Keens Lufthavn Måde Rygsæk Hands-On: Mobile Tech Taske til Lufthavnen og Byens

0
41

Ved

Kevin Lee
|
September 22, 2010 12:31 pm

  • MERE

Keens Lufthavn Måde rygsæk holder dig og dit gear på farten. Det sætter notebook beskyttelse først, men det kan få dig gennem lufthavn sikkerhed lidt hurtigere.

Denne taske er rummelige rum til bærbar computer–imødekommende for selv vores heftig 16-tommer Toshiba Satellite A665 med plads til overs–holdt vores notebooks spændt på, forhøjet, og der er beskyttet på alle sider, lige den måde, vi ønsker det. Inde vil du også finde de to sektioner for de mindre ting, de begge var fyldt med et væld af tæt-stand Velcro og lynlås lommer, herunder to store nok til at rumme en notebook power mursten. Lufthavnen Måde, også har et særligt polstret lomme til mobiltelefoner eller MP3-afspillere, men det mangler en dedikeret hovedtelefon-port for at køre hovedtelefon wire selv. Rygsækken ikke tilbyder en fuld størrelse bagagerummet indeni, så du skal ikke regne med at bruge denne bag til at tote, en ændring af tøj eller en masse ekstra udstyr. I stedet er det vigtigste område til opbevaring af aktier plads med rum til bærbar computer og er kun adskilt af nogle af polyester og nylon dividers.

Lufthavnen Måde er beregnet til at slå vejen, og som er interesseret i er gået langt for at gøre det så holdbare som muligt. Det ydre er en vandafvisende polyester shell med mere end nok syning og genbrugt aluminium rem skruer. Rygsækken er TSA-kompatibel, hvilket gør ture gennem lufthavn sikkerhed lettere ved at springe besværet med at fjerne en notesbog frem fra posen. I stedet posen kan opdele åben forlader rum til bærbar computer på den ene side og resten af posen om det modsatte, er klar til at passere gennem en x-ray maskine.

En stor rygsæk, Lufthavnen Måde foranstaltninger på 11,5 x 20 x 8-tommer, men det er virkelig ikke se, at vejen, mens vi var iført det hele på grund af sin slankende half dome formen. Sin masser lys på 2,7 kilo, plus den polstrede ryg og skulderstropper gjorde det behageligt at bære. Urban, to-tone design er dannet af kurver og gummilister. Den hårde undersiden sports nogle af de samme genanvendt gummi, der er Opsat bruger i deres fodtøj.

Denne rygsæk kommer i tre farve kombinationer, herunder Sort Oliven og Rust (som vist ovenfor), Sort og Mørk Skygge, og True Navy og Mørk Skygge. Lufthavnen Måde går for $130 med en gratis et års garanti og kan havde over Ivrig.