Everki är Beacon Ryggsäck och Camber Sling: Ett Stänk Av Färg, En Skvätt Stil, Och En Nypa Komfort

0
23

Av

K. T. Bradford

|
Januari 18, 2010 06:46 pm

  • MER

everki-beacon01 Strax innan CES började fick vi ett paket från Everki kom med någon av deras Ledstjärna ryggsäckar och nya Camber sling tote. Jag omedelbart svepte in och hävdade ryggsäck eftersom jag letade efter sådana ett tillägg till min CES entourage. Med tanke på alla de redskap jag hade att bära, en bra ryggsäck var viktigt. Hade jag vetat hur bra Välvning skulle visa sig att jag skulle ha tog tag i det också.

Min gear bag på CES bestod av en ASUS UL80Vt ultraportabel, en Pentax K-x DSLR, Motorola Droid, min Creative Zen PMP, en påse full av SD-kort och usb-enheter, mitt mobila bredband dongle, en påse med sladdar, och några andra små saker som jag behövde. Jag glömde att väga allt, men jag var medför en betydande belastning på ryggen hela veckan jag var i Las Vegas. Lyckligtvis, Everki löfte av utmärkt viktfördelning var inte en tom. Mina axlar och rygg överlevde den pärsen tack till Beacon.

Jag är ett fan av ljus orange foder eftersom det finns inget mer irriterande än en grå väska. Det hjälper också när du letar efter saker. Jag gillar verkligen också den (falska) päls-fodrad bärbara dator och mobila enhet fack. Fläckar och kliade fall är inte coolt alls. Laddar poster i påsen var lätt eftersom den främre fack lock öppnas upp helt och hållet, gör det möjligt för mig att sätta allt i rätt spår eller pocket utan att behöva lod djupet söka efter borttappade föremål. Den datorfack rymmer enheter med skärmar upp till 18″. Du behöver inte lämna din stationär dator hemma hela tiden med Beacon. Bortsett från att hålla mina axlar glad, mesh på baksidan höll mig cool på den varma visa våningen.

everki-beacon02 Väskor att göra ett bra jobb för att jämnt fördela vikt och samtidigt ha tillräckligt med utrymme att bära en hel del grejer är lite av en Catch-22. Om lasten är tung att du kommer att bränna ut om väskan inte hjälpa dig. Men påsen kan också hålla dig från att inse hur mycket du bär runt, vilket kan ha dåliga konsekvenser på lång sikt. Mitt råd? Regelbundet väga väskan bara så att du får en reality check på hur tungt det är.

Lika mycket som jag gillade storleken på rummet finns tillgänglig i huvudfacket, som jag kände att det kunde behöva lite bättre struktur och organisation. I stället för en överbelastning av fack det finns avdelare med två blixtlåsförsedda fack inuti. Men t han avdelare kom i min väg mer än de hjälpte mig att sortera. Mer blixtlåsförsedda fack skulle ha bidragit till det och mer faktiska fördelningen mellan huvudgrupper i stället för partiell avdelare. De två dragkedjor på utsidan som är märkta som “hip fickor” och är utformat för snabb åtkomst till mobila enheter. Bra idé, men dessa avdelningar satt alldeles för långt bak för mig att komma med väskan på. Och jag skulle bli orolig om att sätta något så värdefullt som en telefon eller PMP det för att jag kände att det skulle vara alldeles för lätt för någon att packa upp och ta tag utan att jag märker det. Vad jag skulle ha älskat att ha på sidan var en hållare för vattenflaska, som jag fortsatte att försöka att göra med hip fickor (med föga framgång).

Bortsett från dessa mindre nackdelar, jag är ett fan av Everki Ledstjärna. Det hjälpte mig att överleva CES och lever för att se en annan visa. Och när jag kom tillbaka till New York, Camber var där och väntar på mig.

everki-camber01 Denna lilla tote innehåller några fantastiska funktioner som gör den till en bra kompanjon till en större påse (som Ledstjärna). Du kan också bära den som en väska på egen hand, men endast om du reser riktigt ljus (mer om det nedan).

Camber sling är ett hårt skal väska med en platt sida och en snedställd sida. Denna smarta konstruktion gör det möjligt att dra dubbla-duty som en väska och en lap-och utflyktsdisk. Jag testade Camber medan ridning tunnelbana och fann att den höll min netbook i en bra vinkel för att skriva och också lutar nog mot mig att jag inte behövde oroa sig om datorn glider av mitt knä om tåget stannade plötsligt. När jag är redo att gå iland jag kan bara glida min dator inne och inte oroa dig för det där, antingen, som i svåra fall ger ett visst skydd från stötar.

everki-camber02 Inuti finns två slip fickor för små föremål, en tänjbar sling som kommer att hålla en netbook eller en ultraportabel upp till 13″ tätt på plats. På väskan är en smart velcro strap system som omvandlar från en lång axelrem till korta portföljen rem. Eller, om du bara planerar att glida inuti större väskor, kan du dra bandet av helt.

everki-camber03 Om Camber kommer att ge din dator en ergonomisk lutning, det kommer inte att hjälpa din bärbara dator förvara svalt. Tack och lov, Everki har en lösning för det också. Det Chill Pill Cooler är en två-del gummi notebook-ställ som lagrar som ett litet ägg (som lätt passar i Camber). Ta isär halvorna och lägg dem på baksidan av din bärbara dator till en passiv kylning lösning som ska fungera för alla bärbara som inte blir löjligt varm.

Samtidigt som jag är ett fan av den kompakta storleken av detta sling, det är inte det bästa för att bära på egen hand om du inte har väldigt lite att göra. Bortsett från en telefon, ett par flash-enheter, och nätsladden, kunde jag inte får plats med mycket annat här än min netbook. Jag skulle rekommendera att använda denna om du har en favorit väska som inte har en skyddad notebook område eller om du tycker det är svårt att hålla din bärbara dator balanserad när du använder det i ditt knä. Jag misstänker att sling kommer att bli en permanent del av mitt pendlande.

Du kan hitta Beacon ryggsäck ($129.99), Camber sling ($39.99), och Chill Pill ($9.99) i butiker eller på Amazon.