SpoonFed: 5 Dingen die ik Wil van de Apple-Tablet

0
26

Door

Mark Spoonauer, kluis voor LAPTOP, Editor in Chief

|
Januari 21, 2010 12:51 pm

  • MEER

SpoonfedBlog_TEMP1 De geruchten vliegen snel en woedend op de vooravond van Apple ‘s introductie van haar ‘nieuwste creatie”. En ik niet de zorg over hen. Liever zou ik menen wat ik graag zou willen zien van de iTablet/iSlate/iPad/iInsertNameHere. Hier is mijn wishlist.

Een Fysiek Toetsenbord Dock

Als Apple gaat $800 tot $1.000 voor een leisteen, ik zou graag om het te gebruiken als een echte computer als ik niet surfen op het Web op de bank, of het gebruik van de tablet, zoals een eReader of portable media-speler. Er is ook veel discussie over hoe goed het typen van Apple (of wie dan ook) kunnen bieden aan een 10-inch scherm; het bereiken van de overkant van de display-toetsen in het midden van de lay-out zou onhandig. Swype heeft gedaan een baan in de aanpak van dit probleem met één hand te typen technologie, waar trek je een lijn van de ene naar de volgende letter om. (Het is beschikbaar op de Samsung Omnia II smart phone). Ik zou het niet erg vinden als Apple neemt dit soort aanpak met de tablet, maar er gaat niets boven een fysiek toetsenbord.

HDMI-Uitgang

Gezien het feit dat de Apple Tablet zal waarschijnlijk richten op multimedia, het zou mooi zijn als het apparaat een ingebouwde HDMI-poort. Veel van de Nvidia Tegra-aangedreven tabletten die ik zag op de CES had deze functie. En het is volkomen logisch dat de gebruikers zouden willen uitgang films en TV-shows naar een groter scherm wanneer ze niet over een Apple TV, DVR, Roku vak, of een andere set-top dat levert premium video. Tot nu toe heeft Apple uitgaat HDMI-in het voordeel van DisplayPort, maar de eerste is veel meer aanwezig.

Volledige Flash Ondersteuning

Als de Apple Tablet wind draait een variant van de iPhone OS, er is absoluut geen garantie dat je zult kunnen genieten van Flash-powered sites (zoals Hulu) op het grote scherm. Ik hoop dat iPhone OS 4.0, zal ook worden ingevoerd op het launch event van volgende week, zal dat veranderen, want de consumenten willen genieten van gratis online content, games, en premium iTunes-video ‘ s en apps. Ondertussen Flash komt naar Palm ‘ s webOS volgende maand, en op Android-tablets en smart phones ergens dit jaar, dus Apple zal onder druk te leveren vergelijkbare functionaliteit.

Stylus Input

Volgens een verhaal dat vandaag is gepubliceerd door De Wall Street Journalheeft Apple experimenteert met de mogelijkheid om notities bij andere familie leden op de Tablet. Hoewel ik zeker weet dat het is zeker mogelijk om met een vinger te krabbelen, deze dingen, het liefst zou ik een zwaardere pen, zelfs als het een optioneel accessoire. Een stylus zou ook kunnen creatieve professionals te tekenen en te schilderen, maar ook als touch-up foto ‘ s. En hoewel de Apple Tablet niet meer worden gericht op mobiele professionals, ik ben er zeker van dat ze zou waarderen het gebruik van het apparaat om aantekeningen te maken tijdens vergaderingen en dan hebben die notities synchroniseren met de cloud.

Een Abonnement Dat Betrekking Heeft Op Alles

Een van de andere geruchten meldde vandaag in de WSJ (oke, dus ik heb de zorg over de geruchten) is dat Apple onderhandelt met de moedermaatschappijen van ABC en CBS tot het leveren van een maandelijkse TV abonnement. Het idee is om Apple Tablet-eigenaren on-demand toegang tot een “beste van TV” – dienst van een bundel van TELEVISIE netwerken. Persoonlijk zie ik liever het gerucht dat Apple de voorbereiding te bieden voor $30 per maand abonnement dat betrekking heeft op films en TV-shows. In feite, zou ik veel eerder kunnen genieten van een selectie van boeken, tijdschriften, films, muziek en TV voor een vergoeding. Het laatste wat ik wil van een enkel apparaat met vele functies is de mogelijkheid om meerdere rekeningen.

Editor-in-chief Mark Spoonauer verwijst LAPTOP online en print de redactionele inhoud en is het bedekken van mobiele en draadloze technologie voor meer dan een decennium. Elke week Mark ‘ s SpoonFed kolom geeft zijn inzichten en de analyse van de grootste mobiele trends en nieuws. U kunt ook volg hem op twitter.

Auteur Bio

Mark Spoonauer

Mark Spoonauer, kluis voor LAPTOP, Editor in Chief
Verantwoordelijk voor de redactionele visie voor Laptop Mag en Tom ‘ s Guide, Mark Spoonauer is Editor in Chief van LAPTOP sinds 2003 en is bedekt technologie voor bijna 15 jaar. Mark spreekt op toets tech industrie evenementen en is regelmatig media-optredens op CNBC, Fox en CNN. Mark was eerder reviews editor in Mobile Computing, en zijn werk is verschenen in Wired, Populaire Wetenschap en Inc.
Mark Spoonauer, kluis voor LAPTOP, Editor in Chief
op