Nye Razer Blad 15 Kommer I Halsbrekkende Kvikksølv Hvit

0
37

Av

Sherri L. Smith, Redaktør
|
Oktober 10, 2018 11:00 pm

  • MER

Razer nylig pensjonert 14-tommers Blad i favør av en for 15,6-tommers-modellen som det står er verdens minste i form faktor. Mens vi var fans av glatt nytt utseende og lengre batterilevetid, at modellen er $2,599 pris venstre mye å være ønsket.

Razer bare tilbudt en løsning med en ny base modell konfigurasjon er tilgjengelig i dag (Okt. 8) starter på en mer tilgjengelig $1,599.

Blade 15 (2018) Mercury - 017

Of course, for å kutte $1,000 fra den opprinnelige priser, Razer hadde til å gjøre noen offer. I stedet for et Nvidia GeForce GTX 1070 Max-Q GPU, grunnmodellen har et GTX 1060 Max-Q-GPU. Du er også begrenset til en full HD (1920 x 1080) panel med en 60-Hertz oppdateringsfrekvens i stedet for 4K (3840 x 2160) skjerm. Og mens du fortsatt få Razer vakre Chroma tastaturet, vil det bli delt opp i ulike soner i stedet for per-tasten RGB-bakgrunnsbelysning.

MER: Som Razer Bærbare pc-en Er Riktig for Deg? Bladet vs Stealth vs Pro

Blade 15 Family 2018 001

Razer har funnet en måte å gi base modell shoppere litt mer. Selskapet tilbyr en dobbel lagring av konfigurasjon, som vil gi forbrukerne tilgang til både en m.2 SSD og en 2,5-tommers harddisk. Enda bedre, begge deler kan oppgraderes sammen med 16 gb minne som kan utvides til 32 gb. Grunnmodellen, også får en utvidbar Gigabit Ethernet-port, samt en ny varme kjøling rør system.

Blade 15 2018 Mercury 018

Razer er også riste opp sin farge ordningen. Til nå den eneste fargen vi kunne få utenfor obsidian black var gunmetal grå på Bladet Stealth. Men nå selskapets la spillere få være med på moroa med sin nye, i begrenset opplag Mercury-Hvit Razer Blad 15 (tilgjengelig senere i år). Den bærbare pc-en vil fortsatt være laget av solid, men likevel elegante CNC aluminium, men nå kan du få det i en elegant hvit utførelse. Jeg for en kan ikke vente å se hvordan den nye fargevalget kommer til å koble opp med Chroma key belysning.

Jeg ser frem til å få både system for vurdering og se hvordan de holder opp mot våre tester, spesielt når det kommer til batterilevetid.

  • Razer Bærbare Spill-Pc
  • Beste Bærbare Spill-Pc
  • Beste Og Verste Gaming Laptop Merkevarer