10 Måter å Lage en Bærbar datamaskin Ser Billig

0
36

Av

Avram Piltch, LAPTOP Online Redaksjonell Direktør

|
September 23, 2010 02:41 pm

  • MER

Hvert år på LAPTOP, vi tester hundrevis av forskjellige bærbare pc-er. Det er hundrevis av tastatur å skrive på, touchpads til hjerneslag, knapper å trykke på, og webkameraer til å stirre på. Etter å ha spilt med så mange systemer over år, jeg har fått en god følelse av hva som gjør en bærbar pc føle seg som et premium produkt, og hva som skal gi en kjøper pause.

Mange bærbare datamaskiner med disse spørsmålene er fortsatt gode produkter, og jeg vil også anbefale noen av dem. Men, jeg er forferdet over at for å spare et par pennies mange produsenter velger å kutte hjørner på din bekostning. Her er noen av de mest groteske overgrep.

1. Bøye Tastaturer

Når du skriver inn, må du ha en solid overflate under fingrene, så ingenting skriker prute utskuff som et tastatur som bøyer seg under kraften av tastetrykk. Det virkelige problemet her er at produsenten ikke gidder å sette en sterk plate under tastene.

Om den bærbare koster $400 eller $4,000 det er slett ingen unnskyldning for dette. Jeg bryr meg ikke om du trenger å helle sement inn i kabinettet under produksjonen, bare holde på tastaturet mitt fra å bøye.

2. Shoddy Bygge Kvalitet

Myk eller løst lokk vask bærbare datamaskiner. Med mindre du kjøper et business notebook, du bør ikke forvente mye i veien for holdbarhet. Likevel, har du å gjette deg frem til et system som lokket presser og gjør puckering lyd når du plukker den opp. Hvordan er at bærbare pc kommer til å holde opp over tid hvis du oppdager denne type feil frisk fra boksen?

Notebook beslutningstakere trenger å leie Inspektør #12 for å gjøre kvalitetskontroll i fabrikken.3. Springless Minnekort Lesere

Selv verdens billigste digitale kameraer har også SD-kort spor med låser som gjør at kortene til å ta i skikkelig. Imidlertid, det siste vi har lagt merke til noen dyre bærbare med minne leserne som ikke har utstøting våren og oppbevar kortet som henger ut av kabinettet. En leverandør som var ærlig nok til å fortelle oss at de sparer penger ved å utelate fjærmekanisme. Teit!

4. Faux Metall Materialer

Hvor mye kan det muligens koste å kjøpe ekte aluminium for din kabinettet? De bruker ting i folie for Guds skyld! Likevel, vi har vært å sett på en rekke bærbare med børstet plast overflater eller faux krom. Ekte metall gjør en uttalelse, men metallic-farget plast gjør en enda sterkere begrunnelse: at du prøver å lure kundene.

5. Substandard Webkameraer

I disse dager, webkameraer er standard (eller skal jeg si substandard) på alle bærbare pc-er. Så mange leverandører kutte hjørner ved å inkludere bare 0,3 megapiksler sensorer eller de som ikke kan håndtere innendørs fluorescerende lys. Hvorfor gidder ikke engang bunting et kamera når andre Skype-ringer kan så vidt skimte ansiktet mitt når jeg sitter under direkte lys? Er produsenter stoler på meg for ikke å legge merke eller bare gjør en kommentar om mitt utseende?

6. Tomme Rommet Mellom Base og Lokk

Ved hjelp av en bærbar pc burde være en spennende opplevelse, men hvor lenge kan du holde deg engasjert hvis du fortsetter å vise din egen knær gjennom et hull i kabinettet? Når den åpnes, mange bærbare datamaskiner har en forstyrrende plass mellom rammen og sokkelen. På noen netbooks, avstanden mellom lokk og dekk er store nok til å presse en penn eller et barns finger gjennom. Hva dette tomme rommet sier til meg er at produsenten enten 1) prøvde å spare på plast ved hjelp av luft eller 2) ikke gidder å lage en skikkelig hengsel design. Uansett, det er den ultimate preg av hastverk.

7. Pop-Up-Annonser Crapware

Som fattigdom, kriminalitet, krig og avgifter, crapware vil sannsynligvis alltid være med oss. Det er bare for lønnsom for leverandørene å preload studier av antivirus-programvare, spill, og andre ting på maskinen. Men, mesteparten av tiden, kan du velge å ignorere ting du ikke vil ha, ved å treffe Påminn Meg Senere-knappen eller rett og slett ikke åpnet den. Andre ganger, men du har en del av prøveprogramvare som ikke vil ta nei for et svar.

Det verste eksemplet er Carbonite Backup (avbildet til høyre), som bruker en vedvarende reklame som dukker opp i nedre høyre hjørne av skjermen hver gang noen timer før du enten kjøpe eller avinstallere det.

8. Ingen Multi-touch Gest Støtte

En av de små, men nyttige fremskritt i pc-teknologi i løpet av de siste to årene har vært støtte for multitouch-bevegelser slik som pinch-to-zoom på pekeflaten. Når jeg ser på en webside og ønsker å zoome ut for å se mer tekst, jeg bare deler mine fingre på styreflaten, og når jeg ønsker å zoome inn for å se finere detaljer, jeg flytte fingrene mine tettere sammen. I dag, nesten alle bærbare pc-er støtter disse bevegelsene, slik at de som egentlig ikke stikke ut som en sår tommel. Hvor mye mer ville det ha kostet produsenten å kjøpe en multitouch-funksjonalitet pad?

9. Glassaktig Rammer på Glossy Skjermer

Vi snakker om å bygge en bærbar pc som ikke kjører en restaurant som har å sette speil på veggen for å gjøre det ser ut som det er dobbelt så mange sitteplasser. Når produsenter gå gale med blank plast ved å sette den på skjermen rammen, den plukker opp fingeravtrykk, spark tilbake refleksjoner, og generelt gir en aura av chintziness til produktet. Gå matt, gå metall, eller gå hjem.

10. Wallwarts i Stedet for AC-Adaptere

Ingen liker å bære rundt en stor makt murstein, men det er noe som virker utrolig billig om en lett, men tykk-bodied AC-adapteren som ser ut som det skal være slår en håret tørrere snarere enn min datamaskin. Ikke bare gjør disse kortene ser billige, men de har også større vanskeligheter med å passe inn i overfylte grenuttak.

Så hvordan leverandører kan gjøre sin bærbare pc ser dyre? Gjør det motsatte av alt jeg sa her og fokusere på de små tingene, heller enn å prøve å spare noen kroner her eller der på brukerens regning.

Online Redaksjonell Direktør Avram Piltch fører tilsyn med produksjon og infrastruktur av BÆRBAR pc ‘ s hjemmeside. Med et rykte som den ansatte største geek, han har også hjulpet til med å utvikle en rekke BÆRBARE pc-er tilpasset tester, inkludert LAPTOP-Batteri Test. Catch the Geek er Geek kolonne her hver andre uke eller følg Avram på twitter.

Forfatter-Bio

Avram Piltch

Avram Piltch, LAPTOP Online Redaksjonell Direktør
Den offisielle Geeks Geek, som sin ukentlige spalte er tittelen, Avram Piltch har ledet redaksjon og produksjon av Laptopmag.com siden 2007. Med sin tekniske kunnskap og lidenskap for testing, Avram programmert flere av BÆRBARE pc-er virkelige verden benchmarks, inkludert LAPTOP-Batteri Test. Han har en mastergrad i engelsk fra NYU.
Avram Piltch, LAPTOP Online Redaksjonell Direktør