Intel Test Detail Opgradere Programmet til Cpu ‘ er, Opladning $50 for at Forbedre Ydeevnen

0
31

Ved

Avram Piltch, værdiboks til BÆRBAR Online Redaktionelle Direktør

|
September 20, 2010 07:53 am

  • MERE

Du kan opgradere dine Windows 7 med en simpel download, så hvorfor ikke din processor for? I denne weekend, Intel og Best Buy begyndt at sælge $50 opgradere kort til sit nye Pentium G6951 processor, som lige nu sidder kun i den lave ende af Gateway SX2841-09e-skrivebordet. Efter at købe dine $50 opgradere kort og indtaste de tilhørende aktiveringskode på retailupgrades.intel.com, kan du hente software, der låser op for en fuld 1 MB af L3-cachen og giver HyberThreading støtte, som begge skal forbedre ydeevnen betydeligt.

Intel er bare teste dette nye program med low-end Pentium G6951 lige nu, men hvis programmet lykkes, kunne vi se, oplåselige Cpu ‘ er i en bred vifte af systemer. Måske en dag, vil du selv være i stand til at købe en notebook med Core i3 i det, og så senere betale ekstra for at opgradere til Core i5 eller Core i7.

Begrebet en producent “arkivering” eller låsning af visse funktioner i deres Cpu ‘ er til fremstilling tid er næsten lige så gammel som den processor virksomheden selv. Intel og AMD kan producere en hel serie af Cpu ‘ er med samme arkitektur, men i slutningen af produktion, kunstigt begrænser den hyppighed eller begrænse cache af nogle, så de kan sælges til lavere priser. For eksempel, en 2 GHz Core i5 CPU, og på en 2.5 GHz Core i5 CPU kan have begge startede på fabrikken som Core i5 Cpu ‘ er. Gennem overclocking, brugere ofte kan låse op for, at den ekstra ydelse.

Men, som man kunne forvente, at Intel ‘ s detail-opgradering test har vist sig at være kontroversiel, og nogle kritikere. For eksempel, Windows IT Pro ‘ s Paul Thurrott skriver:

Mit råd til Intel er enkel: gør det ikke. Salg af chips, som er kunstigt begrænset er under selskabet. Og mens det ville være rart, hvis Intel ‘ s produktsortiment er understøttet af en enkel måde at opgradere funktionalitet over tid, hvilket giver alle funktionerne på forhånd, men ikke at gøre det tilgængeligt for kunderne er ikke løsningen.

ZDNet ‘ s Adrian Kingsley-Hughes skriver:

Det gør Intel ser billige. Husk, at de funktioner, der allerede er pakket ind i alle de Cpu ‘ er, det betyder ikke noget, hvis de er tændt eller ej. Omkostningerne ved at tilføje disse funktioner er naturligvis ubetydelige, men Intel er stadig villige til at opkræve folk $50 for at skifte funktionen på.

I sidste ende forbrugerne vil beslutte, om Intel Retail Opgradere programmet bliver normen, eller bare en fodnote i computerens historie.

via Engadget

Forfatter Bio

Avram Piltch

Avram Piltch, værdiboks til BÆRBAR Online Redaktionelle Direktør
Den officielle Nørder Nørd, som hans ugentlig klumme er titlen, Avram Piltch har vejledt den redaktionelle og produktion af Laptopmag.com siden 2007. Med sin tekniske viden og passion for innovation, Avram programmeres flere af BÆRBAR computer i den virkelige verden benchmarks, herunder LAPTOP Batteri Test. Han har en master-grad i engelsk fra NYU.
Avram Piltch, værdiboks til BÆRBAR Online Redaktionelle Direktør