Kindle Kritisk Batterinivå: Hvordan å Tilbakestille og Lade Din Kindle

0
90

Av

K. T. Bradford
|
September 25, 2010 09:00 am

  • MER

Her er en bonus Kindle tips for de av dere som tar pauser i mellom leser bestselgere og noen ganger la din eReaders alene for lenge. I motsetning til de fleste elektroniske enheter, når Kindle batteriet blir farlig lavt, betyr det ikke automatisk slår seg av av seg selv. I stedet, det vil bytte fra skjermspareren til en skjerm som leser “Kritisk Batterinivå. Batteriet er tomt. For å fortsette å bruke Kindle, koble til en strømkilde.” Hvis du ikke fange denne skjermen kort tid etter at det er vist, kan du finne det bare å plugge den Kindle til en stikkontakt vil ikke bringe den tilbake til normal funksjonalitet.

Hvis batteriet ikke er for langt borte, her er hvordan å gjenopplive det:

  1. Koble enheten til Kindle A/C-adapter (ikke på datamaskinen), og la den lade i et par timer. Sørg for lading lyser-noen ganger en drenert Kindle slutter å lade et par sekunder etter at du kobler den til. Koble fra og replug til lyset står på jevnt og trutt, så la det ligge. Mesteparten av tiden vil du komme tilbake til i et restaurert Kindle. Hvis ikke, gå videre til trinn 2.
  2. Hvis du fremdeles får samme Kritiske Batteriet skjermen når ladingen er ferdig, kobler du USB-kabelen, og deretter holde nede på / skyv til høyre i minst 20 sekunder.
  3. Slipp av / på-dekselet, og trykk umiddelbart på og hold inne Hjem-tasten for en ny 30 – 45 sekunder.
  4. Når Kindle-skjermen begynner å blinke, slipp Hjemme-tasten. Den eReader vil starte opp i recovery mode. For å fortsette, trykk og hold R-tasten inntil skjermen blinker igjen.
  5. Etter at enheten er ferdig omstart, kan du se Kritisk Batterinivå skjermen en gang mer. Hvis så, sett i USB-ledningen og vente på Kindle til å gå tilbake til Hjem-skjermen.

Hvis du ikke kan komme forbi trinn 3, batteriet kan være for langt borte. Kontakt Kindle kundeservice via telefon (866-321-8851) til å gå gjennom ekstra trinn for feilsøking. Hvis de ikke kan gjenopplive den, Amazon vil vanligvis erstatte eReader for gratis.

Den beste måten å unngå dette på er å slå Kindle av helt hvis du tar en pause fra å lese. Klikk her for å lære hvordan.