Hendene På: Geni Micro Reisende 900LS Super Mini 2.4 GHz Trådløs Notebook Mus

0
38

Av

Chandni Rathod
|
September 27, 2010 09:11 am

  • MER

Her er en mus med noen stil, men pass på dette Speedy Gonzalez kan få litt ut av hånden til tider.

Micro Reisende 900LS Super Mini 2.4 GHz trådløs notebook mus fra Genius er et praktisk og lett-tilbehør for å komplettere netbook, men dens zippy markøren kan kreve noen hånd opplæring til kontroll. Måler bare 7.7 centimeter lang, samlet denne musen er overraskende lett og behagelig å bruke. Sitt sølv farge og kompakt design som føles moderne og high-tech.

Musen har en avansert 1600 dpi laser sensor og avansert laser engine for presis navigering. Du kan enkelt bruke musen på små areal og fortsatt manøvrere deg gjennom din skjerm skrivebordet. Imidlertid markøren beveger seg svært raskt over skjermen, og er noen ganger vanskelig å kontrollere. Det definitivt tar litt tid å bli vant til.

Micro Reisende 900LS har litt dongle sjokkerende fare for at dokker inni musen med en tilfredsstillende klikk. Dette tilbehøret bruker 2,4 GHz digital trådløs teknologi for lengre rekkevidde (visstnok opp til 10 meter unna) i forhold til tradisjonelle trådløse enheter (6 fot dekning). Vi testet avstand computing evner på en MSI-P600 og resepsjonen virket tregere og mindre nøyaktig fra mindre enn 10 meter unna. Ting bedret seg da vi fikk nærmere til den bærbare pc-en. Men hvorfor ville noen som trenger eller ønsker å bruke en mus fra 33 meter unna (bortsett fra kanskje å trekke en prank på noen). Glem ikke å kunne t0 ser markøren, vi kunne ikke selv se den bærbare pc-skjermen tydelig fra at langt.

Geni inneholder ett AAA-batteri. Micro Reisende er kompatibel med Windows 7,Vista, XP og Mac OS X eller nyere. Totalt sett er dette $25.99 mus er et hendig verktøy for noen du er på farten eller noen som ikke har mye plass til å jobbe med, så lenge de ikke har noe imot å være veldig presis med sin hånd bevegelser.