Hoe het Bouwen van een Betaalbare Wi-Fi-Netwerk voor Uw Kleine Bedrijf

0
29

Door

Avram Piltch, LAPTOP Online Editorial Director

|
20 September 2010, 01:13 uur

  • MEER

Goed nieuws: de expansie van uw bedrijf. Hoewel het in eerste instantie bestond uit drie mensen die werken vanuit hun eigen huis, uw bedrijf heeft nu 15 medewerkers het delen van 5.000 vierkante meter aan kantoorruimte. Om ze te bewaren verbonden, je zou kunnen besteden duizenden inhuren van een IT-consultant en een bouw-crew string Ethernet-kabels door het plafond en de vloer, of je kan het instellen van een eenvoudige draadloze netwerk met behulp van uw eigen tech-savvy en een aantal goedkope apparatuur. Beter nog, uw medewerkers zullen in staat zijn tot het delen van printers, bestanden, en een Internet verbinding, zonder te kijken naar hun bureau.

Het kiezen van een Internet Verbinding

Het eerste wat een office-netwerk nodig heeft is een Internet verbinding. Je nodig hebt om je huiswerk te doen en uit te vinden wat bieden de aanbieders van breedband service in uw gebouw, evenals hun verschillende plan-opties. In sommige gevallen is slechts één provider beschikbaar. In anderen, je kunt kiezen tussen DSL, kabel, glasvezel-en T1-gebaseerde Internet-providers. Hoewel T1-lijnen geven doorgaans een betere upload snelheden, de technologie die u kiest is niet zo belangrijk als het bedrag van de bandbreedte van uw ISP garanties, en over het niveau van de service die het biedt.

Koop bandbreedte op basis van uw werknemers’ de taak van functies en werkgewoonten. Als ze voornamelijk gebruik van e-mail en surfen op het web, dan download snelheden hoeft niet te worden gloeiend. “Ik zou zeggen 100 Kbps per gebruiker of zo,” zei Ian Jelinek, manager technology services bij het Fonds voor de Stad New York. Met 30 gebruikers, dat is 3 Mbps downloads.” Echter, als u werknemers die veel van het werk in de cloud of het verzenden van grote bestanden, moet u ervoor zorgen dat de uploadsnelheid gelijk zijn aan of in de buurt van uw download bandbreedte. T1-lijnen, die duurder zijn dan de kabel of DSL, bieden meestal beter upload-snelheden.

De Router: de Eerste Lijn van het Delen van

De dagen van grote kasten vol met draden en schakelaars zijn dan voor kleine bedrijven (of tenminste, ze moeten worden). Terwijl een enterprise-level business kan veel aparte schakelaars, kunt u gemakkelijk de ondersteuning van meer dan 30 gelijktijdige gebruikers met een small business–class draadloze router.

Bij het kiezen van een router, kijk voor een die gebruik maakt van de 802.11-n-technologie voor maximale snelheid en het bereik, heeft een ingebouwde firewall en ondersteunt minimaal WPA-encryptie. Zorg er daarnaast voor dat de router is genoeg virtual private network (VPN) – verbindingen, zodat al uw medewerkers toegang kunnen krijgen tot hulpbronnen in het netwerk van de weg. Een betaalbare keuze voor kleine kantoren is de Cisco RV 120W ($139; www.cisco.com), die heeft 802.11 n, een SP1 firewall en ondersteuning voor maximaal 10 gelijktijdige VPN-verbindingen, en 1.000 gelijktijdige sessies of gegevens verzoeken.

Plaats de router naast uw Internet line, zodat u verbinding kunt maken. Volgende u wilt instellen-netwerk encryptie, het gebruik van de hoogst mogelijke standaard. Als uw notebooks werden gekocht in de laatste paar jaar, zijn ze waarschijnlijk al ondersteuning voor 128-bits WPA2 met AES encryptie, is de beste standaard.

Afzien van de verleiding om uw draadloze netwerk onbeveiligd, zoals hackers of uw buren kunnen stelen van bandbreedte en uw meest gevoelige data. Vermijd de verouderde WEP-encryptie, die is bijna net zo slecht als die geen beveiliging in te stellen. “Ik wou dat WEP niet meer, zelfs een optie,” zei Joe Melfi, D-Link ‘ s associate director business solutions. “Het is nog steeds in veel producten voor achterwaartse compatibiliteit. Omdat het makkelijker is te configureren, dan wenden mensen zich op WEP, het duurt een nanoseconde te breken. Er zijn programma ‘ s die er zijn dat zal dat doen in een hartslag.”

