netTALK Problemen Beknopt Antwoord op magicJack Kritiek

0
19

Door

Avram Piltch, LAPTOP Online Editorial Director

|
Januari 23, 2010 11:08 pm

  • MEER

nettalk-box Het is op! Of is het? In reactie op magicJack oprichter Dan Borislow de scherp geformuleerde opmerkingen vorige week, de concurrent van netTALK heeft een zeer gemeten respons, de verdediging van de geloofsbrieven van haar kaderleden en het benadrukken van de voordelen van de TK6000 product, zonder vermelding van zijn belangrijkste rivaal van de naam.

Terwijl de dalende onze aanvraag voor een telefonisch interview, netTALK CEO Anastasios “Takis” Kyriakides stuurde ons de volgende instructie via e-mail:

Wij van netTALK, wil graag reageren op de opmerkingen over ons bedrijf en ons product, de TK6000, als te laat. In tegenstelling tot de opmerkingen, ons bedrijf is opgericht en wordt gerund door een team van ervaren managers , met tientallen jaren ervaring die stevig bevestigt en staat achter de hoge kwaliteit van netTALK het beleid, de klantenservice praktijken, netwerk-en productontwikkeling. In tegenstelling tot anderen op de markt, de TK6000 werkt onafhankelijk van een computer, met meer gemak, flexibiliteit en functionaliteit voor de eindgebruiker, en niet te vergeten de kosten en besparing van energie. Omdat de TK6000 is flexibel genoeg om niet vereisen het gebruik van een volledig aangedreven computer te maken en ontvangen van oproepen, net als andere eenheden, onze klanten zijn in staat om tijd te besparen, geld en energie. We ontwikkelden de TK6000 door de herziening van de huidige toonaangevende producten in de categorie en het focussen op de beste eigenschappen van elk, wat resulteert in een product dat wij, en onze trouwe klanten voelen is een beste-van-alle-werelden communicatie-apparaat.


Op woensdag, magicJack is Borislow was niet zo diplomatiek als hij scheurde in netTALK, waarvan de TK6000 apparaat, zoals de magicJack, biedt klanten de mogelijkheid om onbeperkt binnenlandse gesprekken het gebruik van hun Internet verbindingen. Wanneer gevraagd over zijn rivaal, Borislow zei:

Het is een stuk van de sh*t. Het is statisch. De kwaliteit van de oproep is zielig. Er is geen telefoonnummers beschikbaar, en het loopt door een bos van vlieg-door-nachten met geen activa. Zullen ze snel failliet. We zijn een echt bedrijf met het beste netwerk en de beste software.

netTALK levensduur lijkt te zijn de oorzaak van een aantal speculatie.Naast Borislow ‘ s voorspelling dat “ze worden snel failliet,” BusinessWeek.com’s voorraad sectie heeft een nieuws update van December 14, 2009, dat luidt:

Netto Talk.Com Inc. gearchiveerd van haar 10-K) op 14 December 2009 voor de periode eindigend op 30 September 2009. In dit verslag van haar accountant, KBL, LLP, gaf een verklaring zonder voorbehoud uiten twijfel over bestaan dat het bedrijf kan blijven als een going concern.

Echter, de zeer dezelfde 10-K verklaring zegt:

Voorafgaand aan onze fiscale jaar dat eindigde op September 30, 2009, waren we in onze ontwikkeling. Te beginnen met het vierde kwartaal van het jaar eindigend op September
30, 2009, komen we tot de conclusie dat we substantieel vastgesteld zijn onze operationele architectuur en begonnen omzet producerende activiteiten voldoende te
ontstaan van het ontwikkelingsstadium van de activiteiten.

Voorafgaand aan onze fiscale jaar dat eindigde op September 30, 2009, waren we in onze ontwikkeling. Te beginnen met het vierde kwartaal van het jaar eindigend op 30 September 2009, hebben we geconcludeerd dat we aanzienlijk gevestigde onze operationele architectuur en begonnen omzet producerende activiteiten voldoende om uit te komen van het ontwikkelingsstadium van de activiteiten.

Nu is het voorbij het stadium in de ontwikkeling van het bedrijf in de toekomst waarschijnlijk scharnieren op het succes van zijn TK6000 product, welke is gebouwd op een solide, maar niet vernieuwend concept. Het kunnen aansluiten van een telefoon-toestel rechtstreeks op de router in plaats van de computer is een groot gemak, maar Vonage is het aanbieden van een soortgelijke dienst voor jaren en vele kabelbedrijven bieden hun eigen telefonie via VoIP dozen. De sleutel, in netTALK ‘ s geval is dat het beschikt het apparaat en service voor een eenmalig bedrag van $99, terwijl Vonage meestal kosten $24.99 per maand en de meeste kabelbedrijven kosten veel meer dan dat (Time Warner hier in New York kosten $45/maand).

We hebben nog niet de kans gehad om te testen de TK6000 nog niet, maar we verwachten in een review toestel in de nabije toekomst en Kyriakides’ eisen aan de test. Als het leven van haar vorderingen en de onderneming blijft drijven, magicJack kon worden voor een uitdaging.

Auteur Bio

Avram Piltch

Avram Piltch, LAPTOP Online Editorial Director
De officiële Geeks Geek, als zijn wekelijkse column met de titel, Avram Piltch heeft geleid van de redactie en productie van Laptopmag.com sinds 2007. Met zijn technische kennis en passie voor het testen, Avram geprogrammeerd verschillende LAPTOP ‘ s van real-world benchmarks, met inbegrip van de LAPTOP Batterij Test. Hij heeft een master ‘ s graad in engels aan de NYU.
Avram Piltch, LAPTOP Online Editorial Director
op