11 Functies Andere Tablets Kunt Gebruiken om Plat op de iPad

0
33

Door

K. T. Bradford

|
Januari 27, 2010 05:58 pm

 • MEER

DSC_0119

De iPad is natuurlijk niet de eerste slate tablet in het bestaan, hoewel sommige fanatieke fans en journalisten lijken om anders te denken. Met de $499 vanaf prijs, grote app-ecosysteem, een aantrekkelijk uiterlijk, en de snelle processor, kan iedereen stoppen met de iPad domineert de tablet wereld, zoals de iPod domineert de PMP-markt? U wed dat ze kan!

Nadat we deden onze hands-on met de iPad deze middag, we waren onder de indruk van het apparaat, supersnelle prestaties en de mooie touch-interface, maar we hebben ook gemerkt dat een aantal opzichten te kort schiet. Als andere leveranciers de kans grijpen om de meeste, zo niet alle van deze 11-functies in hun apparaten-terwijl het leveren van een goede touch UI–ze hebben een kans op het stelen van Apple is de donder.

 1. Hogere Resolutie Schermen: De iPad is 9,7-inch scherm geeft de inhoud op slechts 1024 x 768, 168 pixels meer dan de gemiddelde 10-inch netbook, maar niet genoeg. De Lenovo IdeaPad U1 Hybrid biedt een volledige 1366 x 768 resolutie, een stap hoger dan 720p en genoeg om meer te zien van uw Web pagina ‘s of foto’ s.

 2. Een Complete Desktop-OS: Terwijl het aantal tablet-gebruikers de voorkeur aan de kleinere schaal terug functionaliteit van een telefoon OS zoals de iPhone of Google Android, veel mensen willen de veiligheid en vertrouwdheid van een mainstream OS dat draait al hun desktop apps. Met low-power Processoren, zoals de Intel Atom Z-serie of de Nvidia Tegra-platform: het is meer dan mogelijk om een meeslepend Windows 7 tablet.
 3. Dubbele Schermen: de CES was zoemen over de MSI dual screen tablet prototype en voor een goede reden. Wie wil er nu niet een apparaat waar het ene scherm kan gebruikt worden als een toetsenbord of waar het hele systeem kan vouw in de helft en passen in je zak?
 4. De volledige HD Output: Er is geen HDMI-poort op de iPad en, volgens de Apple-site, is de beste oplossing het kan-uitgang aan op een extern beeldscherm is 576p (720 x 704). Een van de belangrijkste gevallen gebruik van een tablet is voor entertainment, maar als je het kopen van films voor je tablet, moet u in staat zijn om de uitgang rechtstreeks op uw TV. Zelfs beter dan HDMI zou een wireless display technologie zoals Intel ‘ s WiDi of het 1080p-caable WHDI.
 5. Camera (‘s). We hoopten dat de iPad zou komen met aan de voorzijde een webcam voor video chats of een back-facing camera voor het nemen van foto ‘ s. Sommige zelfs voorspeld dat het zou hebben beide. Helaas, de iPad camera-minder. Tablets moeten een webcam om te chatten met op zijn minst een back-gerichte camera zou geweldig zijn voor augmented reality apps als foto ‘ s.
 6. Een Robuuste Dock. Zien dat de iPad heeft al een dock en een toetsenbord accessoire bij velen geleid tot een zucht van opluchting, vooral als we kijken naar de beloofde functionaliteit van iWork. Nog steeds, een dock die meer doet met een beter oog op draagbaarheid zou nog beter zijn. Het gebrek aan poorten zou kunnen worden verminderd door een goede docking-station met alle verbindingen die gebruikers verwachten op een notebook (of, ten minste, netbooks). We willen de Lenovo IdeaPad U1 zozeer omdat de dock is in wezen de andere helft van een notebook, zodat voor de draagbaarheid en het gemak van een leien en het gemak van een netbook in één pakket. Niet alle docks hoeft te gaan om hetzelfde niveau, ze moeten gewoon te bieden een behoorlijk aantal opties.
 7. Multitasking. Dit is een gebied waar alle Android-tablets hebben de iPad verslaan buiten de poort. De mogelijkheid om meerdere programma ‘ s tegelijk, is een vrij fundamentele eis voor een computer-achtig apparaat, zelfs op een tablet. Tablets met de eerder genoemde Android en die paar die het uitvoeren van windows (zoals de Archos 9) en die andere versies van Linux hebben multitasking ingebouwd. Zelfs iPhone-bezitters al lang wilden deze mogelijkheid.
 8. De Browser Flash Ondersteuning. Ten minste de iPad is niet alleen hier – Android-tablets te maken met hetzelfde gebrek aan ondersteuning voor Flash in de systeemeigen browser. Het gaat niet alleen over video-inhoud. Het Web zit vol met Flash en tablets nodig om het te ondersteunen als zij beweren dat alle wonderen van het Internet bij de hand.
 9. USB-Poorten: Elk apparaat moet op zijn minst één USB-poort, maar we willen het een full-size en een mini-combinatie dat we voor het laatst zagen op de Camangi WebStation. Er is een reden elke computer wordt geleverd met deze van nu. Niet alleen zijn ze nuttig voor het aansluiten van randapparaten en accessoires, maar ook externe schijven en flash-geheugen. Waardoor een tablet op te laden via USB, zoals een smart phone, is een enorme plus.
 10. Een Memory Card Reader: Hoewel Apple het gevoel hebben dat de Camera Connection Kit is voldoende, velen zouden het waarderen van een geïntegreerde reader die niet vereist dat wij voeren diverse extra aansluitingen just in case.
 11. Haptische Feedback: de Meeste Android-telefoons al ondersteuning voor haptische feedback, die kan een virtuele knop voelen als een fysieke. Het toetsenbord op de MSI dual screen tablet prototype heeft zelfs instelbare niveaus van feedback dat gaf de sleutels van een lekker aanvoelen. Als u wilt dat gebruikers type op het scherm, het helpt om hen een meer realistische ervaring te typen.

De tablet wedstrijd is net begonnen en, terwijl Apple heeft een boeiend product, de druk die het heeft ontvangen, kan helpen om sommige van de concurrenten door het brengen van meer aandacht voor de tablet categorie. Als verkopers luisteren naar hun klanten, zij kunnen in staat zijn iets te maken dat nog sterker.