Plane Finder, AR Spor Fly på Himlen

0
37

Ved

Kevin Lee
|
September 20, 2010 07:34 am

  • MERE

Blandt de nyheder af det virkelig skræmmende, augmented reality tager til skyerne, bogstaveligt talt, med Pinkfoot Limited ‘ s Plane Finder, AR iPhone app, der kan identificere fly, der flyver over.

Blot pege din iPhone på himlen og scanning rundt, du kan finde specifikke fly. Flyet Finder AR ikke blot at identificere, hvor fly er, det giver også den fulde rute, i en flyvning, herunder flynummer, fly, registrering, fly vektorer af hastighed og højde, og hvor langt væk det er.

Det virker ved at opsamle ADS-B (automatic dependent surveillance-broadcast) – fly-feeds anvendes af alle kommercielle air-liners til at videregive deres navn, position, destination, og meget mere. Med live data fra fly og flyvning, kontrol, det bringer markører baseret på iPhone ‘ s egen GPS og kamera-retning. Det er et vidunder af augmented reality, der er virkelig cool…og virkelig skræmmende på samme tid. Hvorfor ville nogen har brug for sådan en app er til diskussion, og efterlader os med spørgsmålet: er “fordi man kan” nok en grund til at lave sådan en app?

Plane Finder, AR via recombu