7 Grunner til å Kjøpe og den Nye iPad Pro (og 3 Grunner til å Hoppe over)

0
36

Av

Mark Spoonauer, LAPTOP Editor in Chief

|
November 7, 2018 06:00 am

  • MER

Den nye iPad Pro inkluderer en rekke oppgraderinger, inkludert en slående full-screen design, en mye raskere A12X Bionic-prosessor og en forbedret Apple Blyant. Men disse tablettene er ikke billig: 11-tommers iPad Pro starter på $799, og 12.9-tommers-modellen starter på $999. Og det er før du spring for den nye Apple-Blyant 2 ($129) og keyboard folio ($179 for $199).

ipad-pro-MF

Er den nye iPad for deg? Her er syv grunner til å kjøpe en, og tre grunner til å hoppe over.

Tynnere og lettere full-screen design

Thinner and lighter full-screen design

Tar et signal fra iPhone XS, den nye iPad Pro sport tynne rammer og grøfter Hjem-knappen; i stedet, kan du nå bruke bevegelser til å lukke programmer og veksle mellom apper. Trykk på ID-en blir erstattet av Ansikt-ID, som fungerer i både stående og liggende modus.

11-tommers iPad Pro veier bare 1.03 pounds og tiltak 0.23 inches tykke, sammenlignet med 1.08 pounds og 0.24 tommer for den forrige modellen. Den nye 12.9-tommers iPad-en er like tynn og veier 1.39 pounds, i forhold til 1,49 kilo for er forgjenger.

Fantastisk Retina-Skjerm

Gorgeous Retina Display

Den nye iPad Pro er panelet er lyse og levende. For eksempel, den 12.9-tommers-modellen treffer 484 nits lysstyrke på våre tester, som er mer fleksibel enn Surface Pro 6 og Samsung Galaxy Bok 2. Dette panelet er fargetoner er den mest nøyaktige, for, som iPad Pro registrert en Delta-E-rating av 0.56 (0 er perfekt). Overflaten og Galaxy Bestill slått i verre fargenøyaktighet resultater.

Andre iPad-skjermen høydepunkter inkluderer Pro Motion-teknologi, som skalerer oppdateringsfrekvens basert på på-tv-innhold, og Sant Tone, som kan dynamisk justere fargetemperaturen på skjermen, for en mer behagelig leseopplevelse.

Raskeste nettbrettet noensinne

Fastest tablet ever

Den A12X Bionic prosessor i iPad-Pro er hendene ned den raskeste chip vi har testet i en mobil enhet. Det enda beats Core i7-drevet bærbare datamaskiner i noen tester. For eksempel, det tok den nye iPad Pro bare under 7 minutter å omkode en 4K-video til 1080p, mens det tok Dell XPS 13 mer enn en halv time.

IPad Pro også slått i en mye raskere Geekbench 4 poengsum enn de fleste konkurrerende nettbrett, bærbare pc-er og 2-i-1-ere, treffer 17,995. Surface Pro 6 (Core i5) med hakket 13,025 og XPS 13 nådd 14,180.

Fra nok 799.00

Forbedret Apple-Blyant

Improved Apple Pencil

Den nye Apple Blyant er dyrere enn den forrige versjonen ($129 vs $99), men det er bedre på alle måter. Den magnetisk festes til iPad, noe som betyr at det er mye tøffere å tape, og den starter automatisk lading så snart som det kobles med nettbrettet. Den nye Apple Blyant tilbyr også praktiske ting, slik som raskt aktivere viskelær funksjon med et dobbelt trykk på kanten av Blyant.

Flott lyd

Great audio

Hvis du kommer til å sparke tilbake med iPad og se på Netflix eller streame Spotify, vil du bli glad for å vite at de fire høyttalere levere gode stereo lyd. I side-by-side-tester mot Surface Pro 6, Apples tavle som tilbys høyere lyd med mye mer robust bass. Plus, Apple pakket fem mikrofoner i denne skifer, som betyr at du kan bark “Hei, Siri” spørsmål fra over rommet med letthet.

Lang batterilevetid

Long battery life

7-nanometer A12X Bionic-chipen inne i den nye iPad Pro er ganske effektiv. På våre web-surfing batteri test, tablet varte en veldig god 13 timer og 14 minutter. Som slår Surface Pro 6 av nesten 4 timer. Dell XPS 13 med 4K-skjerm varte under 9 timer, men 1080p versjon varte i ca 12 timer. Samsungs Galaxy-Bok 2-utholdt for 10:41.

USB-C om bord (til slutt)

USB-C on board (finally)

Apple har byttet ut den infuriatingly proprietær Lightning-porten på iPad Pro med USB-C, noe som betyr at det er enklere å feste alle slags enheter. Dette inkluderer en ekstern skjerm (opp til 5K), digitale kameraer og selv-dokk. Du kan også lade en iPhone med en USB-C til LIghtning-kabel.

Tastaturet kan bli bedre

Keyboard could be better

Hvis du kommer til å belaste $200 ekstra for et tastatur, den hadde bedre være stor, og Apples Smart Keyboard Folio er bare OK. Nøkkelen reise er fine, men tastene ikke har irritabel føler eller bakgrunnsbelysning at Surface Pro 6-tastaturet gjør. Plus, det er ingen touchpad om bord, og iOS ikke støtter styreputen eller musen inngang.

Bare 64 gb lagringsplass for å starte

Just 64GB of storage to start

Gå videre og søke på nettet for bærbare pc-er og 2-i-1-ere som kommer med 64 gb lagringsplass for $999. Du vil ikke finne noen. De fleste premium bærbare datamaskiner og slates komme med minst 128 gb lagringsplass, hvis ikke 256GB. Du kan oppgradere iPad Pro, slik at det tilbyr med 256 GB, men du må betale $149 mer.

Kort USB-C strømledningen

Short USB-C power cord

Dette er irriterende. Apple lanserer iPad Pro med en 1 meter USB-C-kabel, noe som ikke er på langt nær så lenge som strømledninger for de fleste bærbare datamaskiner. Du kan kjøpe en 2-meter USB-C-kabel, men det koster en ekstra $19.

Kreditt: Bærbar Pc Mag

Forfatter-Bio

Mark Spoonauer

Mark Spoonauer, LAPTOP Editor in Chief
Ansvaret for den redaksjonelle visjon for Bærbare pc Mag og Tom ‘ s Guide, Mark Spoonauer har vært sjefredaktør i BÆRBARE pc-siden 2003, og har dekket teknologi for nesten 15 år. Mark snakker på-tasten tech industrien hendelser og gjør regelmessig media opptredener på CNBC, Fox og CNN. Mark var tidligere anmeldelser redaktør i Mobile Computing, og hans arbeid har dukket opp i Wired, Popular Science og Inc.
Mark Spoonauer, LAPTOP Editor in Chief