Hands-on Med Briller-Fri 3D-Tv til Smart Phones

0
35

Ved

Michael A. Prospero, værdiboks til BÆRBAR Anmeldelser Redaktør
|
September 21, 2010 02:00 pm

  • MERE

Mens Sharp ‘ s 3D-visning til den kommende Nintendo DS kan være bedre kendt, er en ung virksomhed, der kaldes MasterImage kunne udfordre dem til overherredømme i den mobile enhed plads.

En af de udstillere på Nvidia GPU Technology conference, MasterImage bruger en teknologi kaldet “celle-matrix parallax barrier”, som er dybest set en skærm, frem for en smart telefon er skærmen, for at skabe 3D-billeder. I stedet for at en bruger briller, der flimrer og slukkes, er den barriere, der gør det flimmer.

På trods af de ekstra lag, billedet på skærmen var stadig meget lyse og sprøde. Den effektive betragtningsvinkel til 3D var omkring 30 grader fra centrum, men skærmen-i det mindste i 2D–var synlig fra næsten 180 grader. Endnu bedre, vi kunne dreje skærmen fra liggende til stående, uden at miste 3D, en vigtig egenskab, hvis denne teknologi kommer til at gøre det til smart phones, for ikke at nævne tabletter.

Strømforbruget er minimalt, i henhold til MasterImage, men du kan slå 3D-tv med et tryk på en knap; dette er praktisk, ikke bare, når de forsøger at spare på batteriet, men når du ønsker at se ikke 3D-billeder, såsom e-mail.

Mens MasterImage har allerede monteret på sin teknologi i et smart telefon (den der er vist ovenfor, en Hitachi Wooo H001), et selskab, rep sagde, at den ekstra strøm af Nvidia ‘ s Tegra chip gør det til en meget bedre oplevelse. Og, efter at have set de to skærme ved siden af hinanden, vi har en tendens til at blive enige.

Ifølge MasterImage, at tilføje sin teknologi til en smart telefon, der koster omkring $10 til $15 per enhed, der er ikke uvæsentlig. Såfremt et selskab rep fortalte os, at de er håbefulde skærmene vil blive tilføjet til smart phones så tidligt som i andet kvartal af 2011.