Windows-10 er Din Mobiltelefon App, Er Nyttigt, Men Føler Ufuldstændige

0
36

Ved

Rami Tabari
|
Oktober 10, 2018 03:18 pm

  • MERE

Windows-10 oktober 2018 opdatering bringer en række vigtige funktioner til din PC, herunder Din Telefon app, der forbinder din telefon til din computer.

your-phone-app

Men er det værd at bruge til at begynde med? Lad os dykke ned i.

At sætte det op

Din Telefon app er allerede bygget ind i dit system, ved at downloade oktober 2018 opdatering, så alt du skal gøre er at søge efter den ved hjælp af proceslinjen. Det kræver muligvis en opdatering via Microsoft store, men efter at, du kan bare logge ind med din Microsoft-konto.

your-phone-app-2

App ‘ en vil derefter bede dig om at skrive dit telefon nummer ind og gå til tekst du et link til Din Telefon mobile Companion app. App ‘ en virker kun med Android 7.0 eller nyere (undskyld, iOS). Så længe din telefon og din computer er sluttet til det samme Wi-Fi, så du er gyldne. Godt, du bør være.

MERE: Mobile Security Guide: Alt, hvad Du Behøver at Vide

I mine sidste øjeblikke af test, apps på min telefon og computer nægtede at oprette forbindelse til hinanden til trods for fejlfinding via Microsoft ‘ s metoder, og min egen patch “tænder og slukker den igen.” Jeg selv frakobles og tilsluttes igen regnskaberne, men til ingen nytte. Forhåbentlig Microsoft kan arbejde ud kinks, især fordi der er også en masse design valg, virksomheden har behov for at arbejde på såvel.

Hands-on med Din Telefon app

Lad os starte med interface: Det er ufrugtbar. Der er to faner i toppen, en for-beskeder og en til fotos, mens de to faner i bunden er at give feedback og få adgang til indstillingerne. De eneste muligheder, der ligger i indstillinger for at aktivere/deaktivere meddelelser og foto faner samt administrere meddelelser.

your-phone-app-4

Hjælp Din Phone-appen til at teksten er ganske praktisk og nyttigt, som tekster, der opdateres automatisk inden for 1 til 2 sekunder efter at være blevet sendt eller modtaget. Men fanen Beskeder er utroligt begrænset. Det kan lægge op til en måned værd af tekster, det gør ikke oprette hyperlinks til web-adresser, og det behøver ikke vise billeder, der er modtaget via sms.

your-phone-app-3

Det kan heller ikke sende billeder fra computer eller få adgang til kontaktoplysninger profiler, der er gemt på din telefon. Ikke at nævne, at der er ingen sms ‘er værktøjer til at sende emojis eller Gif’ er. Det er dybest set en skrabet-to-the-bone sms app, der gør det velegnet til hurtige beskeder og meget andet.

Fanen foto er en lidt mere nyttig, da du straks kan få adgang til billeder, der blev taget på telefonen fra din computer. Når du klikker på et billede, der automatisk åbner Windows 10 Fotos app. Der er imidlertid en fange med de billeder, samt: Du kan kun få adgang til dine 25 seneste fotos.

I mellemtiden, den mobile app, på Din Telefon Følgesvend, gør ikke en hel masse bortset fra at forbinde de to apps. Det er oplagret med links til Microsoft-branded apps, og dens eneste funktion er at give dig mulighed for at ændre konti eller tjek for opdateringer.

Bottom Line

Alt i alt er Windows 10 Telefonen app er ikke nødvendigvis dårligt, det er bare meget begrænset. I stedet for en egentlig sms ‘ er app, som du kan tragt gennem telefonen, det føles mere som en base skabelon til Microsoft for at bygge videre på med tiden.

Men tanken har en masse potentiale, og jeg håber at se nogle af de store forbedringer i fremtiden. Men som nu, har de kun brug for, at Din Telefon app ‘ en giver nem adgang til de seneste billeder og meget grundlæggende sms funktionalitet.

Kredit: Microsoft

  • Sådan Bruges Microsoft Excel Som en Pro
  • Hvordan du kan Bruge Microsoft Word Som en Pro
  • Hvordan du Bruger Windows-10