Razer Lanceert Mes 15 met Nieuwe Kleur -, Specs

0
26

Door

Sherri L. Smith, Editor
|
Oktober 10, 2018 11:00 uur

  • MEER

De Razer onlangs gepensioneerde de 14-inch Blade in het voordeel van een 15,6-inch model dat het zegt is het ‘ s werelds kleinste in die form factor. Terwijl we waren fans van de gladde nieuwe look en een langere levensduur van de batterij, dat model is $2,599 prijs liet veel te wensen over.

De Razer slechts een oplossing met een nieuw basismodel configuratie die vandaag beschikbaar zijn (Okt. 8), in een meer toegankelijke $1,599.

Blade 15 (2018) Mercury - 017

Natuurlijk, om slash $1000 aan de oorspronkelijke prijzen, Razer had om een paar offers. In plaats van een Nvidia GeForce GTX 1070 Max-Q GPU, het basis model heeft een GTX 1060 Max-Q GPU. U bent ook gebonden aan een full HD (1920 x 1080) paneel met een 60 Hz refresh rate in plaats van de 4K (3840 x 2160) display. En terwijl je nog steeds de Razer mooie Chroma toetsenbord, het zal worden opgesplitst in specifieke zones in plaats van het per-toets RGB-achtergrondverlichting.

MEER: Die Razer Laptop Is geschikt voor U? Blade vs Stealth Pro vs

Blade 15 Family 2018 001

Razer heeft een manier vinden om te geven basismodel het winkelend publiek een beetje meer. Het bedrijf is het aanbieden van een dual-opslag configuratie, die de consument krijgt toegang tot zowel een m.2 SSD en een 2,5-inch harde schijf. Nog beter, de beide componenten kan worden opgewaardeerd, samen met de 16 gb RAM-geheugen dat kan worden uitgebreid tot 32 GB. Het basismodel krijgt ook een uitvouwbare Gigabit Ethernet-poort en een nieuwe heat pipe koeling systeem.

Blade 15 2018 Mercury 018

Razer is ook schudden haar kleurenschema. Tot nu toe de enige kleur die we kunnen krijgen buiten van obsidian black was de gunmetal grijs op het Blad Stealth. Maar nu, het bedrijf laten gamers krijgen op het plezier met haar nieuwe, limited-edition Mercury Wit Razer Blade 15 (later dit jaar). De laptop zal nog steeds worden gemaakt van de stevige, maar toch stijlvolle CNC aluminium, maar nu kunt u in een stijlvolle witte afwerking. I voor een kan niet wachten om te zien hoe het nieuwe kleurenschema gaan koppelen met de Chroma verlichting.

Ik kijk uit naar het krijgen van zowel systeem voor beoordeling en zie hoe zij tegen onze tests, met name als het gaat om levensduur van de batterij.

  • De Razer Gaming Laptops
  • Beste Gaming Laptops
  • Beste & Slechtste Gaming Laptop Merken