5 Viktige Tips Hver Barnes & Noble Nook Eier Bør Vite

0
23

Av

K. T. Bradford
|
September 24, 2010 11:19 am

 • MER

Vi nylig la deg inn på våre grunnleggende tips for Amazon Kindle, og nå er det Barnes & Noble Nook sin. Oppdage nye muligheter på din Krok som du kanskje ikke vet om. For eksempel, visste du at du kan lese e-bøker fra biblioteket på Krik? Eller at du kan låne e-bøker til dine venner?

Les nedenfor for tips om hvordan du får mest mulig ut av din Nook eReader.

Lese e-bøker i butikken.

Med den nyeste Nook programvareoppdatering, Barnes & Noble ga brukerne mulighet til å lese e-bøker, mens i fysiske butikker. Ikke alle bøker har denne funksjonen aktivert, men bokhandler informert oss om at de fleste av deres online-katalogen var tilgjengelig som trykk tid. Gratis lesing er begrenset til en time per dag, men det er plenty av tid til å få en smak utover gratis prøve sider de fleste bøker tilbyr. Noen side svinger vil ta litt lengre tid når du leser i butikken, som Nook laster bare et par sider på en gang. Ellers, vil du få samme leseopplevelse som du ville fra en bok du eier.

 • Gå til B&N detaljhandel plasseringen, og trykk på Butikken-ikonet på din Krok. Når eReader merknader det er innenfor rekkevidde av den store Wi-Fi-signal, det vil koble til, og en B&N-logoen vil vises øverst i displayet.
 • Søk eBook store for å finne den tittelen du ønsker å lese og ta hurtig på for å åpne detaljskjermbildet.
 • Hvis boken er tilgjengelig, ett av alternativene på LCD-skjermen vil bli Lest I Butikken. Trykk på denne for å laste ned boken for å lese.

Administrer biblioteket ditt på nettet.

Hvis din ebok bibliotek blir litt uhåndterlig og vanskelig å administrere fra Nook selv, kan du ordne det via ditt BN.com konto-grensesnitt. Herfra kan du velge hvilke bøker til å arkivere (lagre på nettet, men ikke på Nook) eller slett helt. Du kan også kjøpe titler her og synkroniser dem til Nook eller smart-telefon-appen senere.

Låne bøker til venner.

For tiden Nook er den eneste eReader som vil tillate brukere å låne DRM-e-bøker til andre mennesker, men bare de med Barnes & Noble-konto og for bøker med denne funksjonen er aktivert (om lag halvparten katalogen). Og nå kan du bruke LendMe funksjonen på apper for iPhone -, iPad-og Android-enheter i tillegg til Nook. Utlån perioden varer i 14 dager, da boken automatisk går tilbake til eieren. Det er en fange, men kan Du låne bort en bok bare én gang, og du ikke kan sende det til en annen venn eller re-låne den igjen. Så kan du velge hvem du låne ut til å nøye.

 • Marker den boken du ønsker å låne fra inne i biblioteket, og deretter velger du “Vis detaljer og alternativer”.
 • Hvis boken er lendable, vil du se et alternativ for å låne på listen.
 • Velg en eksisterende venn/kontakt på listen eller skrive inn e-postadressen til personen du utlån til. Hvis denne personen har en eksisterende Barnes & Noble/Nook-konto, kan du bruke denne e-postadressen. Hvis de ikke gjør det, bokhandler vil be dem om å opprette en konto for å lese boken.
 • Ta hurtig på Send > Bekreft for å sende LendMe forespørsel til kontakt. Mottakeren har syv dager på å godta boken.
 • Etter 14-dagers lån perioden er over, eller når tilbudet utløper i syv dager, den boken vil bli tilgjengelig i biblioteket på nytt automatisk.

Legg offentlige bibliotek bøker.

Bibliotek-systemer i hele landet er nå utlån av e-bøker i tillegg til fysiske seg, og du kan lese mange av dem på din Krok, så vel som noen av Sonys nye eReaders og Kobo enhet. Imidlertid, dette for øyeblikket ikke hold sant for Kindle eller iPad. Ditt lokale bibliotek vil ha spesifikke instruksjoner for å finne og laste ned e-bøker fra deres system, men her er de grunnleggende trinnene og tips som vil gjelde for de fleste biblioteker:

 • Opprette en gratis konto på Adobe.com deretter laster du ned og installerer Adobe Digital Editions fra www.adobe.com/products/digitaleditions.
 • Autorisere din PC (Library > Autorisere Din Datamaskin), via Adobe-ID-en du har opprettet.
 • Koble Nook til datamaskinen via USB. Et ikon for enheten vises i høyre sidebar av Digitale Utgaver vinduet, og vil programvaren be deg om å godkjenne eReader.
 • Laste ned e-bøker fra biblioteket i EPUB format.
 • Klikk på Bibliotek > Legg til Element Til Bibliotek, og naviger til mappen der du lagret lånt bøker. Nå vil de vises i biblioteket på Digitale Utgaver.
 • Dra boken dekker over å Nook-ikonet og slippe den når du ser den grønne ” + ” – tegn ved siden av markøren til pilen.
 • Koble fra Nook, så gå til Mitt Bibliotek – > View My Documents. Selv om titlene fra ditt lokale bibliotek har bøker, Nook setter ikke–Barnes & Noble-filer i mappen Mine Dokumenter-mappen.
 • Med noen bibliotek-systemer, Adobe Digital Editions biblioteket vil vise et banner på forsiden av lånt bøker som viser hvor mange dager du har igjen på lånet.
 • Når lånet ditt perioden er over, vil du ikke være i stand til å få tilgang til e-bok. Og når du kobler til PC-en igjen, ADE vil automatisk fjerne bok fra Mine Dokumenter-liste.

Legg til dine egne bilder i skjermspareren.

Som Kindle, Nook viser en roterende utvalg av kjente forfatter bilder som standard når du setter eReader å sove. Men Nook gir brukerne mulighet til å endre settet med bilder til tre forhåndsinstallerte grupper og gir deg muligheten til å laste opp dine egne. Legge til din favoritt boken dekker, bilder av barna, eller noe annet du bestemmer deg.

 • Opprette en mappe for bilder du ønsker å bruke på din datamaskin. Navnet er det noe identifiserbar, som “Mine Barn” eller “Bilder Fra Paris” siden dette er navnet som vil dukke opp på Nook.
 • Legg til bilder i JPEG-eller PNG-format til mappen. Merk: for best resultat, beskjære eller endre størrelse på bilder til 600 x 800 piksler, slik at de vil fylle skjermen. Du trenger ikke å gjøre dem i svart og hvitt—Nook vil gjøre det for deg. Jo høyere dpi, desto bedre.
 • Koble Nook til datamaskinen via USB, og deretter navigerer du til mappen du opprettet.
 • Dra-og-slipp-mappen med bildene i Min Skjermsparere.
 • Koble fra, og gå deretter til Innstillinger > Skjerm > Skjermsparer på Krik og du vil se navn på mappen(e) du har lastet opp på listen over valg.
 • Nook vil velge et bilde tilfeldig fra den valgte mappen for å vise. For mer kontroll, opprette flere mapper med ulike typer bilder.