IE 9 Erbjuder de Flesta Tv med Fastigheter, Öppnas Snabbare Än Alla Men Safari

0
30

Av

Avram Piltch, VÄRDESKÅP Online redaktionschef

|
September 19, 2010 06:57 pm

  • MER

Med Internet Explorer 9 Beta, Microsofts webbläsare har gjort ett stort steg framåt när det gäller både prestanda och användbarhet. Så vi började med att testa den nya webbläsaren tre stora förbättringar blev uppenbar. För det första, DVS 9 verktygsfält området är otroligt tunn och yteffektiva, vilket gör att den största synliga området av alla större Fönster webbläsare. För det andra programmet kalla öppnas snabbare än Chrome och Firefox, med endast Safari för Windows starta på kortare tid.

Internet Explorer fastighets-Boom

Med trenden mot 1366 x 768 upplösning bärbara skärmar användare har ännu mindre vertikal skärm fastigheter än de gjorde för bara ett par år sedan när 1280 x 800 var den de facto-standard för vanliga bärbara datorer. Ännu värre, de flesta 10-tums netbooks har en 1024 x 600 upplösning som driver ännu mer innehåll på webben under luckan. Med så få vertikala pixlar att arbeta med, du behöver din webbläsare för att visa så mycket Webbsida som möjligt genom att minimera storleken på verktygsfält och status barer.

Internet Explorer 9 sätter en ny gyllene standard för utrymme effektivitet, ger 21 pixlar mer än Google Chrome 6, föregående gold standard, när båda webbläsarna är i fönsterläge. Som Chrome, IE 9 inte har en ihållande status bar som tar upp utrymme i botten av ansökan, men den övre delen av fönstret använder 21 färre pixlar. Med de två webbläsarna som sitter bredvid varandra, vi mätte upp området i webbläsaren på 60 pixlar, i motsats till 81 pixlar för Google Chrome 6. Men när vi maximerat Chrome 6 fönster, dess flikar dök upp på toppen av namnlist för att ge det en identisk 60-pixel-profil. Vi önskar att vi hade att fastigheter i Chrome, även om det inte var maximerad.

Andra webbläsare inte komma nära. Firefox 4 Beta-6 har en 91-pixel övre delen, förutom en 25-pixel status bar, som kan vara dolda. Som standard, Safari 5 för Windows har en 89-pixel övre delen, men om du stänger av bokmärkesfältet, att området krymper till bara 67 pixlar, vilket fortfarande är 10 procent mindre fastigheter än IE 9.

Så vad vill du komma med att ytterligare skärmyta? Vad sägs om en extra rad eller två av sms: a? Använder IE 9 på en 1440 x 900 bärbar skärm, vi kunde se rader som börjar med “$800 till $1000” och “Över $,1000” under “Hitta Laptop & Notebook Recensioner” på laptopmag.com hem sidan. På Chrome 6 (fönster), båda dessa linjer var under luckan. På Firefox 4 beta, med status bar aktiverad, raden ovanför dessa ($501 – $800) var också dolda. I fönsterläge, bara Safari 5 kom i närheten av att visa så mycket som IE 9.

Ironiskt nog, DVS 9 faktiskt avfall tre pixlar på vitt utrymme under namnlisten. Om Microsoft skulle rätta till detta problem, DVS 9 skulle bli en klar ledare, även vid full skärm.

 

Chrome 6 Beta vs IE 9 (fönster)

Chrome 6 Beta vs IE 9 (helskärm)

Firefox 4 Beta vs IE 9

Safari 5 vs IE 9

Snabbare App Öppnar för IE 9

Få saker är mer irriterande än att vänta för program för att öppna. Där IE 8 tog mer än 8 sekunder för att öppna en tom sida, IE 9 är snabbare än alla sina konkurrenter förutom Safari för Windows. Vi kallt öppnade varje webbläsare 3 gånger, omstart i-mellan test och ta genomsnittet. Alla tester utfördes på en Lenovo ThinkPad X301 med en 80GB SSD.

Webbläsare Avg Öppna Tid
IE 9 (64-bitars) 2,8 sekunder
IE 9 (32-bitars) 2.7 sekunder
Chrome beta 6 3,0 sekunder
Safari 5 1.1 sekunder
Firefox 4 beta 4.7 sekunder

Konkurrenskraftiga JavaScript-Rendering

IE 9 har en helt ny renderingsmotor som gör det möjligt att sätta upp starka siffror på den populära SunSpider JavaScript benchmark). Dock märkte vi att 64-bitars version av IE 9 var faktiskt den långsammaste på detta test, men 32-bitars-versionen var snabbare än alla webbläsare, men Chrome 6 beta.

Webbläsare SunSpider tid i ms (lägre är bättre)
IE 9 (64-bitars) 2418
IE 9 (32-bitars) 721
Chrome beta 6 624.2
Safari 5 930.2
Firefox 4 Beta 971.2

Så, som ni kan se, DVS 9 erbjuder mer skärmyta än någon webbläsaren i fönsterläge och snabbare hastigheter än nästan alla andra. Vi förstår inte varför den 64-bitars versionen av internet explorer 9 som mycket värre SunSpider resultat men med tanke på att användare med 64-bitars Windows har båda versionerna av IE installerat, du kan alltid välja att starta 32-bitars webbläsare i stället.

Ytterligare två rader med text som du får med IE 9 gör det till ett utmärkt val för netbook-användare och för alla andra som inte är inne och surfar på en full HD-skärm. Windows 7 och Vista-användare bör definitivt ge Microsofts nya webbläsare ett försök.

Författare Bio

Avram Piltch

Avram Piltch, VÄRDESKÅP Online redaktionschef
Den officiella Nördar Geek, som hans krönika varje vecka är titeln, Avram Piltch har guidade redaktionella och produktion av Laptopmag.com sedan 2007. Med sin tekniska kunskap och passion för att testa, Avram programmerad flera av LAPTOP ‘ s real-world riktmärken, inklusive BÄRBARA dator Batteri Test. Han har en magisterexamen i engelska från NYU.
Avram Piltch, VÄRDESKÅP Online redaktionschef