Keen ‘ s Flygplats Sätt Ryggsäck Hands-On: Mobile Tech Väska till Flygplatsen och Stadens

0
27

Av

Kevin Lee
|
September 22, 2010 12:31 pm

  • MER

Keen ‘ s Flygplats Sätt ryggsäck gör att du och din utrustning är på språng. Det sätter notebook skydd först, men det kan ta dig igenom säkerhetskontrollen lite snabbare också.

Den här väskan har ett rymligt datorfack–tillmötesgående för att till och med våra dryga 16-tums Toshiba Satellite A665 med marginal–höll våra bärbara datorer fastspänd, förhöjda, och skyddad på alla sidor, precis på det sätt vi vill ha det. Inuti hittar du också två avsnitt för mindre objekt, som båda var fyllda med en uppsjö av nära-kan Kardborrband och blixtlås fickor, bland annat två stora nog att rymma en notebook power tegel. Flygplatsen Sätt också har ett speciellt vadderad ficka för telefon eller MP3-spelare, men den saknar en dedikerad hörlurar port för att köra hörlurar tråd dock. Ryggsäcken inte erbjuder ett stort lastutrymme inne, så räkna inte med denna väska till tote en förändring av kläder eller en massa extra växel. Istället huvudsakliga lagringsutrymme delar utrymmet med datorfack och är endast åtskilda på grund av vissa polyester och nylon avdelare.

Flygplatsen Sätt är tänkt att hit the road, och Gärna har gått för långt för att göra det så hållbart som möjligt. Det yttre är en vattentålig polyester skal med mer än tillräckligt för att sy och återvunnet aluminium rem fästelement. Ryggsäcken är TSA-kompatibelt, vilket gör resor till säkerhetskontrollen enklare genom att skippa krånglet med att ta bort en anteckningsbok från påsen. Istället påsen kan dela öppna lämnar laptop fack på ena sidan och resten av väskan på motsatt, redo att passera genom en röntgenapparat.

En stor ryggsäck, Flygplatsen Sätt åtgärder vid 11,5 x 20 x 8-tum, men det är verkligen inte ser ut på det sättet samtidigt som vi bär alla på grund av sin bantning halv kupol form. Dess mycket ljus på 2,7 kilo, plus vadderad rygg och axelremmar gjort det bekvämt att bära. Urban, tvåfärgad design bildas genom kurvor och gummilister. Den tuffa undersidan sport i samma del av återvunnet gummi som Gärna använder i sina skor.

Denna ryggsäck finns i tre färgkombinationer, inklusive Svart Oliv-och Rost (som visas ovan), Svart och Mörka Skugga, och True Navy och Mörk Skugga. Flygplatsen Sätt går för $130 med ett års garanti och kan vara hade under i Stort.