Video Hands-on: de Toshiba Satellite L635 Kids’ PC Is Uitwisbaar, Toetsenbord, Ouder-Vriendelijke Software, Magere Specs

0
34

Door

K. T. Bradford
|
September 23, 2010 10:00 am

  • MEER

We hebben gezien netbooks zijn ontworpen voor kinderen, maar Toshiba denkt dat ook het jongere publiek wil een full-size scherm en toetsenbord. De Toshiba Satellite L635 Kids’ PC is het bedrijf de eerste kid-centric laptop en beschikbaar zal zijn op 26 September van Beste Koop voor $499. De twee bedrijven werkten nauw samen om het maken van een goedkope, maar toch volwaardige notebook voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 10 jaar. De missie: het beschermen van kinderen als ze surfen–en houd de notebook zelf uit te smerig.

Terwijl de specs zijn niet de beste vind je voor het geld, Toshiba hoopt dat ouders vindt de werkelijke waarde in de bundeling van functies, zoals een uitwisbaar, toetsenbord, kids-vriendelijke browser en software voor ouderlijk toezicht in een jeugdig ogende (maar niet plakkerig) pakket. Bekijk onze indrukken van deze machine en een volledige video hieronder.In plaats van te kiezen voor een 10-inch beeldscherm, zoals Dell ‘ s van Nickelodeon netbook van Toshiba ging met een 13.3-inch beeldscherm voor de Kids PC, dat is goed, omdat de jongeren kunnen groeien in deze machine meer. Ook krijgt u een optische drive. Op de buiten, een paar esthetische en design floreert geven de notebook van de doelgroep. De groene accenten op de toetsen, muis knoppen en randen zien er leuk zonder over de top.

Al de Kinderen van PC’ s toetsenbord is niet morsbestendig, het heeft een rubberen overlay, dat houdt de kruimels van het vallen in de scheuren en maakt het gemakkelijk afgeveegd worden met een natte doek. De textuur chassis heeft een mooie voelen, ontwijken de vingerafdrukken, en is ook makkelijk schoon te maken. Echter, er zijn geen versterkte hoeken of andere robuuste functies, dat is te verwachten voor de prijs.

Aan de software kant, Toshiba bundels de Kids PC met een suite van programma ‘ s die zowel gaan en op te voeden terwijl het verlichten van de ouderlijke bezorgdheid. Er is NetNanny, de KidZui browser, de Lego Batman spel, en CinemaNow voor film-en TV-downloads. Toshiba pre-loads Toy Story 2 en de Prinses en De Kikker krijgen kinderen begonnen met de bouw van een media-collectie, maar je moet aanmelden voor een account en uw credit card informatie om toegang te krijgen tot de titels.

Als voor de specs, de Kinderen van PC’ biedt iets meer vermogen dan een netbook, met een 900-MHz Intel Celeron-processor, 2 gb RAM in, en een 250GB harde schijf. Dat is niet slecht, maar nu kun je een 15,6 inch Toshiba Satellite van Best Buy, die heeft de zelfde specs voor $150 minder. (Houd er wel rekening mee dat het 15-inch notebooks zijn over het algemeen goedkoper dan de 13-inch exemplaren.) Best Buy verkoopt de 13,3-inch T235 met een snellere 1.2-GHz Pentium-processor, 4 gb RAM en 320 GB harde schijf voor $80 meer dan de Kinderen in de PC. Dat notebook krijgt meer dan 6 uur levensduur van de batterij, in vergelijking met slechts 1,5 tot 2 uur voor de Kids PC.

Wat de Kinderen van PC’ belooft is niet de prestaties, maar de vrede van de geest. Ook ouders die niet erg tech-savvy is het gemakkelijk om een semi-beschermde omgeving op basis van leeftijdsgroepen. De initiële setup moet nemen slechts 30 tot 45 minuten, dan ouders met een gerust hart kan het overhandigen van de laptop aan zowel oudere als jongere kinderen. NetNanny biedt meerdere niveaus van content filters, laat ouders om toezicht te houden van contactlijsten voor chat-programma ‘ s, en genereert rapporten op welke websites je kinderen bezoeken. Kidzui biedt een ommuurde tuin aanpak te surfen, om kinderen op weg van sites die niet veilig. De curator van de inhoud op de home pagina ‘ s met spelletjes, kid-centric sites, en onderwijs-focus inhoud, maar wij hadden kennisgeving advertenties.

Heeft u het gemak van het hebben van al deze functies vooraf is geïnstalleerd op een laptop maken het de moeite waard $499 voor ouders die weinig tijd? Bekijk de gallery en hands-on video hieronder, en stay tuned voor een volledige review.

[flq:7fc241c2a5c346629416b526936f5182]