Ny iPad Pro Vil Være Endnu Hurtigere End iPhone XS

0
28

Ved

Henry T. Casey
|
Oktober 11, 2018 02:50 pm

  • MERE

Sørg for, iPhone XS og XS Max er den hurtigste iPhones Apple nogensinde har lavet, men de er ved at komme tilbage i støvet. En ny rapport foreslår, at den kommende iPad Pro sport er en nyere, hurtigere processor.

ipadpro

Ifølge 9to5Mac, der har en sterling rekord på utætheder i disse dage, 2018 iPad Fordele vil indslag en A12X chip, efterfølgeren til A12, der findes i de nuværende iPhones. Dette A12X er i øjeblikket kodenavnet Vortex, og vil blive ledsaget af en A12X GPU.

MERE: Apple oktober Begivenhed: Hvad kan man Forvente fra MacBook, iPad

Den nye iPad Fordele forventes at blive afsløret ved et arrangement senere i denne måned. Apple har endnu ikke officielt annoncere en oktober pressemøde, men det ville holde i det mønster af virksomheden følgende iPhone-baseret September begivenheder med iPad og MacBook-baseret oktober begivenheder.

Dette følger en belastning af andre iPad Pro utætheder, herunder det faktum, at Ansigt-ID vil arbejde i både liggende og stående stilling, og at tablet s bezel vil være tyk nok til at passe TrueDepth opsætning af kameraet uden at skabe hak fundet på iPhone X, XS og XS-Maks.

Og, ja, den næste iPad Pro vil sandsynligvis ikke omfatter en Hjem-knap, så du bliver nødt til at vænne sig til at knalde gestus fra de nuværende iPhones, som blev introduceret i iOS 12.

  • iOS 12 på iPad: Her Er de bedste 11 Funktioner
  • iPad Pro Rygter: Hvad kan man Forvente fra Apples Næste Tablet
  • Hvordan man Bruger iPhone X Uden En Hjem-Knap

Forfatter Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Henry er en ledende forfatter på Laptop Mag, der omfatter sikkerhed, Apple og operativsystemer. Før han kom til Bærbar computer Mag — hvor han selv-beskrevet Sjældne Oreo Ekspert — han anmeldt af software og hardware til TechRadar Pro, og interviewede kunstnere for Patek Philippe International Magazine. Du kan finde ham hos din lokale pro wrestling begivenheder, og undrer dig over, hvorfor Apple har besluttet at droppe sin MagSafe power adapter.
Henry T. Casey,