaderna. Här är en uppdelning av vad vi är glada om och varför:

 1. Acer Aspire One 532h: Acers senaste netbook är inte bara imponerande för sin stil, men för sitt pris: $299. För att konsumenterna får Intels senaste generation Atom N450-processor, en stor pekplatta, och upp till 8 timmars batteritid. [Läs Mer]
 2. Alienware m11x: Faktureras som världens minsta gaming rig, detta 11,6-tums notebook rymmer en hel del coola hårdvara i en ultraportabel formfaktor. ULV-processor och växlingsbar grafik i kombination med de tydligt awesome design gör detta till en dregla-värdig maskinen. [Läs Mer]
 3. ASUS NX90J: EN kombination av styrka, innovation och hög design, NX90J är inte en bärbar dator. Det är ett konstverk. Designad av Bang och Olufsen, 18,4-tums stationär dator har en slående anodiserad aluminium, super-high-end-högtalare, och futuristiska multitouch-kontroller i form av dubbla pekplattor. [Läs Mer]

 4. HP TouchSmart tm2: Detta tunnare, svalare uppdatering till HP: s tx2z tablett lyser både estetiskt och prestandamässigt. Inte bara skryta med HP: s senaste TouchSmart programvara (komplett med Twitter, Hulu och Netflix apps) men också BumpTop 3D-touch-aktiverad skrivbordet och Corel Paint It-Kontakt för de fingerfärg demon inuti dig. [Läs Mer]
 5. Lenovo IdeaPad U1 Hybrid: idén om en tablet med en keyboard dock är inte ny, men Lenovo gör att det känns fräscht med sin IdeaPad U1. Inte bara hårdvara gör dubbel plikt som en bärbar dator och en griffeltavla, den har både Intel och ARM-processor. Letar du för att få det bästa av båda världar? U1 kan vara det.
 6. Lenovo ThinkPad X100E: inte kalla det en netbook. Tänk på X100e mer som en mini-ThinkPad med bra kraft till ett överkomligt pris. Efter alla, detta 11,6-tums system har en AMD Neo-processor, en relativt stor 320GB hårddisk, och en top-of-the-line-tangentbord, samt en touchpad och trackpoint för $449. [Läs Mer]
 7. MSI X350: Den nyaste 13-tums modell i MSI: s svelte X-Slim line imponerade på oss med mer robust specifikationer (äntligen en dual-core ULV-processor) och bättre design. Vi är särskilt glada över att se bättre chiclet-tangentbord och gummerad titta på den strukturerade leken.
 8. Samsung NB30: Du tar din netbook överallt, så varför inte få en som kan stå upp för några övergrepp? Samsungs nya NB30 erbjuder massor av skydd tillsammans med Intel Atom N450-PROCESSOR. Det är byggt för att klara droppar från 30 tum och har en spillskyddat tangentbord. Definitivt kolla in videon. [Läs Mer]
 9. Toshiba Satellite E205: Även om detta eleganta, electric blue Bästa Köp exklusiva har mycket att gå för det, både inne (Core i5 CPU) och ut (en futuristisk design), står ut för en anledning. Tack vare Intels nya Wireless Display-teknik kan användare balk vad de tittar på för att deras stora skärmen med tryck av en knapp. [Läs Mer]
 10. Viliv S10 Blade: den tunna konvertibla netbook är den naturliga utvecklingen av Viliv är mindre mobila enheter internet. Det erbjuder en 10-tums multitouch-skärm med en touch-vänliga gränssnitt och en bra storlek tangentbordet. Plus, det lovar upp till 10 timmars batteritid. Vi kan inte vänta med att se över det.

Vilken av dessa bärbara datorer och netbooks är du mest upphetsad om? Berätta i kommentarerna.