11 Har Andre Tabletter Kan Bruke til å Flate ut iPad

0
34

Av

K. T. Bradford

|
Januar 27, 2010 05:58 pm

 • MER

DSC_0119

IPad er selvsagt ikke den første rene tavle i tilværelsen, selv om noen fanatiske fans og journalister ser ut til å tro noe annet. Med sine $499 starter prisen, store app-økosystemet, attraktivt utseende, og rask prosessor, kan noen stoppe iPad fra dominerer nettbrett-verden som iPod dominerer PMP markedet? Du vedder på at de kan!

Etter at vi gjorde vår hands-on med iPad i ettermiddag, ble vi imponert over enheten er lynrask ytelse og vakre touch-grensesnittet, men vi har også lagt merke til på flere måter det faller kort. Hvis andre leverandører gripe sjansen til å omfatte de fleste, om ikke alle, av disse 11 funksjoner inn i sine enheter-samtidig levere en god touch UI-de vil ha en sjanse til å stjele Apple torden.

 1. Høyere Oppløsning Skjermer: iPad 9,7-tommers skjermen viser innholdet på en ren 1024 x 768, 168 piksler mer enn gjennomsnittlig 10-tommers mini-pc, men ikke på langt nær nok. Lenovo IdeaPad U1 Hybrid tilbyr et komplett 1366 x 768 oppløsning, et trinn over 720p og nok til å se mer av dine Web-sider eller bilder.

 2. En Komplett Desktop OS: Mens noen tavle-brukere foretrekker den graderte tilbake funksjonalitet av en telefon OS som iPhone OS eller Google Android, er mange mennesker ønsker sikkerhet og fortrolighet av en mainstream OS som kjører alle sine apper. Med lav effekt Prosessorer som Intel Atom-Z-serien eller Nvidias Tegra-plattformen det er mer enn mulig å lage en overbevisende Windows 7 nettbrett.
 3. To Skjermer: CES var summende om MSI dual skjerm tablet prototypen, og med god grunn. Som ikke ønsker en enhet hvor den ene skjermen kan brukes som et tastatur eller hvor hele systemet kan fold i halvparten og passe i en lomme jakke?
 4. Full HD-Utgang: Det er ingen HDMI-porten på iPad og, i henhold til Apples nettsted, er den beste oppløsningen kan det utgang til en ekstern skjerm, er 576p (720 x 704). En av de viktigste bruksområdene av en tablett er for underholdning, men hvis du kjøper filmer for nettbrettet ditt, bør du være i stand til å sende dem direkte til TV-en. Enda bedre enn HDMI ville være en wireless display-teknologi som Intel ‘ s WiDi eller 1080p-caable WHDI.
 5. Kamera(er). Vi håper iPad ville komme med front-mot et webkamera for video chat-meldinger eller en rygg-mot kamera for å ta bilder. Noen har også spådd at det ville ha begge deler. Akk, iPad er at kameraet er mindre. Tablettene bør ha et webkamera for å chatte minst; en tilbake-mot kamera ville være flott for augmented reality-programmer, så vel som bilder.
 6. En Robust Dock. Ser at iPad allerede har en dock-en og tastaturet jeg fikk mange til å puste lettet ut, spesielt når man ser på de lovet funksjonalitet av iWork. Likevel, en dock som gjør mer med et bedre øye mot portabilitet ville være enda bedre. Mangel på portene kan lindres ved en god dock med alle tilkoblinger brukere har kommet til å forvente på bærbare pcer (eller i det minste, netbooks). Vi liker Lenovo IdeaPad U1 så mye fordi dock er i hovedsak den andre halvparten av en bærbar pc, slik at for portabilitet og enkelhet av en grå og bekvemmeligheten av en netbook i én pakke. Ikke alle dokker må gå til det samme;nivå, de trenger bare å tilby en anstendig antall alternativer.
 7. Multitasking. Dette er et område hvor alle Android-nettbrett har iPad slå ut av porten. Muligheten til å kjøre flere programmer på en gang er en ganske grunnleggende krav til en datamaskin, for eksempel enheten, selv ikke en tablet. – Nettbrett som kjører nevnte Android-pluss de få som kjører windows (som Archos 9) og alle som kjører andre varianter av Linux har multitasking bygget i. Selv iPhone-eiere har lenge ønsket meg denne muligheten.
 8. Nettleser Støtte For Flash. Minst iPad er ikke alene her – Android tabletter overfor den samme manglende støtte for Flash i den innebygde nettleseren. Det handler ikke bare om video-innhold, heller. Internett er stappfullt av Flash og tabletter trenger å støtte det hvis de hevder å sette alle underverkene av Internett på fingertuppene.
 9. USB-Porter: Hver enhet må ha minst én USB-port, selv om vi som en full-størrelse og en mini kombinasjon vi sist så på Camangi WebStation. Det er en grunn til hver datamaskin kommer med dette nå. Ikke bare er de nyttige for å koble eksterne enheter og tilbehør, men også eksterne enheter og flash-minne. Slik at en tablett for å lade via USB, for eksempel en smarttelefon, er et stort pluss.
 10. En minnekortleser: selv Om Apple kan føle at Kameraet Tilkobling Kit er tilfredsstillende, mange ville sette pris på en integrert kortleser som ikke krever oss til å bære flere ekstra kontakter bare i tilfelle.
 11. Haptisk Tilbakemelding: de Fleste Android-telefoner allerede støtte for haptisk tilbakemelding, noe som kan gjøre en virtuell knapp føle seg som en fysisk en. Tastaturet på MSI dual screen tablet prototype selv har justerbare nivåer av tilbakemeldinger som ga nøklene en fin taktil følelse. Hvis du vil at brukere kan skrive på skjermen, det bidrar til å gi dem et mer realistisk skriveopplevelse.

Nettbrettet løp har nettopp begynt, og selv om Apple har laget et spennende produkt, trykker du har mottatt, kan faktisk hjelpe noen konkurrenter ved å bringe mer oppmerksomhet til nettbrettet kategori. Hvis leverandører lytte til sine kunder, de kan være i stand til å skape noe enda sterkere.