Tech Support Redux: Hoe MSI en Samsung Tarief?

0
25

Door

K. T. Bradford

|
4 februari 2010 09:28 am

  • MEER

Dat er iets mis gaan met uw notebook of netbook stressvolle alles op haar eigen, maar voeg slechte technische ondersteuning aan de mix en je hebt een recept voor een hoge bloeddruk. Verwarrend Web sites, lange wachttijden, en de oneven uren zijn slechts enkele van de dingen die kunnen frustreren of woede gebruikers als het noodlot toeslaat. Maar goed geïnformeerde verkopers en gedetailleerde documentatie kan gaan een lange weg in de richting van het kalmeren van de woede van een kapotte computer kan brengen.

Vorig jaar testten we de tech support aanbod vanaf 10 van de top notebook bedrijven en gegradeerde ze op zowel de telefoon en web support. Nu hebben we nog twee meer leveranciers die lijst: Samsung en MSI. Klik hier om te zien hoe ze het doet tegen de wil van HP, Dell, Apple en nog veel meer in onze Technische Ondersteuning Showdown.