Kan netTALK Dräpa den Mäktiga magicJack?

0
25

Av

Jeffrey L. Wilson

|
Januari 19, 2010 07:49 am

  • MER

nettalk Kan detta oförargliga enhet vara den magicJack mördare? netTALK är ute efter att muskler i on Dan Borislow territorium med TK6000, sin egen billig telefoni enhet som ansluts till datorn via USB.

Som den magicJack, $99 enheten tillåter användare att ringa och ta emot gratis samtal till någon i USA eller Kanada, men en-ups sin rival genom att låta kunderna för att chatta upp det utan en dator. Hur fungerar detta mirakel inträffa? Du kopplar helt enkelt in din high-speed-kabel, nätadapter som ingår, och ditt befintliga hem telefonen (trådbundna eller trådlösa) i TK6000. När det är gjort, telefonen ska ringa, vilket signalerar att set-up är komplett. Groovy. Du får också vanliga funktioner du förväntar dig från en telefon service såsom nummerpresentation, samtal väntar, nummerupplysning, och mer.

Ännu bättre, finns det inte några månadsavgifter, så om du letar efter för att dramatiskt minska din telefonräkning, netTALK kan göra för en spännande alternativ till de traditionella fasta. Vi väntar ivrigt på att sätta den här jäkla genom sin takt, men tills dess en omröstning: tror du att netTALK kan störta den magicJack?