Nya iPad Pro Kommer att Vara Ännu Snabbare Än iPhone XS

0
34

Av

Henry T. Casey
|
11 oktober 2018 02:50 pm

  • MER

Visst, iPhone XS XS och Max är den snabbaste iphone Apple någonsin gjort, men de är på väg att bli kvar i dammet. En ny rapport föreslår den kommande iPad Pro kommer att idrotten en nyare, snabbare processor.

ipadpro

Enligt 9to5Mac, som har ett gediget register på läckor i dessa dagar, 2018 iPad Proffsen har en A12X chip, efterföljaren till A12 finns i den aktuella iphone. Detta A12X är för närvarande kodnamnet Virvel, och kommer att åtföljas av en A12X GPU.

MER: Apple oktober Händelse: Vad ska man Förvänta sig från MacBook, iPad

Den nya iPad Proffs förväntas bli avslöjade vid en händelse senare denna månad. Apple har ännu inte officiellt tillkännage en oktober presskonferensen, men det skulle hålla i mönstret av bolaget följande iPhone-baserade September händelser med iPad och MacBook-baserade oktober händelser.

Här följer en massa andra iPad Pro läckor, bland annat det faktum att Face ID kommer att arbeta i både liggande och stående orientering, och att tablet s ram kommer att vara tillräckligt tjock för att passa TrueDepth camera setup utan att skapa den skåra som finns på iPhone X, XS och XS Max.

Och, ja, nästa iPad Pro kommer sannolikt inte har en Hem-knapp, så du kommer att behöva vänja sig vid att dra gester från de aktuella iphone, som introducerades i iOS 12.

  • iOS 12 på iPad: Här Är Topp 11 Funktioner
  • iPad Pro Rykten: Vad kan man Förvänta sig av Apples Nästa Surfplatta
  • Hur man Använder iPhone X Utan Ett Hem Knappen

Författare Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Henry är en erfaren skribent på Laptop Mag, som omfattar säkerhet, Apple och operativsystem. Innan han började på Laptop Mag — där han själv beskrev Sällsynta Oreo Expert — han över mjuk-och hårdvara för TechRadar Pro, och intervjuat konstnärer för Patek Philippe Internationell Tidskrift. Du kan hitta honom på din lokala pro wrestling händelser, och undrar varför Apple bestämde sig för att dumpa sin MagSafe-adaptrar.
Henry T. Casey,