Nye Razer Blade-15 Kommer I Kæbe-Slipper Kviksølv Hvid

0
34

Ved

Sherri L. Smith, Redaktør
|
Oktober 10, 2018 11:00 pm

  • MERE

Razer nyligt pensioneret den 14-tommers Kniv til fordel for en 15,6-tommer model, som det siger, er verdens mindste i den form-faktor. Mens vi var fans af den smarte nye udseende og længere batterilevetid, at model s $2,599 pris, der lod meget tilbage at ønske.

Razer bare tilbudt en løsning med en ny base model konfiguration til rådighed i dag (Okt. 8) der starter på en mere tilgængelig $1,599.

Blade 15 (2018) Mercury - 017

Selvfølgelig, for at skære $1.000 fra den oprindelige prisfastsættelse, Razer var nødt til at gøre et par ofre. I stedet for et Nvidia GeForce GTX 1070 Max-Q-GPU -, basis-modellen har et GTX 1060 Max-Q GPU. Du er også begrænset til en fuld HD (1920 x 1080) på et panel med en 60-Hz opdateringsfrekvens, i stedet for 4K (3840 x 2160) – displayet. Og mens du vil stadig få Razer ‘ s smukke Chroma-tastatur, det vil være brudt op i specifikke zoner i stedet for per-tasten RGB-baggrundsbelysning.

MERE: Som Razer Bærbar der Er den Rigtige for Dig? Blade vs Stealth vs Pro

Blade 15 Family 2018 001

Razer fandt en måde at give basismodellen kunder en smule mere. Virksomheden tilbyder en dobbelt konfiguration af opbevaring, som vil give forbrugerne adgang til både m.2 SSD og en 2,5 ” harddisk. Endnu bedre er, at begge dele kan opgraderes sammen med 16GB RAM, der kan udvides til 32 gb. Basismodellen får også en udvidelse af Gigabit Ethernet-port samt en ny varmerørskøling system.

Blade 15 2018 Mercury 018

Razer er også ryste sin farve ordning. Indtil nu er den eneste farve vi kunne komme ud af obsidian black var rødgods grå på Klingen Stealth. Men nu, virksomhedens lade spillerne komme ind på det sjovt med sine nye, limited-edition Kviksølv Hvid Razer Blade 15 (tilgængelig senere på året). Den bærbare computer vil stadig være fremstillet af den robuste, men elegante CNC aluminium, men nu kan du få det på en elegant hvid finish. Jeg kan ikke vente med at se, hvordan den nye farve ordning kommer til at danne par med Chroma belysning.

Jeg ser frem til at få både system til anmeldelse, og se, hvordan de holder op mod vores tests, især når det kommer til batterilevetid.

  • Razer Gaming Laptops
  • Bedste Gaming Laptops
  • Bedste & Værste Gaming Laptop Mærker