Nye iPad Pro Vil Være Enda Raskere Enn iPhone XS

0
39

Av

Henry T. Casey
|
Oktober 11, 2018 02:50 pm

  • MER

Sikker, iPhone og XS XS Max er den raskeste iphone Apple noensinne har laget, men de er i ferd med å komme igjen i støvet. En ny rapport foreslår de kommende iPad Pro sport en nyere og raskere prosessor.

ipadpro

Ifølge 9to5Mac, som har sterling spille inn på lekkasjer i disse dager, 2018 iPad Proffene vil inneholde en A12X chip, etterfølgeren til den A12 finner i dagens iphone. Dette A12X er for tiden er kodenavnet Vortex, og vil bli ledsaget av en A12X GPU.

MER: Apple oktober Hendelse: Hva du kan Forvente fra MacBook, iPad

Den nye iPad Fordeler er forventet å bli avslørt på et arrangement senere denne måneden. Apple har ennå ikke offisielt kunngjøre oktober pressekonferanse, men det ville holde i mønsteret av selskapet følgende iPhone-basert September hendelser med iPad og MacBook-basert oktober hendelser.

Dette følger et lass av andre iPad Pro lekker, inkludert det faktum at Face ID vil fungere i både liggende og stående visning, og at tabletten er rammen vil være tykk nok til å passe TrueDepth kameraoppsett-uten å skape hakk funnet på iPhone X, XS og XS Maks.

Og, ja, neste iPad Pro vil trolig ikke ta med en Hjem-knapp, slik at du trenger å venne seg til å dra-bevegelser fra dagens iphone, som ble introdusert i iOS 12.

  • iOS-12, på iPad: Her Er Topp 11-Funksjoner
  • iPad Pro Rykter: Hva du kan Forvente fra Apples Neste Nettbrett
  • Hvordan Bruke iPhone X Uten En Hjem-Knapp

Forfatter-Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Henry er en ledende forfatter på Bærbare pc-Mag, og dekker sikkerhet, Apple og operativsystemer. Før han kom til Bærbar pc Mag — der han selv beskrevet Sjeldne Oreo Ekspert — han anmeldt programvare og maskinvare for TechRadar Pro, og intervjuet artister for Patek Philippe Internasjonale Tidsskrift. Du finner ham på din lokale pro-wrestling hendelser, og lurer på hvorfor Apple bestemte seg for å droppe sin MagSafe-strømforsyning.
Henry T. Casey,