netTALK Frågor Fåordigt Svar på magicJack Kritik

0
25

Av

Avram Piltch, VÄRDESKÅP Online redaktionschef

|
Januari 23, 2010 11:08 pm

  • MER

nettalk-box Det är på! Eller är det? Svar till magicJack grundare Dan Borislow är skarpt formulerade kommentarer i förra veckan, konkurrent netTALK har utfärdat en mycket genomtänkt svar, försvara bevis för dess befattningshavare och lyfta fram fördelarna av dess TK6000 produkt, utan att nämna dess främste konkurrent med namn.

Samtidigt minskar vår begäran om en telefon intervju, netTALK VD Anastasios “Takis” Kyriakides skickade oss följande uttalande via e-post:

Vi på netTALK, skulle vilja svara på kommentarerna om vårt företag och våra produkter, TK6000, som för sent. I motsats till kommentarerna, vårt företag är grundat och drivs av en stab av erfarna chefer med årtionden av erfarenhet som bestämt vittnar om och står bakom den höga kvaliteten på netTALK s politik, kundservice metoder, nätverk och produktutveckling. Till skillnad från andra på marknaden, TK6000 fungerar oberoende av en dator, som erbjuder mer komfort, flexibilitet och funktionalitet till användaren – för att inte tala kostnads-och energibesparingar. Eftersom TK6000 är tillräckligt flexibel för att inte kräva användning av en helt powered dator för att ringa och ta emot samtal som andra enheter, våra kunder har möjlighet att spara tid, energi och pengar. Vi utvecklade TK6000 genom att se över de nuvarande ledande produkter i den kategori och fokusera på de bästa egenskaperna från var och en, vilket resulterar i en produkt som vi, och våra trogna kunder, som känner en bäst-av-alla-världar kommunikation enheten.


På onsdag, magicJack är Borislow var inte alls lika diplomatisk när han slet i netTALK, vars TK6000 enhet, som den magicJack, erbjuder kunderna möjlighet att göra obegränsat inhemska samtal med sina Internet-anslutningar. När frågan om hans rival, Borislow sade:

Det är en bit av sh*t. Det har statiska. Samtalskvaliteten är patetiskt. Det finns inget telefonnummer finns, och det drivs av ett gäng fly-by-nätter utan tillgångar. De ska vara i konkurs snart. Vi är ett riktigt företag med de bästa nät och bästa program.

netTALK livslängd verkar vara orsaken till en del spekulationer.Förutom att Borislow förutsägelse att “de ska vara i konkurs snart,” BusinessWeek.com’s lager avsnitt har en news update från 14 December 2009 som lyder:

Net Talk.Com Inc. filed dess 10-K den December 14, 2009 för perioden som avslutades den 30 September 2009. I denna rapport revisor, KBL, LLP, gav ett yttrande utan reservation att uttrycka tvivel om att företaget kan fortsätta som en “going concern”.

Men mycket samma 10-K uttalande säger:

Före vår räkenskapsåret som slutade den 30 September, 2009, vi var i vår utveckling. Från och med fjärde kvartalet året avslutades September
30, 2009, kom vi fram till att vi har betydligt etablerat vår verksamhet arkitektur och har inlett intäkter producerande verksamhet är tillräckliga för att
ur utvecklingen av verksamheten.

Före vår räkenskapsåret som slutade den 30 September, 2009, vi var i vår utveckling. Från och med fjärde kvartalet året som avslutades den 30 September 2009, kom vi fram till att vi har betydligt etablerat vår verksamhet arkitektur och har inlett intäkter producerande verksamhet tillräckligt för att komma ur utvecklingen av verksamheten.

Nu när det är förbi utveckling, företagets framtid sannolikt hänger på framgången av dess TK6000 produkt, som är byggd på en fast, men inte innovativt koncept. Att kunna ansluta en telefon enheten direkt till routern snarare än att datorn är en enorm bekvämlighet, men Vonage har varit att erbjuda en liknande tjänst i många år nu och många kabel-företag erbjuder sin egen telefon via VoIP-lådor. Nyckeln, i netTALK: s fall är att det erbjuder enheten och service för en en-gång-bara avgift på $99 medan Vonage vanligtvis avgifter $24.99 en månad och de flesta kabel-företag tar mycket mer än att (Time Warner här i New York avgifter $45/månad).

Vi har inte haft en chans att testa TK6000 ännu, men vi räknar med att få en översyn enhet i den nära framtiden och sätta Kyriakides krav till test. Om det lever upp till sina påståenden och företaget stannar flytande, magicJack kan vara i för en utmaning.

Författare Bio

Avram Piltch

Avram Piltch, VÄRDESKÅP Online redaktionschef
Den officiella Nördar Geek, som hans krönika varje vecka är titeln, Avram Piltch har guidade redaktionella och produktion av Laptopmag.com sedan 2007. Med sin tekniska kunskap och passion för att testa, Avram programmerad flera av LAPTOP ‘ s real-world riktmärken, inklusive BÄRBARA dator Batteri Test. Han har en magisterexamen i engelska från NYU.
Avram Piltch, VÄRDESKÅP Online redaktionschef