Hvordan til At Bygge en Overkommelig Wi-Fi-Netværk til Din Lille Virksomhed

0
35

Ved

Avram Piltch, værdiboks til BÆRBAR Online Redaktionelle Direktør

|
September 20, 2010 01:13 pm

  • MERE

Gode nyheder: din virksomhed er i vækst. Selvom det i første omgang bestod af tre personer, der arbejder fra deres hjem, din virksomhed har nu 15 medarbejdere deler 5.000 kvadratmeter kontorlokaler. Til at holde dem forbundet, kan du bruge tusindvis leje en IT-konsulent og en konstruktion besætning til string Ethernet-kabler gennem loft-og gulvbrædder, eller du kan oprette en simpel trådløse netværk ved hjælp af din egen tech-kyndige, og noget billigt udstyr. Endnu bedre, dine medarbejdere vil være i stand til at dele printere, filer og en internetforbindelse uden at være lænket til deres skriveborde.

Du vælger en Internet Forbindelse

Den første ting, et kontor netværk kræver er en internetforbindelse. Du bliver nødt til at gøre dit hjemmearbejde og finde ud af, hvilke selskaber der tilbyder bredbånd i din bygning, samt deres forskellige plan muligheder. I nogle tilfælde, du har måske kun én udbyder til rådighed. I andre, kan du være i stand til at vælge mellem DSL -, kabel -, fiber optic, og T1-baseret Internet-udbydere. Selvom T1 linjer typisk give bedre upload hastigheder, den teknologi, du vælger, er ikke så vigtigt, da mængden af båndbredde din INTERNETUDBYDER garantier, og det niveau af service, det yder.

Køb båndbredde baseret på dine medarbejderes job, funktioner og arbejde vaner. Hvis de primært bruger e-mail og surfe på nettet, så download hastigheder behøver ikke at være rasende. “Jeg vil sige, at 100 kbit / s per bruger eller deromkring,” sagde Ian Jelinek, leder af technology services på Fonden for Byen New York. Med 30 brugere, der er 3-Mbps downloads.” Men, hvis du har medarbejdere, der gør en masse af at arbejde i skyen eller sende store filer, vil du nødt til at sørge for upload hastigheder er lig med eller tæt på din download-båndbredde. T1-linjer, der er dyrere end kabel-eller DSL, normalt tilbyde en bedre upload hastigheder.

Routeren: Din Første Linje af Dele

De dage af gigantiske skabe fyldt med ledninger og kontakter er over for små virksomheder (eller i det mindste, at de bør være). Mens en enterprise-plan virksomhed kan have masser af separate afbrydere, kan du nemt mere end 30 samtidige brugere med et lille business–class trådløse router.

Når du vælger en router, kigge efter en, der bruger 802.11 n-teknologi for maksimal hastighed og rækkevidde, har indbygget firewall, og understøtter mindst WPA-kryptering. Derudover, sørg for, at routeren giver nok virtual private network (VPN) forbindelser, så alle dine medarbejdere kan få adgang til netværksressourcer fra vejen. En overkommelig valg til små kontorer er Cisco RV 120W ($139; www.cisco.com), som har 802.11 n, en SP1-firewall og support til op til 10 samtidige VPN-forbindelser, og 1.000 samtidige sessioner eller data-forespørgsler.

Placere routeren lige ved siden af din Internet linje, så du kan tilslutte den direkte. Næste du ønsker at oprette netværk kryptering, ved hjælp af den højest mulige standard. Hvis din bærbare blev købt i de sidste par år, at de sandsynligvis alle understøtter 128-bit WPA2 med AES-kryptering, den bedste fælles standard.

Afstå fra fristelsen til at forlade dit trådløse netværk uden sikkerhed, da hackere eller dine naboer kunne stjæle båndbredde og dine mest følsomme data. Undgå forældede WEP-kryptering, som er næsten lige så slemt som at have ingen sikkerhed overhovedet. “Jeg ville ønske, WEP var ikke længere selv en mulighed,” sagde Joe Melfi, D-Link er associate director of business-løsninger. “Det er stadig sat ind i en masse produkter for bagudkompatibilitet. Fordi det er nemmere at konfigurere, folk vil vende om WEP, det tager et nanosekund at bryde det. Er der programmer derude, der vil gøre det på et splitsekund.”

