Dell problemen BIOS Correctie voor Studio 17 met een Core i7. Core i5 Nu Standaard CPU-Keuze

0
27

Door

Avram Piltch, LAPTOP Online Editorial Director

|
Januari 22, 2010 10:05 am

  • MEER

dell-studio-17-corei7

Dell onlangs uitgegeven een BIOS-fix voor de Studio 17 met Core i7, bedoeld voor het oplossen van een ernstig crashen probleem. Echter, na de release van de nieuwe Intel Core i5-processor en een aantal vocale gebruiker klachten over de Core i7 product, het bedrijf heeft de lagere-aangedreven en geprijsde Core i5-de Studio 17 standaard CPU keuze. Hoewel, als van dit bericht, hebben we niet een Core i7-optie op Dell.com een rep ons verzekerd dat de Core i7 model, genaamd de Dell Studio 1747 is niet beëindigd en zal terugkeren om de site binnen enkele dagen.

Toen bespraken we de Dell Studio 17 met de Intel Core i7-processor (aka Dell Studio 1747) in November, gaven we de notebook een 4-sterren vanwege de supersnelle prestaties en relatief betaalbare prijs. Merken we echter twee grote problemen die we ervaren met onze review unit. Ten eerste, het eerste systeem kregen we gestopt met het opstarten (en enkele piepend geluid) net na het testen afgerond en, ten tweede, we hebben gemerkt dat de buitenkant van het chassis kreeg het warm, met de onderkant van het systeem voor het registreren van een verontrustende 112-graden Fahrenheit na slechts 15 minuten van het spelen van een Hulu video.

We teruggekeerd van de eerste eenheid van Dell, die hersteld het en stuurde het terug naar ons een paar dagen later, zeggen dat het eerste probleem dat we ondervonden was het een geïsoleerd incident. De gerepareerde unit gewerkt, maar we hebben ervaring ervaring een paar mysterieuze blauwe scherm loopt vast de eerste keer dat we het probeerden te spelen Hulu video ‘ s op, maar deze leek te verdwijnen op latere tests. Nadat wij op de hoogte van Dell over de zéér warme temperaturen, ze stuurde ons een tweede review unit te testen. Dit tweede toestel niet breken of crash, maar het was net zo warm als het origineel.

Lezers Reageren

Zonder dat het getest met een hele assemblage lijn van Dell Studio 17’s met Core i7, het was voor ons onmogelijk om te zeggen of het een defect review unit dat we kregen was een toevalstreffer of een voorbode van problemen. Echter, nadat het product begon de scheepvaart, zijn we begonnen met het ontvangen van negatieve rapporten van vele gebruikers, beweren dat hun Dell Studio 1747s (met Core i7) gestorven was na een paar dagen of uren van gebruik.

Een aantal gebruikers ook geplaatst op forums die hun Dell Studio 1747s vertraagd na intensief gebruik. Bijvoorbeeld, een franstalige gebruiker geplaatst bij dit experiment, die beweert dat na het uitvoeren van de twee CPU-intensieve programma ‘ s, Prime 95 en gebruik van furmark, de snelheid van de CPU is gedaald van 1,6 tot 1.06 GHz. Notebookcheck.com een professionele review site, niet een kloksnelheid druppel, maar zagen hun test notebook 3DMark06 scores aanzienlijk dalen na 12 uur intensief gebruik. We hebben niet de test van onze review unit voor prestaties smoren voordat we hadden om terug te keren naar Dell.

Dell BIOS-Update

Onlangs gaf Dell een BIOS update van wat zij noemen de “7 piepjes probleem,” het probleem dichtgemetseld onze eerste review unit. Dell adviseert dat, als je een Dell Studio 1747 is dat goed werkt, moet u de BIOS-update te verzekeren dat u nooit de 7 piepjes probleem. Als uw Dell Studio 1747 is al gestopt met het opstarten, kunt u contact met Dell opneemt voor ondersteuning of probeer het opnieuw plaatsen van de CMOS-batterij om het systeem weer tot leven.

Of de nieuwe BIOS-update (genoemd de A04 BIOS) maakt het systeem koeler of verhelpt de vermeende problemen met de prestaties nog te bezien. Als u een Dell Studio 1747, laat het ons weten als de BIOS-update heeft een verbetering van uw systeem door te posten in de comments hieronder.

Eigen andere Dell-notebook of netbook? Geluid uit hier op wat je denkt van het merk.Auteur Bio

Avram Piltch

Avram Piltch, LAPTOP Online Editorial Director
De officiële Geeks Geek, als zijn wekelijkse column met de titel, Avram Piltch heeft geleid van de redactie en productie van Laptopmag.com sinds 2007. Met zijn technische kennis en passie voor het testen, Avram geprogrammeerd verschillende LAPTOP ‘ s van real-world benchmarks, met inbegrip van de LAPTOP Batterij Test. Hij heeft een master ‘ s graad in engels aan de NYU.
Avram Piltch, LAPTOP Online Editorial Director
op