Razer Lanserar Bladet 15 med Ny Färg, Specifikationer

0
23

Av

Sherri L. Smith, Redaktör
|
10 oktober 2018 11:00 pm

  • MER

Razer nyligen pensionerad 14-tums Blad till förmån för en 15,6-tums modell som det säger är världens minsta i att formfaktor. Medan vi var fans av slick nytt utseende och längre batteritid, att modellen är sek 2,599 priset lämnade mycket att önska.

Razer bara erbjöd en lösning med en ny basmodell konfiguration som finns idag (Okt. 8) starta på ett mer lättillgängligt $1,599.

Blade 15 (2018) Mercury - 017

Naturligtvis, för att hugga $1,000 från den ursprungliga prissättning, Razer var tvungen att göra några uppoffringar. Istället för ett Nvidia GeForce GTX 1070 Max-Q GPU, bas modellen har ett GTX 1060 Max-Q GPU. Du är också begränsad till en full-HD (1920 x 1080) skärm med ett 60-Hertz uppdateringsfrekvens i stället för 4K (3840 x 2160) display. Och medan du fortfarande få Razer vackra Chroma tangentbord, det ska delas upp i specifika zoner i stället för per-tangenten för RGB bakgrundsbelysning.

MER: Som Razer Laptop Är Rätt för Dig? Blade vs Stealth vs Pro

Blade 15 Family 2018 001

Razer hittade ett sätt att ge bas modell shoppare lite mer. Företaget erbjuder en dubbel lagring konfiguration, vilket kommer att ge konsumenterna tillgång till både en m.2 SSD och en 2,5-tums hårddisk. Ännu bättre, både komponenter kan uppgraderas tillsammans med 16 gb RAM-minne som kan utökas till 32GB. Bas modell också av en expanderbar Gigabit Ethernet-port samt en ny heat pipe kylsystem.

Blade 15 2018 Mercury 018

Razer är också att skaka dess färgsättning. Tills nu den enda färg som vi kunde få utanför obsidian black var gunmetal gray på Bladet Stealth. Men nu, bolagets låta spelare ta del av det roliga med sin nya, limited edition av Kvicksilver Vit Razer Blade 15 (tillgängligt senare i år). Den bärbara datorn kommer fortfarande att vara tillverkade av kraftiga, men ändå elegant CNC aluminium, men nu kan du få den i en snygg vit finish. Jag kan inte vänta för att se hur det nya färgschemat går att koppla ihop med Chroma belysning.

Jag ser fram emot att få både system för granskning och se hur de håller upp mot våra tester, särskilt när det gäller batteritid.

  • Razer Gaming Bärbara Datorer
  • Bästa Gaming Bärbara Datorer
  • Bästa & Sämsta Gaming Laptop Varumärken