Bruge en stærk adgangskode på mindst syv tegn med både bogstaver og tal; bruge specielle tegn, hvis det er muligt. Hvis du har angivet et enkelt engelsk ord, som en adgangskode, vil du være sårbar over for dictionary angreb, hvor en hacker bruger et program, der lever i ord fra ordbogen, som passwords igen og igen, indtil han får adgang til dit netværk.

At holde på de ansatte fra at forveksle dit netværk til en anden i den bygning, ændre routerens SSID til noget mindeværdigt. Intet skriger amatør time mere end en router udsendelse navnet “D-Link” eller “Linksys.”

Test og Udvide Dit Signal

Medmindre dit kontor består af et enkelt lille rum, du vil sandsynligvis have et par døde pletter. Test din forbindelse ved at gå rundt i kontoret med en bærbar computer, stopper flere steder, hvis man ser på antallet af barer, og forsøger at surfe på nettet fra disse steder. Du kan også bruge programmet Netperf (gratis; www.netperf.org) for at få en præcis gennemløb mellem test din notebook og en anden, der er tilsluttet direkte til routeren. Hvis du har færre end tre barer i en vigtig placering, du kan ikke holde en forbindelse fra det område, eller du bare har brug for en bedre gennemstrømning, er der flere ting, du kan gøre for at forbedre signalstyrken.

Måske den bedste mulighed er at købe trådløse adgangspunkter såsom D-Link DAP-1522 ($54.99; www.dlink.com) eller TrendNet TEW-637AP ($43.99; www.trendnet.com) og strategisk placere dem i områder af kontoret, som har et svagt eller intet signal dækning. For at tilslutte trådløse access point tilbage til routeren, kan du bruge et powerline netværk kit såsom TrendNet TPL-303E2K ($79.99) eller Netgear XAVB101-100NAS ($105; www.netgear.com), som giver dig mulighed for at sende data over de office-elektriske system, snarere end snor Ethernet-kabel. Du kan endda tilslutte et kabel skifte til en powerline-modul, så en gruppe af brugere, der har brug for endnu bedre tilslutning kan tilslutte til netværket via Ethernet.

Et trådløst netværk extender kan hjælpe så godt, men det kan ikke være prisen værd besparelser. I stedet for at forbinde til netværket via en powerline-eller Ethernet-wire, forlængere blot at fange den eksisterende Wi-Fi-signal og genudsendt det. Du er nødt til at placere en extender i en placering, der er tæt på de svage zone, du målretter mod, men stadig inden for et område, hvor signalet er stærkt. Men, fordi de opretter forbindelse til routeren trådløst, og fordi disse enheder sende og modtage signaler samtidigt, wireless extender ikke give så mange gennemløb som trådløst access point. “Halvdelen af den tid, som det modtager, og halvdelen af den tid, det sender,” sagde D-Link er Melfi. “Du er stadig bedre [end de, der intet], men den bivirkning, at din samlede kapacitet er lidt langsommere.”

Printerdeling

Når det kommer til deling af printere, der er to primære valg. Du kan købe en netværkstilsluttet printer, eller du kan slutte en trådløs printerserver til en eksisterende printer. Hvis du køber en ny printer, du vil være bedre stillet med en netværksbaseret model, fordi installationen er nemmere, og du vil ikke nødt til at beskæftige sig med mulige kompatibilitetsproblemer mellem printeren og printserveren.

Du kan købe en printer, der har trådløse eller kablede netværk kapaciteter. I betragtning af den mængde af data, der overføres til en virksomhed printeren, kan du være bedre stillet med en Ethernet-printer, såsom HP LaserJet P3015n ($599; www.hp.com), som udskriver op til 42 sider pr. minut. Hvis din printer har Ethernet-du bliver nødt til at placere den enten lige ved siden af routeren eller i nærheden af et powerline netværk port.

For eksisterende printere, der ikke har indbygget netværksunderstøttelse, eller hvis du ønsker at købe en ikke-netværksprinter, kan du købe en trådløs printerserver, for mindre end $100. ASUS WL-500GB ($64.99; usa.asus.com) understøtter op til to printere på én gang, mens TrendNet TEW-P1UG ($68.99) fungerer kun med en enkelt printer. Uanset print server, du vælger, skal du kontrollere, at den understøtter de specifikke mærke og model på printeren. “De har typisk en liste over kompatible printere, der er da en del af føreren til at køre på enheden,” sagde Melfi. “Så du altid er nødt til at finde ud af: er den printer, som du har på kompatibilitetslisten for dette produkt?”

