5 Grundläggande Tips För Amazon Kindle Ägare Bör Veta

0
32

Av

K. T. Bradford
|
September 22, 2010 10:39 am

 • MER

Om Amazons Kindle vid första anblicken verkar vara en enkel enhet, den har funktioner som du kanske inte ännu har upptäckt. Till exempel, visste du att du kan köpa böcker från andra butiker än Amazon för din Kindle (som eBooks.com, Diesel-ebooks.com och eHarlequin.com)?

Att sideload MOBI-format för e-böcker och handlingar, måste du ansluta din Kindle till din DATOR via USB. Vänta på att din maskin för att känna igen den nya enheten. Det kommer att visas tills Min Dator i Enheter Med Flyttbara lagringsmedia område. På Mac OS X-maskiner som det kommer att visas på skrivbordet som en enhet. Dubbel-klicka på för att öppna filer och mappar på din läsplatta. Sedan helt enkelt dra och släpp dem till mappen dokument på Kindle.

Vi visar dig hur du får mest ut av din läsplatta, oavsett om det är färsk från rutan eller du har använt det så länge Eat, Pray, Love har varit på bestseller-listan. Hitta viktiga Kindle tips nedan.

Bli av med bilden bränna genom att uppdatera sidan.

Som CRT-skärmar av gamla, eInk skärmen på Kindle lider ibland av att bilden bränns när du lämnar samma skärm på det för länge. Om du gör så lämnar spår av ord eller bilder, oroa dig inte, du har inte förstört displayen. Bara att uppdatera sidan genom att trycka på Alt + G på Kindle keyboard.

Image credit: Användaren schex86 på mobileread.com

Spara på batteriet.

Eftersom eInk displayen inte använda en massa juice, din Kindle kan pågå i dagar på en laddning. Fortfarande, det finns gånger när batteriet töms snabbt, oftast på grund av trådlös radio. Om du är i ett område där den integrerade 3G-teknik kan du inte hitta en signal, på ett flygplan eller i ett område med låga eller icke-existerande 3G-täckning—radio kommer ständigt söka efter en, vilket tömma batteriet mycket snabbare. Om du vill aktivera trådlösa avstängd trycker du på Meny > Trådlöst Mindre. Eller så kan du stänga Kindle helt off genom att hålla strömbrytaren dra till höger i ca fem sekunder tills skärmen blir tom.

Skapa anteckningar och markera passager.

Uppdateringar till Kindle programvara förde välkommen funktioner för anteckningar och markeringar funktioner. Användare kan nu lägga till dem till PDF-filer och böcker för att sedan dela dessa anteckningar med vänner.

Anteckningar:

 • Använd bläddringsknappen eller 5-sätt controller för att flytta markören till det ställe där du vill lägga till en not i texten.
 • Börja skriva på Kindle keyboard, kommer automatiskt att ta upp anteckningar fönster.
 • När du är klar, tryck på bläddringsknappen/controller för att markera ett av alternativen: Avbryt, Radera, Spara Och Dela eller Spara.

Höjdpunkt:

 • Flytta markören till texten du vill börja markera, tryck sedan på mitten av joystick/controller (som om du skulle välja ett alternativ). Markören kommer vinkling till höger.
 • Flytta markören till höger för att välja en liten passage eller nedåt för att välja en rad i taget.
 • Klicka på bläddringsknappen/controller igen för att stoppa lyfta fram eller Tillbaka-knappen för att avbryta.

Bild kredit: ereaderchat.com

Spara och dela anteckningar och markeringar.

Amazon ger användare tillgång till anteckningar och markerade passager online på kindle.amazon.com och genom desktop programvara för pc-Datorer eller Mac-datorer. Men, du kan ta en vanlig text kopiera alla anteckningar och markeringar på en gång.

Spara:

 • Anslut din Kindle till din dator via USB.
 • Navigera till mappen dokument och kopiera MyClippings.txt filen till din dator. (Denna enkla text-fil kommer listan anteckningar och markeringar i den ordning de skapades.)

Om du är en social läsaren, Kindle nu gör det enkelt att dela favorit passager och kommentarer med dina vänner via Facebook och Twitter. Men det finns gränser i båda fallen. Anteckningar du delar till internet är begränsad till 120 tecken (vilket lämnar utrymme för en länk till boken och #kindle hashtag). Sparade anteckningar inte har denna gräns och är fortfarande synliga via nätet Kindle gränssnitt, men inte till andra. Gemensamt passager kan vara mycket längre, men oavsett hur mycket du markera länken kommer bara att visa runt 460 tecken till dina vänner.

Dela:

 • För det första, gå till Meny > Inställningar > Sociala Nätverk för att inrätta och sköta dina profiler i sociala nätverk.
 • När det är gjort, när du skapar en ny notering i en bok eller markera en passage, Kindle kommer att ge dig möjligheten att dela den på Facebook eller Twitter.

Sök ordboken, Google, Wikipedia, och mer från och med i en bok.

Du behöver inte avsluta den bok som du läser för att få tillgång Kindle webbläsare och leta upp ord eller fraser via online-resurser.

 1. Flytta markören var som helst i boken och börja skriva. Noteringar fönster kommer att dyka upp.
 2. Istället för att välja ett av fyra alternativ som visas som standard, klickar du på bläddringsknappen/controller ner en gång, sedan till höger för att komma åt sök alternativ: Ordbok, Hitta, Google, galleri, Butik, eller Wikipedia.
 3. Att välja Google eller Wikipedia kommer att lansera Kindle webbläsare.