Gebruik een sterk wachtwoord van ten minste zeven tekens, hoofdletters en kleine letters en cijfers; gebruik maken van speciale tekens als dat mogelijk is. Als u een enkel engels woord als een wachtwoord, kunt u kwetsbaar zijn voor dictionary attacks, waarbij een hacker gebruikt een programma dat zich voedt in woorden uit een woordenboek als wachtwoord over en weer, totdat hij toegang krijgt tot uw netwerk.

Om medewerkers van twijfel uw netwerk voor een ander in het gebouw, het wijzigen van de router de SSID van iets onvergetelijk. Niets schreeuwt amateur uur meer dan een router omroep de naam “D-Link” of “Linksys.”

Het testen en Uitbreiden van Uw Signaal

Tenzij uw kantoor bestaat uit één kleine kamer, zal je waarschijnlijk een paar dode punten. Test de verbinding door te wandelen rond in de zetel met een laptop, stoppen op verschillende locaties, op zoek naar het aantal bars, en een poging om te surfen op het web van die plekken. U kunt ook gebruik maken van het hulpprogramma userful-multiplier (gratis; www.netperf.org) om een exacte doorvoersnelheid tussen uw test notebook en ander rechtstreeks aangesloten op de router. Als u minder dan drie bars in een belangrijke locatie, kunt u niet in het bezit van een verbinding tussen dat gebied, of moet je gewoon betere doorstroom, er zijn verschillende dingen die je kunt doen om de signaalsterkte te verbeteren.

Misschien wel de beste optie is de aanschaf van draadloze toegangspunten, zoals de D-Link DAP-1522 ($54.99; www.dlink.com) of de TrendNet TEW-637AP ($43.99; www.trendnet.com) en strategisch plaats ze in de gebieden van het kantoor dat een te zwak of geen signaal dekking. Om verbinding te maken met draadloze access points terug naar de router, kunt u gebruik maken van een powerline networking kit zoals de TrendNet TPL-303E2K ($79,99 (inclusief btw) of de Netgear XAVB101-100NAS ($105; www.netgear.com), die u toestaat om gegevens te verzenden via het kantoor van het elektrische systeem, in plaats van te rijgen Ethernet-kabel. U kunt zelfs het aansluiten van een bedrade schakelaar met een powerline module, dus een groep van gebruikers die behoefte hebben aan nog betere connectiviteit kunt aansluiten op het netwerk via Ethernet.

Een wireless network extender kan ook helpen, maar is het misschien niet de moeite waard de besparingen. Eerder dan de aansluiting op het netwerk via een powerline-of Ethernet-draad, extenders gewoon de vangst van de bestaande Wi-Fi signaal en herhaling. U moet een extender in een locatie die dicht bij de zwakke zone die u target, maar nog steeds binnen een gebied waar het signaal sterk is. Echter, omdat ze een verbinding maken met de router, draadloos, en omdat deze apparaten zenden en ontvangen van signalen, draadloze extenders niet zoveel doorvoer draadloze toegangspunten. “De helft van de tijd die zij ontvangt, en de helft van de tijd zendt,” zei D-Link ‘ s Melfi. “Je bent nog steeds beter uit [dan niets), maar de bijwerking is dat je de totale doorvoer is een beetje trager.”

Printer Delen

Als het gaat om het delen van printers, er zijn twee primaire keuzes. U kunt kopen een printer in het netwerk, of kunt u een draadloze afdrukserver om een bestaande printer. Als je het kopen van een nieuwe printer is, wordt je beter af met een netwerk-model, omdat de installatie is eenvoudiger en u hoeft niet te maken hebben met een mogelijke compatibiliteitsproblemen tussen de printer en afdrukserver.

U kunt de aankoop van een printer op een draadloos of bedraad netwerk mogelijkheden. Gezien de hoeveelheid gegevens die wordt overgedragen naar een zakelijke printer, u misschien beter af met een Ethernet-printer, zoals de HP LaserJet P3015n ($599; www.hp.com), die drukt af met snelheden tot 42 pagina ‘ s per minuut. Als uw printer beschikt over een Ethernet-je nodig hebt om het te plaatsen, of rechts naast de router of in de buurt van een powerline-netwerken en de haven.

Voor bestaande printers die geen ingebouwde netwerkondersteuning, of als u wilt kopen een niet-printer in het netwerk, kunt u de aanschaf van een wireless print server voor minder dan $100. De ASUS WL-500 GB ($64.99; usa.asus.com) ondersteunt maximaal twee printers in één keer, terwijl de TrendNet TEW-P1UG ($68.99) werkt alleen met een enkele printer. Welke print server u ook kiest, zorg er dan voor dat het ondersteunt het specifieke merk en model van uw printer. “Ze hebben meestal een lijst van compatibele printers aangezien een deel van de coureur om te draaien in het apparaat,” zei Melfi. “Dus je hebt altijd te weten te komen: is de printer die u hebt over de compatibiliteit lijst voor dat product?”

