Nieuwe iPad Pro Nog Sneller Dan de iPhone XS

0
29

Door

Henry T. Casey
|
Oktober 11, 2018 02:50 pm

  • MEER

Zeker, de iPhone XS en XS Max de snelste iPhones van Apple ooit gemaakt, maar ze zijn te krijgen links in de stof. Een nieuw rapport suggereert dat de komende iPad Pro sport een nieuwere, snellere processor.

ipadpro

Volgens 9to5Mac heeft een sterling record op lekken deze dagen, 2018 iPad Professionals en beschikken over een A12X chip, de opvolger van de A12 in de huidige iPhones. Dit A12X is momenteel de codenaam Vortex, en zal worden begeleid door een A12X GPU.

MEER: Apple oktober Gebeurtenis: Wat te Verwachten van de MacBook, iPad

De nieuwe iPad pro ‘ s worden verwacht om te worden onthuld op een event, later deze maand. Apple heeft nog niet officieel aan te kondigen oktober een persconferentie, maar het zou houden in het patroon van de vennootschap de volgende iPhone op basis van gebeurtenissen in September met de iPad en MacBook-gebaseerd oktober gebeurtenissen.

Dit volgt op een belasting van andere iPad Pro lekken, met inbegrip van het feit dat Face ID zal werken, zowel in landschap en portret-oriëntering, en dat de tablet de bezel is dik genoeg om de TrueDepth camera-instellingen zonder gebruik te maken van de inkeping te vinden op de iPhone X, XS en XS Max.

En ja, de volgende iPad Pro zal waarschijnlijk niet zijn voorzien van een Home-knop, zodat je nodig hebt om te wennen aan de veegbeweging van de huidige iPhones, die geïntroduceerd werd in iOS 12.

  • iOS-12 op de iPad: Hier Zijn de Top 11 Functies
  • iPad Pro Geruchten: Wat te Verwachten van Apple ‘ s Volgende Tablet
  • Hoe te Gebruiken iPhone X Zonder Een Home-Knop

Auteur Bio

Henry T. Casey

Henry T. Casey,
Henry is senior writer bij Laptop Mag, m.b.t. de veiligheid, Apple en besturingssystemen. Voorafgaand aan de toetreding tot de Laptop Mag — waar hij de zelf-beschreven Zeldzame Oreo Expert — hij heeft van software en hardware voor TechRadar Pro, en kunstenaars geïnterviewd voor Patek Philippe International Magazine. Je kunt hem vinden bij uw plaatselijke pro wrestling evenementen, en zich afvragen waarom Apple besloten om de sloot de MagSafe-adapters.
Henry T. Casey,
op