Hvis du virkelig ønsker at spare penge på print server og har en ubrugt Windows-computer liggende, kan du vedhæfte denne desktop til din printer, og bruger Windows’ udskriftsdeling for at gøre det tilgængeligt for resten af kontoret. Men, du kan spilde et helt perfekt computer og bruger mere el end nødvendigt for at holde det på hele tiden.

Network Attached Storage

Måske den vigtigste ressource, som du kan dele med dine kolleger er en storage-drev. Heldigvis, behøver du ikke et netværk, certificering og en kæmpe, dyre-fil-server til at dele filer på dit netværk. En NAS (network attached storage) enhed, der gør det let at give dine medarbejdere et væld af rummet, mens der opretholdes en streng kontrol over sikkerhed og tilladelser. “Den intelligens i NAS er, hvad du ville forvente af en fil server,” Melfi sagde.

Med en fire-bay NAS såsom Synology DiskStation DS410 ($499; www.synology.com), du kan installere op til fire 3,5-tommer desktop harddiske med op til 2 tb hver ($110 og op) for i alt 8 tb storage. Andre NAS-stationer, som Western Digital ShareSpace ($499 for 4TB; www.wdc.com), kommer med drev forudinstalleret. Du kan også bruge RAID-teknologi til at spejle dit drev og beskytte værdifulde data i tilfælde af, at en disk fejler. Hvis dit behov for lagerplads er beskedne, kan du spare penge ved at købe en to-bay NAS, men en fire-bay løsning, der giver dig mest plads til at vokse.

Du ønsker NAS at bruge en kablet forbindelse, så læg den i nærheden af en kabelforbundet port ved siden af din router. Opsætning af tilladelser er let. Brug af enhedens kontrolpanel, kan du oprette en liste over de brugerkonti og-grupper. Derefter kan du tildele rettigheder til hver enkelt eller til grupper.

Når det kommer til cross-platform kompatibilitet, enhver NAS værd at dets salt understøtte både Windows og Mac-baseret netværk standarder. Mange NAS-enheder, selv dobbelt så meget som web-servere til din virksomheds intranet.

Netværk Kameraer

Overvågningskameraer er en anden ressource, der er mange små virksomheder, der ønsker at dele over nettet. Når det kommer til at vælge et kamera, du behøver for at beslutte, om du har brug for at panorere, vippe og zoome på afstand med noget som Cisco WVC210 ($219; www.cisco.com). En billig fast-se enhed som Zonet ZVC7630W ($149; www.zonetusa.com) kan også gøre jobbet. Se på opløsningen af kameraet og komprimering af det tilbud, du ønsker mindst VGA-opløsning (640 x 480 pixel) for at se fine detaljer. Også, at få et kamera, der byder på H. 264 i modsætning til simple MPEG-4-komprimering vil give mulighed for jævnere billeder.

Dommen

For godt i $2,000, kan du oprette et trådløst netværk for mere end 30 medarbejdere, der arbejder i en mid-size office plads, der giver dem mulighed for at dele en internetforbindelse, filer, printere, og endda sikkerhed kameraer. Endnu bedre, kan du gøre det uden at skulle ansætte en dyr IT-konsulent eller en person, til at bore huller i vægge, gulv og loft. Alt, hvad der virkelig kræves, er lidt know-how og nogle tid til at sætte tingene op.

Forfatter Bio

Avram Piltch

Avram Piltch, værdiboks til BÆRBAR Online Redaktionelle Direktør
Den officielle Nørder Nørd, som hans ugentlig klumme er titlen, Avram Piltch har vejledt den redaktionelle og produktion af Laptopmag.com siden 2007. Med sin tekniske viden og passion for innovation, Avram programmeres flere af BÆRBAR computer i den virkelige verden benchmarks, herunder LAPTOP Batteri Test. Han har en master-grad i engelsk fra NYU.
Avram Piltch, værdiboks til BÆRBAR Online Redaktionelle Direktør