IE 9 Har Mest skærmplads, Åbner Hurtigere End Alle, Men Safari

0
35

Ved

Avram Piltch, værdiboks til BÆRBAR Online Redaktionelle Direktør

|
September 19, 2010 at 06:57 pm

  • MERE

Med Internet Explorer 9 Beta, Microsofts browser har gjort et kæmpe spring fremad, hvad angår både ydelse og brugbarhed. Som vi begyndte at teste den nye browser tre enorme forbedringer blev klart. For det første, IE 9 værktøjslinjen i området er utrolig tynd og pladsbesparende, der giver den største synlige område af enhver større Windows browser. For det andet er anvendelsen kolde åbner hurtigere end Chrome og Firefox, med kun Safari for Windows-lancering i mindre tid.

Internet Explorer ‘ s Real Estate Boom

Med den tendens til 1366 x 768 opløsning notebook skærme, har brugerne endnu mindre lodret skærm fast ejendom, end de gjorde for bare et par år siden, da 1280 x 800 blev de facto-standard for mainstream bærbare. Endnu værre, de fleste 10 ” netbooks har en 1024 x 600 opløsning, der skubber endnu flere web-indhold under folden. Med så få lodrette pixels at arbejde med, du har brug for din browser for at vise så meget webside som muligt ved at minimere størrelsen af værktøjslinjer og status barer.

Internet Explorer 9 sæt den nye guld-standard for plads effektivitet, hvilket giver 21 pixels mere end Google Chrome, 6, den tidligere gold standard, når begge browsere er i windowed mode. Ligesom Chrome, IE 9 har ikke en vedvarende status bar, der tager plads i bunden af programmet, men den øverste del af vinduet bruger 21 færre pixels. Med de to browsere sidder ved siden af hinanden, vi målte det øverste område af browseren på 60 pixels, i modsætning til 81 pixels til Google Chrome 6. Men når vi maksimeret Chrome 6-vindue, er dens faner dukkede op på toppen af titellinjen for at give det en identisk 60-pixel profil. Vi ville ønske, vi havde, at fast ejendom i Chrome, selv om det ikke var maksimeret.

Andre browsere ikke kommer tæt på. Firefox 4 Beta 6 har en 91-pixel top-området, i tillæg til en 25-pixel status bar, som kan være skjult. Som standard, Safari 5 for Windows har en 89-pixel top, men hvis du slukker værktøjslinjen bogmærker, at området skrumper at kun 67 pixels, der er stadig 10 procent mindre fast ejendom end IE 9.

Så hvad får du med, at yderligere skærmen fast ejendom? Hvordan omkring en ny linje eller to af tekst? Bruger IE 9 på en 1440 x 900 notebook skærm, var vi i stand til at se de linjer, der begynder med “$800 til $1.000, der” og “Over $,1000” under “Find Bærbar computer & Notesbog Anmeldelser” på laptopmag.com startside. På Chrome 6 (windowed), begge disse linjer var under klappen. På Firefox 4 beta, med status bar aktiveret, linje over dem ($501 til $800) var også skjult. I windowed mode, kun Safari 5 kom tæt på at vise så meget som IE 9.

Ironisk nok, IE 9 er faktisk spilder tre pixels på hvid plads under titellinjen. Hvis Microsoft ville rette op på dette problem, IE 9 ville være den klart førende, selv på fuld skærm.

 

Chrome 6 Beta vs IE 9 (windowed)

Chrome 6 Beta vs IE 9 (Fuld Skærm)

Firefox 4 Beta vs IE 9

Safari 5 vs IE 9

Hurtigere App Åbner for IE 9

Få ting er mere irriterende end at vente på, programmer til at åbne. Hvor IE 8 tog mere end 8 sekunder at åbne en tom side, IE 9 er hurtigere end alle sine konkurrenter, bortset fra Safari til Windows. Vi kolde åbnet hver browser 3 gange, genstart i-mellem tests og tager gennemsnittet. Alle tests blev udført på en Lenovo ThinkPad X301 med en 80 GB SSD.

Browser Avg Åben Tid
IE 9 (64-bit) 2,8 sekunder
IE 9 (32-bit) 2.7 sekunder
Chrome 6 beta 3,0 sekunder
Safari 5 1.1 sekunder
Firefox 4 beta 4.7 sekunder

Konkurrencedygtige JavaScript Gøre

IE 9 har en helt ny rendering engine, der gør det muligt at sætte op stærk numre på den populære SunSpider JavaScript benchmark. Dog bemærkede vi, at en 64-bit udgave af IE 9 var faktisk den langsomste på denne test, selvom den 32-bit version var hurtigere end alle browsere, men Chrome 6 beta.

Browser SunSpider tid i ms (lavere er bedre)
IE 9 (64-bit) 2418
IE 9 (32-bit) 721
Chrome 6 beta 624.2
Safari 5 930.2
Firefox 4 Beta 971.2

Så, som du kan se, IE 9 har mere skærmplads, end nogen browser i windowed mode og hurtigere hastigheder end næsten alle andre. Vi forstår ikke, hvorfor den 64-bit version af IE 9, forudsat meget værre SunSpider resultater, men i betragtning af, at brugere med 64-bit Windows har begge versioner af IE installeret, kan du altid vælge at starte 32-bit-browser i stedet.

De yderligere to linjer tekst, du får, med IE 9 gør det til et godt valg til netbook-brugere og for alle andre, der ikke surfer på en full HD skærm. Windows 7-og Vista-brugere bør helt sikkert give Microsofts nye browser en prøve.

Forfatter Bio

Avram Piltch

Avram Piltch, værdiboks til BÆRBAR Online Redaktionelle Direktør
Den officielle Nørder Nørd, som hans ugentlig klumme er titlen, Avram Piltch har vejledt den redaktionelle og produktion af Laptopmag.com siden 2007. Med sin tekniske viden og passion for innovation, Avram programmeres flere af BÆRBAR computer i den virkelige verden benchmarks, herunder LAPTOP Batteri Test. Han har en master-grad i engelsk fra NYU.
Avram Piltch, værdiboks til BÆRBAR Online Redaktionelle Direktør