Firefox Neemt Voortouw Bij Laptopmag.com Gebruikers; Meest Voorkomen Dat Internet Explorer

0
30

Door

Avram Piltch, LAPTOP Online Editorial Director

|
4 februari 2010 02:22 pm

  • MEER

Het is voorbij! Firefox heeft doorgegeven Internet Explorer . . . ten minste als het gaat om Laptopmag.com gebruikers. De controle uit onze statistieken vandaag, Firefox heeft IE ingehaald als 38.5 procent van onze online-publiek (afgelopen 30 dagen) bezocht met de open-source browser terwijl 38.16 procent werden met behulp van Microsoft ‘ s alternatief. Google Chrome nam de derde plaats met 11.65 procent terwijl Apple Safari in geslaagd een fatsoenlijk 7.64-procent aandeel. Andere browsers, waaronder Opera, de kleine balans.

Terwijl het verschil tussen IE en Firefox is alleen .34 procent is, het is nogal veelzeggend dat bijna 62 procent van onze bezoekers kiezen voor iets anders dan IE. Dat is vrij verrassend, als je bedenkt Internet Explorer heeft in het verleden geregeld het leeuwendeel van de browsermarkt en is zelfs deze week, NetMarketShare.com uitgebracht een onderzoek waaruit blijkt dat, voor alle Web-sites, dat wil zeggen blijft houden aan een 62.12 procent aandeel, precies het tegenovergestelde van wat onze gebruikers aan het doen zijn.

Internet Explorer is een thuis-voordeel, want het is vooraf geïnstalleerd op alle versies van Windows. Het lijkt er echter op dat meer en meer gebruikers zijn te zien hoe langzaam Microsoft ‘ s browser is en upgraden naar iets beters. We schrokken toen We vorige week toen we in vergelijking met IE 8 en Firefox, Chrome, Opera en Safari, en nam maar liefst 18 seconden te openen waar anderen duurde minder dan 4 seconden!

 

In onze tests, het werd duidelijk dat Chrome is de snelheid van de koning. Het Internet moet hebben gekregen van het bericht ook als 5 procent van hen nu gebruik maken van Google ‘ s browser. PCMag ‘ s Lance Ulanoff heeft gekeken naar het marktaandeel van getallen en nu stelt dat Chrome is gepositioneerd om het voortouw te nemen.

Het lijkt laptopmag.com gebruikers zijn ver vooruit op de rest van het Internet in termen van hun verlangen om het installeren van nieuwe browsers die belofte verbeterde prestaties. Hoewel we geen toegang hebben tot andere tech-website-statistieken, hadden we kunnen raden dat hun nummers veel lijken op de onze.

Zijn tech-site lezers de weg die leidt naar een toekomst die gedomineerd wordt door Firefox, Chrome, Safari of IE zou blijven van de koning? Laat ons weten wat je denkt door een bericht achter in de comments hieronder.

 

Auteur Bio

Avram Piltch

Avram Piltch, LAPTOP Online Editorial Director
De officiële Geeks Geek, als zijn wekelijkse column met de titel, Avram Piltch heeft geleid van de redactie en productie van Laptopmag.com sinds 2007. Met zijn technische kennis en passie voor het testen, Avram geprogrammeerd verschillende LAPTOP ‘ s van real-world benchmarks, met inbegrip van de LAPTOP Batterij Test. Hij heeft een master ‘ s graad in engels aan de NYU.
Avram Piltch, LAPTOP Online Editorial Director
op