Als je echt wilt om geld te besparen op een afdrukserver en een ongebruikte Windows-computer liggen, kunt u bevestigen dat het bureaublad van uw printer en het gebruik van Windows’ afdrukken van delen van het beschikbaar te maken voor de rest van het kantoor. Echter, je kan het verspillen van een perfect goede computer en met behulp van meer elektriciteit dan nodig is om het te houden op alle van de tijd.

Network Attached Storage

Misschien wel de belangrijkste bron die u kunt delen met uw collega ‘ s is een opslag schijf. Gelukkig, je hoeft niet op een netwerk-certificering en een reus, duur file server voor het delen van bestanden op uw netwerk. Een network attached storage (NAS) – apparaat maakt het gemakkelijk om uw medewerkers een ton van de ruimte, terwijl het handhaven van een strikte controle over de beveiliging en machtigingen. “De intelligentie in de NAS is wat je zou verwachten van een file server,” Melfi zei.

Met een vier-bay NAS zoals de Synology DiskStation DS410 ($499; www.synology.com) te installeren kunt u maximaal vier 3,5-inch harde schijven tot 2 TB elk ($110) voor een totaal van 8 TB aan opslagruimte. Andere NAS-stations, zoals de Western Digital ShareSpace ($499 voor 4 TB; www.wdc.com), geleverd met vooraf geïnstalleerde stations. U kunt ook gebruik maken van RAID-technologie spiegel van uw schijven en beveiligen van waardevolle gegevens in het geval dat een schijf een defect vertoont. Als je meer opslagruimte nodig zijn bescheiden, u kunt geld besparen door de aankoop van een twee-bay NAS, maar een vier-bay oplossing geeft u het meeste ruimte om te groeien.

Wil je de NAS gebruik te maken van een bedrade verbinding, dus plaats het in de buurt van een vast poort naast je router. Het instellen van machtigingen is eenvoudig. Het gebruik van het apparaat op het bedieningspaneel, kunt u een lijst maken van gebruikersaccounts en-groepen. Vervolgens kunt u de toegangsrechten toewijzen aan elk individu of van groepen.

Als het gaat om cross-platform compatibiliteit, een NAS moeite waard zijn zout zou moeten ondersteunen zowel Windows-en Mac-gebaseerde netwerken normen. Veel NAS-apparaten zelfs dubbel zoals web servers voor uw intranet.

Netwerk Camera ‘ S

Beveiligingscamera ‘ s zijn een andere bron van veel kleine bedrijven wilt delen via het netwerk. Als het gaat om het kiezen van een camera, moet u beslissen of u moet een pan, tilt en zoom op afstand met iets als de Cisco WVC210 ($219; www.cisco.com). Een goedkope vaste-bekijk de eenheid zoals de Zonet ZVC7630W ($149; www.zonetusa.com) kan ook het werk doen. Kijk op de resolutie van de camera en de compressie en biedt je wilt ten minste VGA-resolutie (640 x 480 pixels), om fijne details. Ook het krijgen van een camera die beschikt H. 264, in tegenstelling tot eenvoudige MPEG-4 compressie zal zorgen voor betere beelden.

Uitspraak

Voor onder de $2.000, kunt u een draadloos netwerk opzetten voor meer dan 30 werknemers werkzaam in een middelgroot kantoor die hen in staat stelt om een Internetverbinding te delen, bestanden, printers en zelfs security camera ‘ s. Beter nog, kunt u dit doen zonder het inhuren van een dure IT-consultant of iemand om gaten te boren in de muren, vloer en plafond. Alles wat echt nodig is, is een beetje kennis en de tijd om te zaken te stellen.

Auteur Bio

Avram Piltch

Avram Piltch, LAPTOP Online Editorial Director
De officiële Geeks Geek, als zijn wekelijkse column met de titel, Avram Piltch heeft geleid van de redactie en productie van Laptopmag.com sinds 2007. Met zijn technische kennis en passie voor het testen, Avram geprogrammeerd verschillende LAPTOP ‘ s van real-world benchmarks, met inbegrip van de LAPTOP Batterij Test. Hij heeft een master ‘ s graad in engels aan de NYU.
Avram Piltch, LAPTOP Online Editorial Director
op