E-Tailers vs. Retailers: De Voors en Tegens van het Winkelen Online en In-Store

0
34

Door

Jeffrey L. Wilson

|
Februari 5, 2010 12:50 pm

  • MEER

Veel gaat in uw keuze van een laptop: de prijs, de grootte, uitstraling, functionaliteit en specificaties. Wat veel winkelend publiek niet te overwegen is echter waar voor hun aankoop: online of in een fysieke winkel.

Elke aanpak heeft zijn voor-en nadelen. Een goede brick-and-mortar retailer moet laten testen van een notebook toetsenbord en scherm (Beste Koop doet, maar Wal-Mart niet). Echter, online winkelen is de ultieme gemak. Dus hoe weet je welke route om te gaan? Doet een winkelier dragen dezelfde in-store voorraad als het niet online? Wat is goedkoper? Hoe kan beleid van de terugkeer verschillen?

Wat vonden we kunnen u verrassen.

Onder de vier monsters, alleen een systeem (de Toshiba mini NB305) kosten minder online dan in de traditionele winkels. Opmerking: identiek notebooks, hebben mogelijk een ander model extensies afhankelijk van het stopcontact. Zoek door de base-model nummer (bijvoorbeeld, dv7 versus dv7-3079wm) of kijk voor vergelijkbare specs als vergelijking winkelen.

Beleid Van De Terugkeer

Terug notebooks zijn over het algemeen onderworpen aan een 15% restocking fee. Om terug te keren een notebook gekocht online, u meestal moeten betalen voor de retourzending. Beleid van de terugkeer voor notebook retailers die ook online verkoopt (zoals Best Buy en Wal-Mart) zijn vrijwel identiek. Echter, de details verschillen van leverancier tot leverancier, net als een aantal andere factoren.

Amazon.com: Ongeopende notebooks kunnen worden geretourneerd binnen 30 dagen voor een volledige terugbetaling. Geopend notitieblokken kunnen alleen in aanmerking komen voor een 85 procent terugbetalen.

Beste Koop: U moet terug van een notebook in de originele verpakking, samen met alle materialen inbegrepen binnen 14 dagen na ontvangst, in de winkel of per mail) voor een volledige terugbetaling. Een beschadigd product kunnen kosten in rekening worden gebracht voor het missen van de inhoud.

Newegg.com: Terug van een notebook binnen 30 dagen na dagtekening van de factuur voor een vervanging van het product of een gelijkwaardig artikel. Elke LCD-op een notebook, moet een minimum van acht dode pixels te worden verklaard defect.

Wal-Mart: de Terugkeer van een notebook met een meegeleverde software in de originele verpakking, binnen 15 dagen na ontvangst (in te slaan met bericht van ontvangst of per mail) voor een volledige terugbetaling.

Beste Koop t.o.v. De Concurrentie

In-Store

Online Amazon.com Newegg.com
HP Pavilion dv7-3085DX $1,299


$1315

(met standaard vier tot acht dagen verzendkosten)

$1,649

(dv7-3080US, met de standaard drie – tot vijf-dagen verzendkosten)

$1,365


(dv7-3080US, met UPS gegarandeerd drie dagen verzendkosten)

Toshiba NB205-N310BN $499

$511

(met standaard vier tot acht dagen shippin

$349

(met de standaard drie – tot vijf-dagen verzendkosten)

$369

(NB205-N325BN, met UPS gegarandeerd drie dagen verzendkosten)
Wal-Mart t.o.v. De Concurrentie


In-Store

Online

Amazon.com

Newegg.com

Acer Aspire AS5517-5136

$349

$348

(met gratis verzending op te slaan)

$499

(AS5517-5086 met 3GB RAM en drie – tot vijf-dagen verzendkosten)

$416

(AS5517-5671 met 3 gb RAM-geheugen;en UPS gegarandeerd drie dagen verzendkosten)

De ASUS Eee PC 1005HA-VU1X

N/A

$328

(met gratis verzending op te slaan)

$319

(1005HA-MU17-BK Windows 7 Starter, en drie tot vijf dagen verzendkosten)

$329

(met gratis UPS-gegarandeerd drie dagen verzendkosten)


Uitspraak

Er zijn verschillende voordelen aan in-store en online winkelen. De voormalige moet u toelaten om te gaan hands-on met een notebook om te peilen zijn design en ergonomie, tijdens het online winkelen zorgt voor een bredere selectie, zelfs als je de wind meer te betalen in verband met de verzendkosten. De beste optie is om de concurrentie in een fysieke winkel, kijk dan op de websites van beide brick-and-mortar winkels en online retailers voor de beste deal.

$1315 (met standaard vier tot acht dagen verzendkosten)