netTALK Problemer Korte Svar til magicJack Kritikk

0
26

Av

Avram Piltch, LAPTOP Online Redaksjonell Direktør

|
Januar 23, 2010 11:08 pm

  • MER

nettalk-box Det er på! Eller er det? I respons til magicJack grunnlegger Dan Borislow er skarpt formulert kommentarer i forrige uke, konkurrent netTALK har utstedt en veldig målt svar, forsvar legitimasjon av sine ledere og fremheve fordelene av sin TK6000 produktet, uten å nevne sin sjef rival av navnet.

Mens fallende vår forespørsel om et intervju over telefon, netTALK administrerende DIREKTØR Anastasios “Takis” Kyriakides sendt oss følgende uttalelse via e-post:

Vi, på netTALK, ønsker å svare på kommentarer om vårt selskap og våre produkter, TK6000, som for sent. I motsetning til kommentarer, vårt firma er grunnlagt og drives av en stab av erfarne ledere med flere tiårs erfaring som fast vitner til og står bak den høye kvaliteten på netTALK politikk, kundeservice praksis, nettverk og produktutvikling aktiviteter. I motsetning til andre på markedet, den TK6000 fungerer uavhengig av en datamaskin, gir deg mer komfort, fleksibilitet og funksjonalitet til sluttbruker, – for ikke å nevne kostnader og sparing av energi. Fordi TK6000 er fleksibel nok til å ikke krever bruk av et fullt drevet datamaskin for å ringe og motta anrop som andre enheter, våre kunder er i stand til å spare tid, energi og penger. Vi har utviklet TK6000 ved en gjennomgang av dagens ledende produkter i kategorien og med fokus på de beste egenskapene fra hver, noe som resulterer i et produkt vi, og våre lojale kunder, føler det er en best-av-alle-verdener kommunikasjon enheten.


På onsdag, magicJack er Borislow var ikke på langt nær så diplomatisk når han dratt inn i netTALK, som TK6000 enheten, som magicJack, tilbyr kundene muligheten til å foreta et ubegrenset innenlands samtaler ved hjelp av deres Internett-tilkoblinger. Når du blir spurt om sin rival, Borislow sa:

Det er et stykke sh*t. Det har statisk. Samtalekvaliteten er patetisk. Det er ingen telefonnumre er tilgjengelig, og det er drevet av en haug med fly-by-nights med noen eiendeler. De vil være konkurs snart. Vi er et ekte selskap med de beste i nettverk og beste programvare.

netTALK er lang levetid synes å være årsaken til noen spekulasjoner.I tillegg til Borislow sin spådom om at “de vil være konkurs snart,” BusinessWeek.com’s stock delen har en news update fra desember 14, 2009 at lyder:

Netto Talk.Com Inc. arkivert sin 10-K på desember 14, 2009 for perioden fram til September 30, 2009. I denne rapporten sin revisor, KBL, LLP, ga en uforbeholden mening å uttrykke tvil om at selskapet kan fortsatt drift.

Imidlertid, den samme 10-K uttalelse sier:

Før vår regnskapsåret som ble avsluttet 30. September 2009, var vi i vår utvikling scenen. Starter med fjerde kvartal av våre fjor endte September
30, 2009, vi konkluderte med at vi har vesentlig etablert vår drift arkitektur og har påbegynt inntekt produsere aktiviteter er tilstrekkelig til å
fram fra utviklingsfasen av operasjoner.

Før vår regnskapsåret som ble avsluttet 30. September 2009, var vi i vår utvikling scenen. Starter med fjerde kvartal av våre året som utløp 30. September 2009, har vi konkludert med at vi har vesentlig etablert vår drift arkitektur og har påbegynt inntekt produsere aktiviteter tilstrekkelig til å dukke opp fra utviklingsfasen av operasjoner.

Nå som det er siste utviklingsfasen, selskapets fremtidige sannsynlig hengsler på suksessen av sin TK6000 produkt, som er bygget på et solid, men ikke nyskapende konsept. Å være i stand til å koble til en telefon-enheten direkte til ruteren heller enn datamaskinen er en stor bekvemmelighet, men Vonage har vært, og tilbyr en lignende tjeneste i mange år nå, og mange kabel-selskaper tilbyr sin egen telefontjeneste via VoIP-bokser også. Nøkkelen, i netTALK er saken er at det gir enheten og service for en en-gang-bare avgift på $99 mens Vonage vanligvis kostnader $24.99 en måned og de fleste kabel-selskaper kostnad mye mer enn det (Time Warner her i New York kostnader $45/måned).

Vi har ikke hatt en sjanse til å teste TK6000 ennå, men vi regner med å komme i en review unit i nær fremtid og sette Kyriakides’ krav til test. Hvis det lever opp til sine krav, og selskapet holder seg flytende, magicJack kunne være i for en utfordring.

Forfatter-Bio

Avram Piltch

Avram Piltch, LAPTOP Online Redaksjonell Direktør
Den offisielle Geeks Geek, som sin ukentlige spalte er tittelen, Avram Piltch har ledet redaksjon og produksjon av Laptopmag.com siden 2007. Med sin tekniske kunnskap og lidenskap for testing, Avram programmert flere av BÆRBARE pc-er virkelige verden benchmarks, inkludert LAPTOP-Batteri Test. Han har en mastergrad i engelsk fra NYU.
Avram Piltch, LAPTOP Online Redaksjonell Direktør