Windows 10 Uw Telefoon App Is Handig, Maar Voelt zich Onvolledig

0
31

Door

Rami Tabari
|
Oktober 10, 2018 03:18 pm

  • MEER

De Windows-10 oktober 2018 update brengt een aantal belangrijke functies op uw PC, inclusief Uw Telefoon app die verbinding van uw telefoon naar uw computer.

your-phone-app

Maar is het waard om te beginnen met? Duik in.

Het instellen van

Uw Telefoon app is al ingebouwd in uw systeem bij het downloaden van de oktober 2018 update, dus alles wat je hoeft te doen is zoeken naar het gebruik van de taakbalk. Het kan zijn dat een update via de Microsoft store, maar na dat, kunt u gewoon aanmelden met uw Microsoft-account.

your-phone-app-2

De app zal vervolgens wordt u gevraagd om uw telefoon nummer in en ga naar de tekst die u een link naar Uw Telefoon Metgezel mobiele app. De app werkt alleen met Android-7.0 of hoger (sorry, iOS). Zolang uw telefoon en uw computer zijn aangesloten op hetzelfde Wi-Fi, dan bent u golden. Goed, je moet worden.

MEER: Mobiele Beveiliging Gids: Alles wat Je Moet Weten

In mijn laatste momenten van het testen van de apps op mijn telefoon en de computer weigerde om verbinding te maken met elkaar, ondanks het oplossen van problemen via Microsoft ‘ s methoden en mijn eigen stukje “zet hem op en weer af.” Ik heb zelfs losgekoppeld en opnieuw aangesloten, worden de accounts, maar het mocht niet baten. Hopelijk kan Microsoft de kinks, vooral omdat er ook veel van het ontwerp keuzes het bedrijf moet werken.

Hands-on met de Telefoon app

Laten we beginnen met de interface: Het is onvruchtbaar. Er zijn twee tabbladen aan de bovenkant, één voor berichten en één voor foto ‘ s, terwijl de twee lipjes aan de onderkant zijn om terugkoppeling te geven en de instellingen. De enige opties die zich in de instellingen voor het inschakelen/uitschakelen van de berichten en de foto ‘ tabs en het beheren van berichten.

your-phone-app-4

Het gebruik van de Telefoon-app om tekst is heel handig en nuttig, zoals teksten automatisch vernieuwen binnen 1 tot 2 seconden op wordt verzonden of ontvangen. Echter, de tab Berichten is zeer beperkt. Kan het laden maximaal een maand is de moeite waard van teksten, het maakt niet hyperlinks maken voor webadressen en het niet weer afbeeldingen ontvangen via sms.

your-phone-app-3

Het kan ook niet voor het versturen van beelden vanaf de computer of de toegang tot contactgegevens profielen die zijn opgeslagen op uw telefoon. Niet te vermelden dat er geen sms ‘ en tools voor het verzenden van emojis of Gif. Het is in feite een uitgeklede-op-het-bot text-messaging-app, waardoor het handig is voor snelle berichten en weinig anders.

Het tabblad foto is een beetje meer vriendelijk, als je kunt direct toegang krijgen tot afbeeldingen onlangs genomen op uw telefoon van de computer. Zodra u op een beeld klikt, opent automatisch de Windows-10 Foto ‘ s-app. Er is echter een catch met de foto ‘s: U kunt alleen toegang krijgen tot de 25 meest recente foto’ s.

Ondertussen, de mobiele app van Uw Telefoon Metgezel, niet heel veel doen afgezien van het verbinden van de twee apps. Het is opgeslagen met koppelingen naar Microsoft-branded apps, en de enige functie is om u te wijzigen van accounts of het controleren op updates.

Bottom Line

Kortom, de Windows-10 de Telefoon app niet per se slecht, het is gewoon erg beperkt. In plaats van een sms-app die je kan trechter door middel van de telefoon, het voelt meer als een basis template voor Microsoft te bouwen op de loop van de tijd.

Echter, het idee heeft veel potentie, en ik hoop enkele belangrijke verbeteringen in de toekomst. Maar nu, het enige gebruik dat Je de Telefoon app biedt gemakkelijk toegang tot recente beelden en zeer basic sms functionaliteit.

Credit: Microsoft

  • Het Gebruik van Microsoft Excel Als een Pro
  • Het Gebruik van Microsoft Word Als een Pro
  • Hoe te Gebruiken Windows-10