Kindle Kritiska batterispänning: Hur Återställer och Ladda Din Kindle

0
11

Av

K. T. Bradford
|
September 25, 2010 09:00

  • MER

Här är en bonus Kindle tips för dig som tar pauser i mellan läsning storsäljare och ibland lämna din eReaders ensam för länge. Till skillnad från de flesta elektroniska enheter, när de Antändas batteri blir farligt låg, betyder det inte automatiskt att stänga av sig själv. Det kommer i stället att växla från skärmsläckare till en skärm som lyder “Kritisk energinivå. Batteriet är tomt. För att fortsätta med din Kindle, ansluta till en strömkälla.” Om du inte fånga denna skärm strax efter det visas, kan du hitta att bara koppla Kindle till ett uttag kommer inte att ta med det tillbaka till det normala funktionalitet.

Om batteriet är inte alltför långt borta, här är hur att återuppliva det:

  1. Anslut enheten till Kindle A/C adapter (din dator) och låt det ut för några timmar. Kontrollera att laddningslampan lyser — ibland en dränerad Kindle kommer att sluta ladda den efter några sekunder när du kopplar in den. Koppla ur och koppla åter tills lampan lyser stadigt, för att sedan lämna den ensam. De flesta av den tid du ska komma tillbaka till en renoverad Kindle. Om inte, gå till steg 2.
  2. Om du fortfarande se samma Kritiska Batteri skärmen efter laddning, dra ur USB-sladden, så håll strömbrytaren dra till höger för minst 20 sekunder.
  3. Släpp power slide, sedan omedelbart trycker du på och håller ned Home-knappen för en annan 30 – 45 sekunder.
  4. När Kindle är att skärmen börjar blinka, släpp hemknappen. Den läsplatta kommer att starta till recovery mode. För att fortsätta, tryck och håll R-knappen tills skärmen blinkar igen.
  5. När enheten är klar att starta, kan du se den Avgörande Batteri skärmen en gång till. Om så är fallet, koppla in USB-sladden och vänta på Kindle för att återgå till Home-skärmen.

Om du inte kan komma förbi steg 3, batteriet kan vara alltför långt borta. Kontakta Kindle kundtjänst via telefon (866-321-8851) att gå genom extra åtgärder för felsökning. Om de inte kan återuppliva det, Amazon kommer att bytas ut mot den läsplatta gratis.

Det bästa sättet att undvika detta är att vända Antändas av helt och hållet om du tar en paus från att läsa. Klicka här för att lära dig hur.